تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 451 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بهههههههه. یه بازی توپپپپپپپپپپ از بلیزد ... منتظر قسمت دومش هستم ببینم سرنوشت جیمز رینر و سارا کریگان بالاخره چی میشه.

آقا اون مرحله که با قهرمان افسانه ای پروتاس ها میره تو سرزمین اولان رو بازی کردی ؟؟؟؟ اون تیکه ی بازی موزیکش در کنار محیط تاریک غار و نا امیدی Zeratul واقعا من رو چسبونده بود به لپ تاپ نمیذاشت تکون بخورم.

میدونم مثل وارکرافت تو ایران مطرح نشده ولی به هر حال بلیزد تولید کرده دیگه.
    من قسمت اول این بازیو خیلی وقت پیش بازی کردم و لذت بردم (فکر کنم با کارت گرافیک TNT32) برای همین با اینم حال کردم. اون زمان از تصویرهای موقع لودش عکس می گرفتم و می نداختم پشت زمینه ویتدوز.
    اینقدر پشت سر هم بازی کردم که یادم نیست
    الان اونجا رسیدم که فقط یک سیاره قابل انتخابه و وقتی می خوام برم توش میگه اگه بری دیگه نمی تونی برگردی تا مراحل تموم بشه منم چون می خواستم نهار بخورم دیگه ادامه ندادم.

2. این کاربر از mohammad-rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

خب من قبلا در مورد اینکه وقتی 4 تا هسته رو با هم به صورت فول داریم استفاده میکنیم یه سرچایی کردم و نتیجش رو هم گذاشتم ولی فرصت نشده تست کنم. الان داشتم تست میکردم ببینم وقتی فول استفاده کنیم کلاکش چند میشه و آیا نسبت به دو هسته ایها بهتره یا یه کم بهتره ؟؟؟؟

خب این رو ببینید :

ولی اشکال نداره .... به هر حال روانتر بودن کار با این لپ تاپ در حالتی که ترد های زیادی برای پردازش وجود داره غیر قابل انکاره اما پردازش سنگین ....

ببینید 4 تا هسته با کلاک 1.6 در مجموع میشه 6.4 گیگاهرتز و اگر core i 5 540 رو با این مقایسه کنیم 2 تا هسته ی 2.8 این طورا باید داشته باشه که میشه 5.6 گیگاهرتز !!! تفاوت زیاد نیست انگار

راستی نگین 3.06 هست ... فر کنم تو حالت تک ترده به 3.06 میرسه ولی اگر دو تا هسته ی اون رو با هم استفاده کنیم فکر میکنم بره رو 2.8 تقریبا.

4. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid.5574's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قیمت امروز n61jq چنده؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یسلام داش علی . من خودم یک سری تست کرده بودم هر 4 تا هسته رفت روی 2200 یا 100 درست یادم نیست دما هم همین 80 بود اگه اشتباله نکنم . عکس میگیرم و همینجا میزارم تستشو .

7. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب من قبلا در مورد اینکه وقتی 4 تا هسته رو با هم به صورت فول داریم استفاده میکنیم یه سرچایی کردم و نتیجش رو هم گذاشتم ولی فرصت نشده تست کنم. الان داشتم تست میکردم ببینم وقتی فول استفاده کنیم کلاکش چند میشه و آیا نسبت به دو هسته ایها بهتره یا یه کم بهتره ؟؟؟؟

خب این رو ببینید :

ولی اشکال نداره .... به هر حال روانتر بودن کار با این لپ تاپ در حالتی که ترد های زیادی برای پردازش وجود داره غیر قابل انکاره اما پردازش سنگین ....

ببینید 4 تا هسته با کلاک 1.6 در مجموع میشه 6.4 گیگاهرتز و اگر core i 5 540 رو با این مقایسه کنیم 2 تا هسته ی 2.8 این طورا باید داشته باشه که میشه 5.6 گیگاهرتز !!! تفاوت زیاد نیست انگار

راستی نگین 3.06 هست ... فر کنم تو حالت تک ترده به 3.06 میرسه ولی اگر دو تا هسته ی اون رو با هم استفاده کنیم فکر میکنم بره رو 2.8 تقریبا.

مرسی علیرضاجان
    ولی دو نکته
    1- انواع بیشتری از i5 تو بازار پیدا میشه که مثلا 520 معمولش تا 2.93 کلاک میشه ( این یعنی اختلاف کمتر با i7) ولی i7 روی لپ تاپ 720 و به صورت محدود تو بعضی مدلهای سونی و کمی هم اچ پی مدل 740 داریم)
    2- دمای کارکرد و مصرف پایین تر
    به نظر من نمی ارزه پول بیشتر بدی و اونقدر تفاوت کارکرد (ملموس) داشته باشی در حالی که لپ تاپت گرم تر میشه و باتریت کمتر دوام داره
    این تست رو لپ تاپ که نبوده!! مدل 860 رو لپ تاپ نداریم!
    Last edited by mohammad-rsh; 09-11-2010 at 19:16.

9. این کاربر از mohammad-rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مرسی علیرضاجان
    ولی دو نکته
    1- انواع بیشتری از i5 تو بازار پیدا میشه که مثلا 520 معمولش تا 2.93 کلاک میشه ( این یعنی اختلاف کمتر با i7) ولی i7 روی لپ تاپ 720 و به صورت محدود تو بعضی مدلهای سونی و کمی هم اچ پی مدل 740 داریم)
    2- دمای کارکرد و مصرف پایین تر
    به نظر من نمی ارزه پول بیشتر بدی و اونقدر تفاوت کارکرد (ملموس) داشته باشی در حالی که لپ تاپت گرم تر میشه و باتریت کمتر دوام داره
    این تست رو لپ تاپ که نبوده!! مدل 860 رو لپ تاپ نداریم!

پس من واسه چی اینجا گذاشتم و ناراحت هم هستم دادا ؟؟؟ بابا مال همین لپ تاپ ما هستش ... اون مدلی که CoreTemp نوشته برای خودم هم عجیبه ولی چه کنم که همه نرم افزارهای دیگه همه و همه میگم سی پی یو ی لپ تاپم 720qm هستش.

بین دو هسته ایها فکر کنم 620m خیلی خفن بود و تا 3.33 اور میشد و 540 هم تا 3.06 میره که خیلی عالیه بازم. من هم نظر شما رو دارم ولی از روی ناچاری 4 هسته ای گرفتم. آخه تو ویندوز در حالی که هیچ کار خاصی نمیکنم به علات استفاده از برنامه های خیلی زیاد تعداد تردهای پردازشی همیشه بیشتر از 1100 بوده و هست ... ولی به همه دوستام میگم که دو هسته ای خنک و سبک بگیرن خیلی خوب و عالیه و تفاوت خیلی کمی با چهار هسته ای داره.

---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

یسلام داش علی . من خودم یک سری تست کرده بودم هر 4 تا هسته رفت روی 2200 یا 100 درست یادم نیست دما هم همین 80 بود اگه اشتباله نکنم . عکس میگیرم و همینجا میزارم تستشو .
    خب من بازم تست میکنم ... تو حالت های دو هسته و 1 هسته و 3 هسته و 4 هسته و نتیجه رو میذارم. فقط یه خورده سرم شلوغه زیاد نتونستم وقت بزارم و کامل تست کنم.

من بعید میدون همه برن رو 2100 آخه قبلا هم چند جا مطلب خونده بودم و متنش رو هم اینجا گذاشتم که گفته بودند وقتی از 4 هسته استفاده میشه کلاک سی پی یو نهایتا تا 1.73 میره بالا !!! حالا من باید تست کنم ببینم چی شد که رو 1600 موند و نرفت بالاتر. البته تنظیمات کنترل انرژی هم موثر هست که اونش رو هم باید تست کنم.

11. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    بچه ها قیمت روزش چند هست این لپ تاپ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    بچه ها قیمت روزش چند هست این لپ تاپ؟
    من 5 روز پیش رفته بودم بازار ایران میگفتن 1480. تو صفحات قبل هم گفتم ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

قضیه دو کارت گرافیکی برای این لپ تاپ صحت داره؟!
    در ضمن این مدل سی پی یو 740QM هم داره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اطلاعاتی در مورد نصب مک روی این سیستم دارین؟ مثلا به طور کل جواب میده یا نه اگه جواب مثبته نسخه اصلیش یا -- شده(که تو سافت گذر هست) واین هکشده کارایی اصلی رو داره یا نه چون حجم اصلی 6گیگ هست وهکشده 3 خوردهای..
    در کل اگه زحمت بکشین یه کلیاتی بگین چون تا حالا تجربه اش رو نداشتم.
    ممنون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •