پیشنهاد میکنم ، تا بعد عید صبر کنید!
به احتمال زیاد افت شدیدی خواهد داشت! : دی
پیشنهاد میکنم ، تا بعد عید صبر کنید!
به احتمال زیاد افت شدیدی خواهد داشت! : دی
بعد از عید حول و حوش مهر ارزون می شه
هنوز به صورت عمده وارد نشده و تو مشهد یه دونه هم نیست
تا کامل بازار پر نشه و اون جو زدگی اولش نخوابه ارزون نمی شه
البته ارزون شما درسته می شه اما فقط از این غیر عادی بودن در میاد
اما هنوز با اون چیزی که باید باشه خیلی فرق می کنه
به قول یکی از بچه ها منم می خوام فقط معادل 2549 دلار پول بدم نه بیشتر
خدا از دهنت بشنوه امید!![]()
اتفاقا من فکر میکنم از قصد قیمت مدل معمولی رو تا نزدیک کاستومایز شده کشیدن بالا چون کسی که 3800 میده حتمن 4000 تومن هم میده تا ارتقا یافتشو بگیره یعنی عملا مدل ارتقا یافته رو در 90 درصد موارد با اون قیمت فضایی غالب میکنن به ملت
منم همینو گفتم دیگه،کسی اونو نمیذاره 723 بخره!![]()
منظورم این بود که ویندوز 7 بزنم روی مک بوک پرو و 3d رو روی اون نصب کنم و کار کنم سرعتش از لپ تاپای دیگه با مشخصات یکی که اپل نباشن نسبت به اپل چطوریه؟
ممنون
سلا
دوستان من قصد خرید مدل mc373 رو داشتم ولی حالا که 723 اومده موندم تو اینکه چرا سایت نقش زده 2950 ولی الماس میگه 3800 تومن!!؟ الان قضیه چیه؟
راستی من اگر قبل عید بگیرم بهتره یا بعد از عید؟ اخه میگن قبل عید میتونی تخفیف ویژه نوروز بگیری!
بعد عید مسلما ارزونتر هم میشه
محتوای مخفی: قیمت
دوستان من با خوندند 299 صفحه از این فروم سرانجام مک بوک پرو خریدم و اپلی شدم
مدل :mc723
فقط یه نکته مهم و عجیب من حدود 1هفته بود که هر روز از نقش و الماس قیمت میگرفتم که نقش می گفت 2950 و الماس3800 وقتی به الماس میگفتم نقش داره ارزونتر میده میگفت نقش موجود نداره الکی میگه!!!!
خلاصه امروز رفتم پایتخت و نقش گفت موجود دارم ولی قیمت مقطوع 2950 بعد الماس هم رفتم وقتی اینو گفتم خودش زنگ زد به نقش فهمیدکه موجود داره یهو کپ کرد گفت من هم میدم الان بهت 3050!!! یعنی از 3800 به 3050 رسید!
من از نقش گرفتم با گارانتی 3ساله 2950 بیچاره اونایی که الماس جنسو600-700تومان بیشتر داده بهشون!!
داداش مبارکت باشه،ایشالا فناش برات بچرخه
این کارای کثیف فقط از فروشنده های ایرانی برمیاد!!!
یه تست بکن ببین چطوره بذار اینجا،منم بعد عید میخوام همین مدلو بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)