دوربین گوشی 3.15 هست و دوربین استار 3.2 (دوربین 3 نداریم)
مجید جان من به جات بودم هنوز گوشی نوئه می فروختم یه وای فای دار می گرفتم
با دانلود ها میتونی اختلافشو دریاری !!!! (میدونی چه دانلودی میشه کرد با گوشی ؟:OOOOOO)
دوربین گوشی 3.15 هست و دوربین استار 3.2 (دوربین 3 نداریم)
مجید جان من به جات بودم هنوز گوشی نوئه می فروختم یه وای فای دار می گرفتم
با دانلود ها میتونی اختلافشو دریاری !!!! (میدونی چه دانلودی میشه کرد با گوشی ؟:OOOOOO)
اينطور كه شما ميگين دوربينش بدرد نميخوره هم نيست...
من خيلي عكس باهاش تو جنگل و دريا گرفتم ، خيلي خوب افتاد و رو صفحه مونيتور با همون كيفيتي كه تو گوشي نشون ميده پردازش ميكنه!!
بزرگ هم هست...
اين كه نميشه بگيم انگار دوربين نداره اشتباهه!!![]()
دوستان اگه بخوام بازی فلش بریزم (گوشیو -- کنم) گارانتی می پره ؟
میشه برش گردوند ؟؟
=====
اگه تم آیفون نصب کنم چی ؟ بازم می پره ؟
میخوام بازی های فلش بدون محدودیت حجم بریزم رو گوشیم ولی از طرفی نمی خوام گارانتی بپره :((
بروبکس
چیز خاصی نیومده واسه گوشی؟؟ بازی تم .. هیچی؟
سلام
برنامه ای هست که بشه باهاش برای LG kp500 تم درست کرد؟یا تمهاشو ویرایش کرد و با فرمت dmf یا فلش ذخیره کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
آره منم همچین مشکلی دارم.با اپرا نمیشه.از مرورگر UC ورژن 7 استفاده کردم باز نشد.
اگه یه روشی پیدا کردین بگین تا استفاده کنیم.منم اگه پیدا کردم اطلاع میدم.
چرا نشه؟ شما انجام دادی و نشد؟
توی اپرا راحت میشه هر چی که دانلود میکنی رو بریزی داخل مموری
اول فایلی رو که میخوای دان کنی رو روش میزنی و بعد برای زخیره شدن ادرس میخواد. شما اون صفحه که باز شده رو اسکرول کن پایین. یک گذینه هست نوشته other (البته باید گوشی زیانش فارسی باشه) بعد که روش کلیک کردین یک صفحه باز میشه، شما باید روی پوشه تصاویر کلیک کنید، بعد میبینید که محتویات مموری ظاهر شد.
به صورت کلی
other--->تصاویر
بله انجام دادم و نشد....
روی هر گزینه ای که میزنی همون پیغام کمبود جا رو میده.
از ورژن 5.0.19693-advanced-en استفاده میکنم.
فقط روی گوشی میتونه ذخیره کنه.
شما مگه با اپرا رو مموری دانلود میکنین؟با کدوم ورژن؟
نمیدونم ورژنش چیه، ولی جدیده! گذینه اپدیت اومد منم آپدیتش کردم! الان صفحه لود که میاد سفیده و پایینش با قرمز و مشکی نوشته opera mini . همین مسیری رو که گفتم میرم و تو مموری زخیره میکنه!
ببین شما مسیر رو درست رفتی؟
وقتی میزنی دانلود یک صفحعه باز میشه و اگه گوشیت فارسی باشه ،همه گذینه ها فارسیه به جز آخری که نوشته other!! باید اونو بزنی و در صفحه باز شده تصاویر رو بزنی، بعد مموری گوشی باز میشه و همه پوشه ها رو میشه دید.
Last edited by majid_sd2009; 29-10-2010 at 22:03.
دوستان اگه بخوام بازی فلش بریزم (گوشیو -- کنم) گارانتی می پره ؟
میشه برش گردوند ؟؟
=====
اگه تم آیفون نصب کنم چی ؟ بازم می پره ؟
میخوام بازی های فلش بدون محدودیت حجم بریزم رو گوشیم ولی از طرفی نمی خوام گارانتی بپره :((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)