با هم که قابل مقایسه نیستند چون hp (حدود 400 تومنی گرونتره ولی بلوری و هارد 7200RPM ندارهبه جاش سی پی یو و 2 گیگ رم و کارت گرافیک قویتر داره)
من اگه پولم می رسید اچ پی می گرفتم ولی دل نسبت به سونی سری F به نظر من بهتره (به غیر از اندازه صفحه نمایش)
با هم که قابل مقایسه نیستند چون hp (حدود 400 تومنی گرونتره ولی بلوری و هارد 7200RPM ندارهبه جاش سی پی یو و 2 گیگ رم و کارت گرافیک قویتر داره)
من اگه پولم می رسید اچ پی می گرفتم ولی دل نسبت به سونی سری F به نظر من بهتره (به غیر از اندازه صفحه نمایش)
اگر از نظر کیفیتی بخواهید که سری F سونی خیلی سر تر هست/
در مورد این سری جدید دل هنوز نمی تونم نظر بدم چون جدیده ولی یکی از دوستان این انجمن گرفته و اون توقعاتی که داشته رو هنوز برآورده نکرده ، اما هنوز خیلی زوده نظر بدیم.
اما در مورد سری F خیلی راحت و با اطمینان خیلی بالا می تونم نظر بدم.
هم خودم باهاش زیاد کار کردم و هم خیلی ها رو می شناسم که از این سری دارند
من متوجه نمیشم Cpu دل 2.8 هست ولی انوی 1.7 ...!!!
چطوری میشه که فویتر میشه HP
cpu های core i7 به دو سرعت دارن یکی سرعت معمولی یکی سرعت توربو که 1.7 سرعت معمولی و 2.8 سرعت توربو
معمولآ برای نشان دادن سرعت زیاد عدد سرعت توربو را نشان می دهند
"Core i7-740QM "1.73 GHz up to 2.93 GHz
Core i7-740QM "1.6 GHz up to 2.8 GHz
به سادگی قوی تر میشه !
قابلیت پردازش 8 ترد کم نیست !!!!
از طرفی استفده از 8 مگ کش!
قابلیت افزایش فرکانس تا 3060 یعنی میشه 3Ghz ! از 2.8 بالاتره نه ؟؟؟
به این قابلیت می گند Turbo Boost
![]()
عرض سلام و ادب دارم خدمت اساتید عزیز
با توجه به مطالب ارائه شده توسط دوستان در مورد مدل Dell L501x . من هم 1 ماهی هست در مورد این لپ تاپ دارم تحقیق میکنم
ممنون میشم اگر اساتید در این رنج قیمت 1400000 تا 1500000 مدل دیگه که مورد تایید هستش و یا از برند دیگه بگن
من روزانه حداقل 12 ساعت با لپت تاپ کار میکنم و و گرافیک هم برام مهم هستش . سایز هم 15.5 باشه ترجیحا
از Dell و Hp و Sony یک مدل که مورد تایید شما اساتید هستش ممنون میشم مطرح کنید
با سپاس فراوان...
عرض سلام و ادب دارم خدمت اساتید عزیز
با توجه به مطالب ارائه شده توسط دوستان در مورد مدل Dell L501x . من هم 1 ماهی هست در مورد این لپ تاپ دارم تحقیق میکنم
ممنون میشم اگر اساتید در این رنج قیمت 1400000 تا 1500000 مدل دیگه که مورد تایید هستش و یا از برند دیگه بگن
من روزانه حداقل 12 ساعت با لپت تاپ کار میکنم و و گرافیک هم برام مهم هستش . سایز هم 15.5 باشه ترجیحا
از Dell و Hp و Sony یک مدل که مورد تایید شما اساتید هستش ممنون میشم مطرح کنید
با سپاس فراوان...
جالب اینه که توی امتیاز ویندوز به سی پی یو بین i7 740QM و i7 840QM فقط 0.1 فرق هست
امتیاز ویندوز که اصلا مهم نیست ! ویندوز بر اساس نیاز خودش امتیاز دهی می کنه و نه از قدرت سخت افزار...
نرم افزار های مخصوص امتیاز دهی به سی پی یو باید با قابلیت multthreading سی پی یو بتونند به خوبی کار کنند.
cinebench multi
3d mark 06
whetstone
نرم افزار های خوبی برای تست هستند
با سلام خدمت عزیزان . من قصد خرید لپ تاپ دارم ولی زیاد اطلاعی در موردش ندارم . استفاده ام هم بیشتر بازی , تماشای فیلم و برنامه نویسی هستش . می خواستم اول بپرسم توی برندهایی که الان تو بازار هست غیر چینی هم وجود داره ؟ که تحت لیسانس نباشه و مال خود شرکت سازنده باشه ؟ گرافیک سیستم برام مهمه و خصوصا صفحه نمایش که حداقل 17" باشه و کیفیت خوبی داشته باشه . چیز دیگه هم اینکه امکانات شبکه ای خوبی داشته باشه یعنی از wifi و wireless و انیجور چیزا ساپورت کنه . hdd زیاد برام مهم نیست 320 هم باشه کافیه کافیه ..
خیلی ممنون می شم اگر راهنمایی کنین .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)