تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 1291 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399799 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

برد مودم bm632w چقدره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

راستی برای یه سرویس میشه از دو مودم همزمان استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

من از اواسط اسفند برای مودم USB ثبت نام کردم پول رو هم ریختم ولی هی میگن نداریم فعلا!!!!!!!! بعدم میگم خوب به جاش Wi-Fi بیارید میگن نمیشه، باید بری قراردادت رو فسخ کنی دو هفته بدویی که پولتو پس بگیری! بعد دوباره ثبت نام کنی که اونم معلوم نیست کی میان واسه نصب!
    کسی میدونه کی مودم USB میاره؟ من چیکار کنم؟

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

مشکل من حل که نشد هیچ به طرز فاجعه باری افتضاح شده. حداکثر سرعتم رسیده در حد 98kb/s . مودم رو جای دیگه هم امتحان کردم باز سرعت افتضاحه. حیف شد که اینترنت sepanta رو قطع کردم. دوباره میخوام برم درخواست بدم که وصلش کنن. دوستان کسی اطلاع داره که به دلیل عدم همخوانی سرعت اینترنت با سرویس خریداری شده میتونم مودم رو به ایرانسل برگردونم؟ 3 ماهه که سرویس رو گرفتم.
    جالبه که صبحها قبل از ساعت 6 سرعت دانلود من به 60 میرسه ولی از ساعت 8 که تقریبا استفاده از اینترنت شروع می شه سرعت میشه در حد دایال آپ. فکر کنم تو ثبت نام دهه فجر بطرز فجیعی سرویس فروختند که جالا توش موندند و دارند سرویس رو بین افراد share میکنند. این مشکل بیشتر در سمت غرب تهران شایع شده. امروز عصر مودم رو بردم سمت پاسداران خیابان زمرد که تراکم هم بالاست. آنتن دهی کامل سرعت دانلود هم 60 بود. حالا نمیدونم چون عصر بود کاربرهای اداری استفاده نمی کردند اینطوری بود یا نه. منزل پدرم هم با 2 خط آنتن دهی سرعت دانلود بین 60 و 30 متغییر بود. فردا اقدام میکنم برای سپنتا (بیخود نمی گن هرچقدر پول بدی آش میخوری) 3 سال سپنتا داشتم یکروز قطع نبود. همیشه سرعت 25 (سرویس 256) کل عید رو هم که رایگان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستی برای یه سرویس میشه از دو مودم همزمان استفاده کرد؟
    برای یک حساب میتونید دو مودم داشته باشید ولی همزمان نمی تونید استفاده کنید. حتما باید یکی خاموش باشه.

7. این کاربر از dietman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کسی میدونه متن درخواست سرعت بالا چیه؟ از طرف پزشک که مهر نظام پزشکی هم داره

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟
    با سلام
    تغييرات بيشتر توي نوشتن مشخصات و عملكردهاي داخلي مودم خودش رو نشون ميده
    كاركرد مودم رو بهبود ميبخشه و ...

موفق باشيد.

10. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسی به این مودم کله قندی ها اکسس پوینت وصل کرده؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وضعیت بسیار نامناسب سروسیهای وایمکس ایرانسل

حدود 7 ماه هست که سرویس یک مگ نامحدود ایرانسل رو دارم. سرعت دانلود یک فایل با یک کانکش به راحتی حدود 120 الی 124 کیلوبایت بود و بدون هیچ نوسان خاصی دانلود انجام میشد.
    ولی الان حدود 2 ماه میشه که سرعت دانلود روز به روز بدتر میشه و داره همینطور پایین میاد. اینطور به نظر میرسه که باید شعار " ایرانسل هر روز بدتر از دیروز " رو برای ایرانسل انتخاب کرد.

در حال حاظر اگر یک فایل رو با یک کانکش دانلود کنم ( یعنی به همون روش سابق ) سرعت دانلود حدود 10-13 کیلوبایت نشون داده میشه!! یعنی حدود 11 برابر کمتر از چیزی که اون رو به من فروختن
    بنابراین مجبورم که حدود 10 فایل رو به طور همزمان دانلود کنم و هر کدوم رو با 4 کانکشن برای دانلود تنظیم کنم ( یعنی 40 برابر تنظیمات سابق ) که با این حال سرعت دانلودم به نزدیکی 60-80 کیلوبایت میرسه!! یعنی باز هم حدود نصف سرعتی که باید باشه و در خوش بینانه ترین حالت به 70% سرعتی که به من فروخته شده

از دانلود که بگذریم باید به وبگردی و باز کردن سایتها برسیم

متاسفانه در اونجا هم وضع بسیار ناجور و داغون به نظر میرسه
    بعضی از سایتها اصلا باز نمیشن و بعضی دیگه ناقص باز میشن و بعضی از قسمتهاشون لود نمیشه!!
    بعضی سایتهای دیگه هم بسیار بسیار کند باز میشه
    مثلا من که با تراوین سروکار دارم , اومدم و سایت تراوین رو با اینترنت دایال آپ مقایسه کردم و جالبه که بدونید سایت تراوین در اینترنت دایال آپ حدود 1.5 الی 2 برابر زودتر از اینترنت من (که مثلا سرعتش یک مگابیت بر ثانیه هست) باز میشد!!!!!!

اما یک آمار جالب دیگه:
    قبلا که با سایتهای تست سرعت , سرعت اینترنتم رو تست میکردم همیشه حدود همون یک مگابیت یا همون 128 کیلوبایت رو نشون میداد ولی توی این 2 ماه همیشه زیر 10 کیلوبایت نشون داده و فقط یکی دو بار حدود 18 کیلوبایت نشون داد( ماشاا... ایرانسل , شاخ غول شکونده بود ها !!) حتی 7-8 بار 3 کیلوبایت سرعت رو ثبت کرد!!!

دیگه خودتون ببینید عمق فاجعه رو !!!

خب من هم برای اینکه مطمن بشم که ایراد از سمت خودم نیست رفتم و مودم رو بردم یک منطقه دیگه ( شهرک غرب ) و اونجا مودم رو روی یک سیستم دیگه امتحان کردم ولی اصلا هیچ فرقی نکرد و دیگه کاملا مطمن شدم که ایراد از سمت خود شرکت ایرانسل هست

قبلا هر وقت کسی میخواست که اینترنت بگیره حتما بهش وایمکس ایرانسل رو معرفی میکردم ولی الان که وجدانم بد جوری داره اذیتم میکنه. آخه این چکاری بود که کردم؟؟ چرا بیخود یه عده دیگه رو هم مثل خودم انداختم تو چاه؟؟؟
    خدا یا ما رو ببخش و بیامرز !

در هر صورت این نامه خودش یه توبه نامه به حساب میاد و شاید با این کار حداقل بتونم عده ای رو از به دام افتادن نجات بدم و از اعصاب خردی عده ای جلوگیری کنم.

نتیجه کلام اینکه به هیچ وجه وایمکس ایرانسل نخرید مگه اینکه بخواید از خودتون تست اعصاب بگیرید

13. 4 کاربر از amjad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •