مبارک باشه
نگران نباش.خصوصیت گوشیهای fp2 اینه.ولی عوضش اگه دقت کنی 2 تا خط بالا به این مفتیا خالی نمیشه
خوب کلا گوشی هایی که صفحه نمایش بزرگ دارن کلا مصرفشون بیشتر از بقیست
راستی gps ش زود کانکت میشه؟
مبارک باشه
نگران نباش.خصوصیت گوشیهای fp2 اینه.ولی عوضش اگه دقت کنی 2 تا خط بالا به این مفتیا خالی نمیشه
خوب کلا گوشی هایی که صفحه نمایش بزرگ دارن کلا مصرفشون بیشتر از بقیست
راستی gps ش زود کانکت میشه؟
با سلام
یک سوال دارم که می خوام همه کسایی که 5800 دارن جواب بدن
من زنگ زدم به چند جا قیمت گرفتم :
1.مغازه فروشگاه نوکیا ، گفت با گارانتی اصلی نوکیا کیف و پایه نداره 290 هزار تومان
2.نمایندگی اتصالات بود ، گفت با گارانتی اتصالات ، کیف و پایه و قلم اضافی و .. نداره 312 هزار تومان
3.ونک نوکیا بود ، گفت همه چیز داره به جز پایه و کیف 310 هزار تومان
دوستان اگر شما جای دیگه ای رو میشناسید تو تهران که تمام وسایل جعبه اش کامل کامل هست و گوشی اصل مجارستان هست و یکی از سه ، چهار نمایندگی نوکیا هم گارانتیش کردن ، لطفا تلفن اونجا رو بدید تا من بپرسم و آدرس بگیرم
ممنون میشم جوابم رو بدین
بچه ها وقت کردین اینجا هم یه سر بزنید راجع به عکاسی با 5800 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام راستش رو بخواین من تازه نوکیا گرفتم و زیاد وارد نیستم باید چه کار کنم!
1.میشه لینک هک با این روش رو بدید؟راستی من چند تا نرم افزار نصب کردم و بدون هک و هیچی نصب شد؟ساین شده بوده یا ممکن نیست گوشی بدون ساین یا هک برنامه قبول کنه؟
2.طریقه استفاده از کلیه امکانات گوشی از جمله جی پی اس و وایرلس و دیگر سنسورها و امکانات رو به طور مختصر بیان کنید!
ممنون میشم!
3.راستی من فکر میکنم یا اینجوریه هست چون هنوز دو روز نشده صفحه(محافط) پر خط شده؟!
4.در کل زمان شارج گوشی که فول بشه چه قدر هست؟از من که فکر کنم دو ساعت یا بیشتر!
5.ارزش اپدیت داره یا نه چون الان هم فارسی داره و هم گوشی مشکلی نداره البته یه کم کم کند کار میکنه!؟
1-این لینکش .شما هکش کنین همه چی نصب میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- بماند واسه بعد هر وقت دستت روان شد رو گوشی یادت میدم.
3- اره اینجوریه.
4- حدودآ 2 ساعت.
5- 21 باشه خوبه . به 30 اپ نکن که مصرفش در کل بیشتره.
سلام.
2 ساعت پیش واسه پسر خالم مجارشو گرفتم 310 تومن از بناب با گارانتی , کیف و پایه هم نداشت.ظاهرآ قیمتش رفته بالا. اینم بگم که ماله خودم چینی هستش هیچ فرقی ندارن.
با سلام
یک سوال دارم که می خوام همه کسایی که 5800 دارن جواب بدن
من زنگ زدم به چند جا قیمت گرفتم :
1.مغازه فروشگاه نوکیا ، گفت با گارانتی اصلی نوکیا کیف و پایه نداره 290 هزار تومان
2.نمایندگی اتصالات بود ، گفت با گارانتی اتصالات ، کیف و پایه و قلم اضافی و .. نداره 312 هزار تومان
3.ونک نوکیا بود ، گفت همه چیز داره به جز پایه و کیف 310 هزار تومان
به نظر شما کدوم بهتره و کدوم رو بخرم
الآن بخرم یا تو ماه رمضون ؟
دوستان اگر شما جای دیگه ای رو میشناسید تو تهران که تمام وسایل جعبه اش کامل کامل هست و گوشی اصل مجارستان هست و یکی از سه ، چهار نمایندگی نوکیا هم گارانتیش کردن ، لطفا تلفن اونجا رو بدید تا من بپرسم و آدرس بگیرم
ممنون میشم جوابم رو بدین
Last edited by sepadl71; 15-08-2009 at 13:18. دليل: ندارد
شما با دستمال و اسپری خشک، میتونی خصوطش رو پاک کنی! می تونی هم برچسب LCD بخری، بچسبونی!4.اگه برچسب رو بکنم مشکلی برا صفحه نمایش پیش نمیاد؟چون اون غلامت خاکتری خیلی اذیت میکنه و دید رو کم کرده؟نمیشه فقط اون تیکه که رو برچسب هک شده و مال کلید مالتیمدیا هست رو یه جوری برداشت؟
من همینطور با بر چسب کار میکنم ولی از بس با قلم و دست روی صفحه کار کردم که خطهای رو بر چسب داره پاک میشه .
جریان محافظ ال سی دی چیه . یه بر چسب ساده است یا ... ؟؟؟؟؟؟
بله یه برچسب خاصی هست که بعد از چسبوندن معلوم نیست که روش چیزی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)