تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 432 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

واقعا جناب jomok5800 در این چند روزه خیلی لطف داشت البته دیگر دوستان هم لطف کردند واقعا ممنون هستیم از همشون

اما در مورد ظرفیت دانشجوها مثلا نوشته 10 یا 25 نفر آخه یک استان به این بزرگی فقط همینقدر ؟

واقعا راست میگن یا بعد موقع انتخاب کردن ظرفیت را بالا میبرند ؟

چه زمانی اسامی پذیرفته شدگان را اطلاع میدهند

راستی کسانی که از سربازی معافیت پزشکی داشتند همون کد 13 را بایستی بزنند ؟ چون جائی نوشته بود 13 جائی دیگری 14 و در جائی دیگری کد 1 و 2 را گفتند کدام درست بود ؟

اگر انتخابمون نکردن حق اعتراض هم داریم ؟
    خواهش میکنم.
    همیشه ظرفیتشون زیاد بوده شاید بخاطر کیفیت کلاس ها کم می گیرند
    بستگی به دانشگاه داره ممکنه.
    5 یا 10 مهر فکر کنم اعلام کنن تاریخ دقیقی ندیدم اگه دیدم میزارم
    کد 13 که مال کارکنان پایور شاغله 14 هم که اصلا وجود نداره .1 مال کسانی که کارت پایان خدمت دارند 2 هم مال معافیته

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان این لیستی که سایت سنجش قرار داده با عنوان ... نتايج نهايي قبولين نيمه متمركز آزمون كارداني ترمي - ارديبهشت 92 ... قضیش چیه ؟! نیمه متمرکز دیگه چه کوفتیه ؟ الان اینی که ما ثبت نام کردیم و اینا ... فرق داره با این ؟
    +
    اگه قضیش جداست ... این نتایج ما کی اعلام میشه ؟
    Last edited by SA.JJ.AD; 02-09-2013 at 05:33.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوستان این لیستی که سایت سنجش قرار داده با عنوان ... نتايج نهايي قبولين نيمه متمركز آزمون كارداني ترمي - ارديبهشت 92 ... قضیش چیه ؟! نیمه متمرکز دیگه چه کوفتیه ؟ الان اینی که ما ثبت نام کردیم و اینا ... فرق داره با این ؟
    +
    اگه قضیش جداست ... این نتایج ما کی اعلام میشه ؟
    نیمه متمرکز یعنی اینکه برای یه رشته بعد پذیرش از داوطلب مصاحبه ،معاینه پزشکی یا ازمون علمی میگیرن بعد از بین چند نفر که بهترن چندتا انتخاب میکنن .ولی متمرکز فقط از رو نمره ازمون دانشجو انتخاب میکنن و مصاحبه یا معاینه پزشکی برای یه رشته خاص نداره .
    نتیجه فکر کنم همون 5 یا 10 باشه جای اعلام نشد ولی معمولا کسی که تو شهریور ثبت نام میکنن تا قبل نیمه دو نتایج میزنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان.من چند وقت قبل که نتایج رو اعلام کردن دیدم که رشته نرم افزار کاردانی ترمی دانشگاه گسترش انفورماتیک قبول شدم و بعدش رفتم برای ثبت نام و دانشگاه هم مبلغ ثبت نام رو ازم گرفت و بعدش گفتن که برای کارهای دیگه باید به سایت سر بزنم تا بقیه پول رو بریزم اما تا امروز هیچ خبری نیست حالا میخوام ببینم که بقیه دوستان هم همینطور هستن و حالا باید چیکار کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام دوستان.من چند وقت قبل که نتایج رو اعلام کردن دیدم که رشته نرم افزار کاردانی ترمی دانشگاه گسترش انفورماتیک قبول شدم و بعدش رفتم برای ثبت نام و دانشگاه هم مبلغ ثبت نام رو ازم گرفت و بعدش گفتن که برای کارهای دیگه باید به سایت سر بزنم تا بقیه پول رو بریزم اما تا امروز هیچ خبری نیست حالا میخوام ببینم که بقیه دوستان هم همینطور هستن و حالا باید چیکار کرد.
    نیمه متمرکز بودین؟

كليه پذيرفته‌شدگان لازم است در يكي از روزهاي چهار‌شنبه 20 شهریور ماه لغايت چهارشنبه 27 شهریور ماه ، با در دست داشتن مدارک شامل اصل شناسنامه و تصوير تمام صفحات آن ، اصل كارت ملي و تصوير آن ، اصل ديپلم كامل متوسطه براي داوطلبان نظام قديم آموزش متوسطه به انضمام يك برگ تصوير آن، اصل مدرك ديپلم متوسطه نظام جديد آموزش متوسطه و يا گواهي پايان دوره سه ساله نظام جديد با مهر و امضاء رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل به انضمام يك برگ تصوير آن براي ديپلمه‌هاي نظام جديد، اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغ‌التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است ، 6 قطعه عكس تمام رخ 4 × 3 تهيه شده در سال جاري ، گواهي اشتغال به كار با امضاء و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار (براي پذيرفته‌شدگان شاغل)، مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 (مقررات وظيفه عمومي) مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران) و با توجه به كدرشته محل قبولي، به نشاني تعيين شده در جدول شماره 3 مندرج در دفترچه راهنماي آزمون دوره‌هاي مذكور به مراكز آموزشي ذيربط مراجعه نمايند.
    Last edited by M o h a m m @ d; 04-09-2013 at 20:05.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز همانطور که میدونید دو دوره برای کاردانی ترمی ثبت نام شد یکی تو اردیبهشت ماه بود ویکی هم که همین ماه پیش بود یعنی من جز اردیبهشتی ها بودم و ثبت نام رو انجام دادم ولی بعد ثبت نام که شهریه ثابت رو ازم گرفتن بهم گفتن که بعدا تو سایت دانشگاه چک کنید تا ببینید بعده ها باید چیکار کنید ولی تا الان خبری نشده حالا من میخوام ببینم چیکار کنم باید تا کی صبر کنم.اگه میشه دوستان دیگه هم جواب بدن و بگن که اونها هم مثل من فعلا بلا تکلیف هستند و فقط تا اینجا پول شهریه ثابت رو گرفتن و خبری از کارهای بعدی ندارن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نیمه متمرکز یعنی اینکه برای یه رشته بعد پذیرش از داوطلب مصاحبه ،معاینه پزشکی یا ازمون علمی میگیرن بعد از بین چند نفر که بهترن چندتا انتخاب میکنن .ولی متمرکز فقط از رو نمره ازمون دانشجو انتخاب میکنن و مصاحبه یا معاینه پزشکی برای یه رشته خاص نداره .
    نتیجه فکر کنم همون 5 یا 10 باشه جای اعلام نشد ولی معمولا کسی که تو شهریور ثبت نام میکنن تا قبل نیمه دو نتایج میزنن
    رفتیم تو نیمه ی دوم ماه ! هنوز چیزی اعلام نشده چرا

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

رفتیم تو نیمه ی دوم ماه ! هنوز چیزی اعلام نشده چرا
    مهر نه شهریور

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب ما رو هم بدین.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

الان این چی بود ؟! برعکس گفتی ؟! منظورت شهریور نه مهر بود ؟!
    +
    یعنی نیمه ی دوم مهر ماه معلوم میشه ما کجا قبول شدیم یا اصلا نشدیم و اینا ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •