من از چن نفر پرسیدم بازیه همشون مشکل داشت واسه همین نگرفتم ، اگه اینی که شما داری هیچ مشکلی نداره لطف کن لینکشو واسه من هم بفرست.. مرسی ممنون
من از چن نفر پرسیدم بازیه همشون مشکل داشت واسه همین نگرفتم ، اگه اینی که شما داری هیچ مشکلی نداره لطف کن لینکشو واسه من هم بفرست.. مرسی ممنون
منم دیروز بازی رو گرفتم ؛ باید بگم که نسبت به دمو یه سری تغییرات کرده که به نظر من بازی رو خیــــــلی خوب کرده . یکی اینکه سرعت بازی کمی زیاد شده ، دوم اینکه تعداد خطاهای بازی کم شده و دیگه مثل دمو نیست که بهت بچسبند و بزننت زمین و خطا گرفته شه . سوم اینکه سرعت شوت ها دوباره به حالت طبیعی برگشته (توی دمو سرعت شوت ها یا همون قدرتشون کم شده بود ). آدم توی بازی تقریبا هر کاری که به ذهنش میرسه رو میتونه عملی کنه و engineered for freedom حقیقت داره!
چند تا نکته ، یکی اینکه اون 30 تا تیمی که توی پچ مخصوص دمو بودن ، توی نسخه ی اصلی هم هستند ، یعنی اون پچ یه جورایی رسمی بود !
دوم اینکه نقل و انتقالاتش خیـــلی قدیمیه ، رئال به عنوان مثال توش فن در فارت ، گوتی و رائول هستند و خدیرا و اوزیل نیومدن !
--------------------
و حالا دوتا سوال ، خواهشا جواب بدین :
1- اینکه من دارم این پچ رو دانلود میکنم ، خوبه ؟ بگیرم ؟ :
2- اینکه بازی روی لپ تاپ صدای گزارشگر داره ، اما توی پی سی که نصب میکنم صدای گزارشگر نداره ، با تنظیمات توی dxdiag هم ور رفتم درست نشد . چیکار کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا کسی نیس که ازش تشکر کنــم ؟
دوستان من هم امروز نیم ساعت پیش بازی رو گرفتم
اولین نفری هستم که اینجا بازی رو می گیرم
همین که من رفتم فروشگاه گفت همین الان اومد و خندید فروشندهانگار من و پی ای اس یه حس عمیقی بهم داریم
الان در حال نصبه خبرشو بهتون میدم
هر گونه عکس یا سوال یا مطلبی خواستید همینجا بگید به همش جواب میدم
فیفا هم که داشتم دانلود می کردم روی 99.99 درصد موندمثل اینکه یه نیرویی من و فیفا رو از هم جدا نگه میداره
![]()
سلام من هم همین الان بازیو گرفتم و در حال نصبم راستشو بخواید از فیفا سیر شدم تو همین یه روزی که گرفتمش![]()
واقعآ حالم از این بازی به هم خورد...اه اه اه...منم که طرفدار pes بودم دیگه ازش ناامید شدم!!!عوض اینکه پیشرفت کنه داره پسرفت میکنه...لیور پول هم الان مثل ارسنال و چلسی شده...واقعآ این بازی منو عصبی میکنه...مخصوصآ اون دوربین ضایعش!!!کسی نمیدونه چه طور میشه دوربین رو مثل pes 10 کرد تا یه جا ثابت نمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جون هر کی دوست دارین جوابمو بدین...این دوربینش اعصابمو خراب کرده...
اقا من بازي رو يه ساعت پيش خريدم ، فقط يكي اينكه بازي تركيباتش جديد نيست ، دوم اينكه ليگ آلمان رو نداره ، چيكار كنم اين دو تا مشكل حل بشه؟ اولي مهمتره
اقا کم مونده بزنم مانیتور pc رو بشکنم....یکی بگه چطوری زاویه دوربین رو درست کتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی مثل pes 10 با توپ حرکت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان فقط از وسط زمین اینور و اونور میچرخه؟؟؟؟؟؟؟؟یکی به دادم برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان
دکمه های دریبل تغییر کردن ؟
چجوری میشه تو این نسخه دریبل زد؟
+++
به نظرم بازی پیشرفت خوبی داشته
با بعضی چیزا که تو بازی دیدم خیلی حال کردم
البته یه ربع بیشتر تا حالا بازی نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)