تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 299 از 469 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

اینجارو بخونید (خط اول)

[URL"][/URL]
    جالب بود ولی برش دار( حذفش کن )
    اینجوری بهتره

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يه معلم كامپيوتر داشتيم كه آخر ادعا بود. يه روز يه برنامه اورده بود مدرسه كه ميگفت 50000 خط برنامه نوشته. برنامه براي تصحيح امتحانات چهار گزينه اي بود. همه رو هم مياورد پاي كامپيوتر و براشون توضيح ميداد كه برنامه چجوري كار مي كنه. حتي آبدارچي.
    مدير رو هم اورد داشت براش توضيح ميداد و گفت 50000 خط برنامه هست. مدير هم مي خواست نشون بده كه خيلي حواسش جمعه و داره گوش ميكنه پرسيد: مهندس روي فلاپي هم جا ميشه؟
    به زبان خودموني گفت مهندس خفه شو

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

کار امروز مهشید یک سوتی خیلی بزرگ بود !

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دیروز رفته بودیم مسابقات ورزشی سمپاد تو گرگان(رشته والیبال) با این حال که قویتر بودیم بازی هارو باختیم مربی های تیم حریف خودشون اومدن گفتن حق شما بود از گروه برید بالا. خلاصه ماهم اعصابمون خورد از اشتباهاتمون تو بازی، نشسته بودیم تو خوابگاه! معاون مدرسمون به عنوان سرپرست باهامون اومده بود.
    میزبانی گرگان هم خیلی بد بود (شب رو زمین خوابیدیم فقط یه پتو با یه بالش)معاونمون گفت پارسال که ما میزبان بودیم بهترین امکانات رو در اختیار تیم ها گذاشتیم همیشه حواسمون بود کم و کسری نداشته باشن. بعد رفت یه گوشه نشست دو دقیقه بعد گفت یکی برامون یه چایی هم نمیاره! یکی از بچه ها که تو فکر بود برگشت گفت:خودت تکون بخور برو پایین برای خودت بریز
    ما
    معاونمون
    اونم فهمید چه سوتی داده سریع بلند شد رفت برای همه چایی ریخت آورد

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

دیروز رفته بودیم مسابقات ورزشی سمپاد تو گرگان(رشته والیبال) با این حال که قویتر بودیم بازی هارو باختیم مربی های تیم حریف خودشون اومدن گفتن حق شما بود از گروه برید بالا. خلاصه ماهم اعصابمون خورد از اشتباهاتمون تو بازی، نشسته بودیم تو خوابگاه! معاون مدرسمون به عنوان سرپرست باهامون اومده بود.
    میزبانی گرگان هم خیلی بد بود (شب رو زمین خوابیدیم فقط یه پتو با یه بالش)معاونمون گفت پارسال که ما میزبان بودیم بهترین امکانات رو در اختیار تیم ها گذاشتیم همیشه حواسمون بود کم و کسری نداشته باشن. بعد رفت یه گوشه نشست دو دقیقه بعد گفت یکی برامون یه چایی هم نمیاره! یکی از بچه ها که تو فکر بود برگشت گفت:خودت تکون بخور برو پایین برای خودت بریز
    ما
    معاونمون
    اونم فهمید چه سوتی داده سریع بلند شد رفت برای همه چایی ریخت آورد

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام امروز صبح یکی از بچها زنگ زد که پاشو بریم شیراز منم که اصلان حال و حوصله جایی رفتنا نداشتم گفتم من الان مشهدم گفت من شماره خونتونا گرفتم جطور مشهدی منم اومدم ماسمالی کنم گفتم دایورتش کردم گفت چاخان نگو !!!!!منم دیدم اوضاع حسابی خیته سریع بحثا عوض کردم

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام امروز صبح یکی از بچها زنگ زد که پاشو بریم شیراز منم که اصلان حال و حوصله جایی رفتنا نداشتم گفتم من الان مشهدم گفت من شماره خونتونا گرفتم جطور مشهدی منم اومدم ماسمالی کنم گفتم دایورتش کردم گفت چاخان نگو !!!!!منم دیدم اوضاع حسابی خیته سریع بحثا عوض کردم
    این سوتی بود یا جک بود؟؟؟؟؟؟ آخه من یه بار جکشو شنیده بودم
    ولی خیلی باحال بود. بد بخت دوستت!!!

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

4 روز پيش جولو تلويزيون نشسته بودم كه اخبار شروع شد گوينده اخبار گفت با سلام وصلوات بر محمد وال محمد تو همون لحظه تلفن زنگ زد رفتم بردارم زبونم نچرخيد به جاي گفتن الو بفرماييد گفتم صلوات

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

این سوتی بود یا جک بود؟؟؟؟؟؟ آخه من یه بار جکشو شنیده بودم
    ولی خیلی باحال بود. بد بخت دوستت!!!
    سوتیه دیگه
    یه بار هم بابام گوشی رو برداشت گفت من الآن خیابونه فلان هستم نمیتونم بیام مرده هم باور کرد بعد به بابام گفتم توجه کردی تلفن خونمون بود؟
    4 روز پيش جولو تلويزيون نشسته بودم كه اخبار شروع شد گوينده اخبار گفت با سلام وصلوات بر محمد وال محمد تو همون لحظه تلفن زنگ زد رفتم بردارم زبونم نچرخيد به جاي گفتن الو بفرماييد گفتم صلوات

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يه بار با پشتيبانم توي قلم چي كار داشتم. قبلا يه كارت بهمون داده بود و شماره موبايلش رو خودمون با دست پشت كارت نوشته بوديم. دست بر قضا شماره مشاور مدرسمون رو هم پشت همون كارت نوشته بودم ولي اسمش رو ننوشته بودم.
    منم اشتباهي زنگ زدم به مشاور مدرسمون (به خيال اينكه زنگ زدم پشتيبانم توي قلم چي.) شروع كردم سلام عليك و از اين حرفا بعدش گفت شما منم گفتم فلاني اونم گفت به به ....
    منم كاري كه داشتم بهش گفتم گفت من فلاني هستم منم
    اونم فهميد من اشتباهي زنگ زدم گفت اشكالي خوب حالا چطوري چيكار مي كني. اينقدر ادم باحالي بود كه خودش برام ماسمالي كرد.
    جالب اينجاس كه دو روز بعد بازم اشتباهي زنگ زدم ولي قبل از اين كه گوشي رو برداره من متوجه شدم و قطع كردم.
    Last edited by Meisam Khan; 01-07-2008 at 10:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •