تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 472 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

سلام
    روز بخیر دوستان سمندی!
    ما دیروز اومدیم ماشین رو به یکی از دوستان نشون بدیم و ایشونم ظاهرا درب رادیاتور رو باز کرده بوده و درست نبسته.
    من امروز صبح که ماشین رو روشن کردم بعد از چند دقیقه چراغ چک روشن شد. بعد از رسیدن به محل مورد نظرم -30 کیلومتر- درب کاپوت رو باز کردم و دیدم که ای بابا این لقه و درست بسته نشده.
    خلاصه بستمش و ماشین رو دوباره روشن کردم ولی چراغ چک همچنان روشنه. الان دو ساعتی گذشته و نرفتم دیگه نگاه کنم و مساله ای که هست اینه که من عصر با ماشین یه مسافرت حدودا 700 کیلومتری میخوام برم.
    الان تکلیف چراغ چک چی میشه؟ دوم این مورد که چه اشکالاتی ممکنه توی این 30 کیلومتر که درب رادیاتور بسته نشده. حس کردم یکم ریخته اینور اونور خودش.
    ممنون میشم سریع پاسخ بدید تا خیالم از بابت رانندگی توی جاده راحت باشه. تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

سلام
    روز بخیر دوستان سمندی!
    ما دیروز اومدیم ماشین رو به یکی از دوستان نشون بدیم و ایشونم ظاهرا درب رادیاتور رو باز کرده بوده و درست نبسته.
    من امروز صبح که ماشین رو روشن کردم بعد از چند دقیقه چراغ چک روشن شد. بعد از رسیدن به محل مورد نظرم -30 کیلومتر- درب کاپوت رو باز کردم و دیدم که ای بابا این لقه و درست بسته نشده.
    خلاصه بستمش و ماشین رو دوباره روشن کردم ولی چراغ چک همچنان روشنه. الان دو ساعتی گذشته و نرفتم دیگه نگاه کنم و مساله ای که هست اینه که من عصر با ماشین یه مسافرت حدودا 700 کیلومتری میخوام برم.
    الان تکلیف چراغ چک چی میشه؟ دوم این مورد که چه اشکالاتی ممکنه توی این 30 کیلومتر که درب رادیاتور بسته نشده. حس کردم یکم ریخته اینور اونور خودش.
    احتمالا آب ریخته روی فشنگی اتصال کرده، روشن شدن چراغ چک مال عیب برقیه! و به باز بودن درب رادیاتور که یه عیب مکانیکی هست ربطی نداره فشنگی رو چک کن، در ضمن عیب زیاد بزرگی نیست و مشکلی پیش نمیاره!

3. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

ممنونم امیر جان
    این فشنگی که میفرمایید کدومه و کجاست؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    روز بخیر دوستان سمندی!
    اتفاقا باز بودن درب رادیاتور درسته که عیب ساده ای هست ولی میتونه خیلی خطرناک باشه شما اگه میخوای با خیال راحت بری مسافرت اول از همه اگه خودت میتونی که هیچ وگرنه ببر پیش ینفر که وارد باشه و بتونه رادیاتور را هواگیری کنه اگه این کار را نکنی و اگه تو این مدت که درب رادیاتور باز بوده و حرکت کردید رادیاتور هوا کشیده باشه تو راه باعث بالا رفتن دمای آب و مشکلات بعدی مثل سوختن واشر سرسیلندر و ... بشه.

6. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

راهی هست ک خودم بتونم هواگیری کنم؟ چون امروز جمعه ست و....

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

فشنگی معمولا زیر رادیاتور هست و از روی سیمی که بهش وصله مشخص میشه در ضمن اگر هوا گرفته باشه نیاز نیست مسافت طولانی بری همین که ماشین روشن باشه دمای آب بالا میره اگر تا حالا داغ نکرده هوا نگرفته زیاد حساس نشو

9. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

اتفاقا باز بودن درب رادیاتور درسته که عیب ساده ای هست ولی میتونه خیلی خطرناک باشه شما اگه میخوای با خیال راحت بری مسافرت اول از همه اگه خودت میتونی که هیچ وگرنه ببر پیش ینفر که وارد باشه و بتونه رادیاتور را هواگیری کنه اگه این کار را نکنی و اگه تو این مدت که درب رادیاتور باز بوده و حرکت کردید رادیاتور هوا کشیده باشه تو راه باعث بالا رفتن دمای آب و مشکلات بعدی مثل سوختن واشر سرسیلندر و ... بشه.
    منظور من روشن شدن چراغ چک به خاطر مشکل فشنگی بود وگرنه بله باز بودن درب رادیاتور اگر هوا بکشه مشکل بزرگی هست

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

راهی هست ک خودم بتونم هواگیری کنم؟ چون امروز جمعه ست و....
    فشنگی زیر رادیاتور بسته میشه و چند تا سیم بهش وصله در ضمن اگر هوا کشیده باشه لازم نیست راه دور بری که خودش رو نشون بده همین که روشن کنی بعد چند دقیقه آمپر میره بالا اگر تا الان داغ نکرده لازم نیست نگران باشی هوا نگرفته

12. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    مي خواستم يك راهنمائي كنيد
    مي خوام روغن موتور و واسكازين گيربكسم رو عوض كنم( كلن اگه ميشه و بايد روغن يا چيز ديگه اي هم بايد عوض كنم بگين)(چون روش ماشين سازي ايران فوغون به روشي خيارشور سازي مهرام هستش!!!!!)
    چه برندي رو انتخاب كنم، خودم بخرم يا همون تعويض روغني قابل قبوله؟
    Last edited by وحید گودرزی; 24-10-2014 at 20:41.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام دوستان
    مي خواستم يك راهنمائي كنيد
    مي خوام روغن موتور و واسكازين گيربكسم رو عوض كنم( كلن اگه ميشه و بايد روغن يا چيز ديگه اي هم بايد عوض كنم بگين)(چون روش ماشين سازي ايران فوغون به روشي خيارشور سازي مهرام هستش!!!!!)
    چه برندي رو انتخاب كنم،
    خیلی مهم نیست که چه برندی تهیه می کنید ولی حدعقل از روغن های با گرید SL و ویسکوزیته 10W-40 برای موتور ملی استفاده کنید
    اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید یکی از سه مورد زیر :

ایرانول رویال 10W-40 SM
    ادینول 10W-40 SM
    کاسترول مگناتک 10W-40 SM

اگر از نظر هزینه نمی خواهید زیاد هزینه کنید یکی از موارد زیر :

ایرانول ریسینگ 10W-40 SL
    الف کامپتیشن 10W-40 SL
    ادینول 10W-40 SL

واسکازین هم معمولا نیاز به تعویض نداره
    اگر گیربکس مشکلی نداره و دنده ها هم نرم تعویض میشن من می گم دست بهش نزن ولی اگر اصرار به تعویض داری ببین دفترچه چه گریدی توصیه کرده چون من بین 75W-80 یا 85W-90 مشکوک هستم
    به هر حال اگر قصد تعویضش را داری به نظرم یک برند تمام سنتتیک بگیر که تا باز شدن گیربکس دیگه تعویض نشه مثل انواع الف یا ادینول

خودم بخرم يا همون تعويض روغني قابل قبوله؟
    قطعا خودت تهیه کن یعنی همیشه این کار را بکن
    من بارها دیدم که تعویض روغنی ها چطور انواع روغن را با هم قاطی می کنند و می ریزند توی قوطی های مختلف

15. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •