آره جالبه. چیزی که توی سایت میبینیم با چیزی که اونجا تحویلت میدن زمین تا آسمون فرق داره! گفت برگه ی تعرفه ی نوروزی رو یه ضربدر زده بودن روش و نمیدادن.
خلاصه انگار منتفیه. باز باید برم خودم هم پرس و جو کنم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره جالبه. چیزی که توی سایت میبینیم با چیزی که اونجا تحویلت میدن زمین تا آسمون فرق داره! گفت برگه ی تعرفه ی نوروزی رو یه ضربدر زده بودن روش و نمیدادن.
خلاصه انگار منتفیه. باز باید برم خودم هم پرس و جو کنم.
یکی از دوستان چند صفحه پیش گفته بود که به پنل مدیریتی دسترسی داره الان پیداش نمی کنم کسی میدونه ادرسش چیه؟
این ادرس پنل قبلی بود که من یه شل ازش گرفته بودم و سرویس بچه هارو دستکاری می کردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی گشتم تا پیداش کنم - البته فکر کنم پستشو edit کرده : پست اصلی 2933 - اما نقل قولش هست : پست 2935 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اینم عکسیه که گذاشته بود :
![]()
Last edited by behrooz3229; 10-03-2014 at 09:47.
من کل رنج ایپی سرورهای مخابرات رو جستجو کردم ولی متاسفانه ادرس پنل مدیریتی یافت نشد!
اگه ادرس پیدا بشه احتمال زیاد بتونم ازش شل بگیرم.
من اخر نفهمیدم ساعت رایگان از 1 شروع میشه یا 2؟ محدود 512 دارم.
فکر کنم دوباره شبانه ها از 2 شروع میشه چون تو ریزکارکرد که نگاه می کردم هر شب حدودآ 400 مگ از ترافیک روزانم رو کرده بوده! (من از ساعت 1 میذاشتم دانلود)
کسی امتحان نکرده ساعت شروع رایگان چنده ؟ تو سایتشون که زده 1 تا 7 .
بازم تعرفه های جدید مخابرات :
![]()
طرحهای پیش پرداخت سالیانشون خیلی باحاله ،
.
فقط اومدن قیمت همون طرح ماهیانه رو در 12 ضرب کردن شده تعرفه پیش پرداخت، حجمش هم همینجوری حساب کردن (ضرب در 12).
لا اقل یه تخفیف ندادن ، طرف میخواد پول یه سالو بجا بده ، چه کاریه!! میره ماهیانه میگیره چون هیچ فرقی بین قیمت و حجمش تو یک سال وجود نداره که بره پول یک سال یه جا پرداخت کنه -
یه اشتباه تایپی هم که تو تعرفه های بالا هست!!![]()
پس دوستم درست میگفته بنده خدا ! اینا خودشون نمیدونن با خودشون چند چندن! احتمالن دیدن به اندازه ی کافی نمیتونن ازون طریق ملت رو تلکه کنن گفتن یه روش بهتر پیاده کنن!
اون 512 ، 15 گیگ هم همونیه که دوستم گفته بود.
+
بچه ها من ساعت دانلودم دقیق 1 تا 7 مطمئنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)