تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 502 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مشکلی نیست دوست عزیز برو بخر و اگر دیدی درست گفتم فردا نفرینم نکن . راستی موقع حذف لینوکس و پارتیشن بندی و دربدر دنبال اکتیویتر گشتن و غیره و غیره هم یادی از ما کن . درود و بدرود
    با سلام دوباره بشما . این صحبت شما نشان داد شما تجربه ای کافی در این زمینه ندارید . هر بچه ی دبستانی نیز اینروزه نصب ویندوز را بلد است . موقع نصب ویندوز پارتیشن بندی کردن هم مثل اب خوردن است . یکبار قبلاً هم گفتم مثل اینکه متوجه نشدید گفتم لینوکسی در کار نیست بلکه خط فرمان لینوکس است درست مثل داس . اصلاً شما به ان چکار داری ؟ DVD ویندوز 7 را میگذاری بوت میشوی و میروی پارتیشن بندی و بعدش نصب ویندوز و السلام . یعنی چی که موقع حذف لینوکس........ !
    اصلاً حذف لینوکسی در کار نیست ! عجیب است اقا !
    خودم همین چند ماه قبل برای یکی از دوستانم یک لپتاپ با خط فرمان لینوکسی گرفتم و به همین ترتیبی که گفتم مثل اب خوردن ویندوز ریختم و کلی هم حال داد ! به همه نیز توصیه کردم و میکنم لپتاپ بدون ویندوز بخریند تا صرفه جویی قابل توجهی در هزینه شان شود . البته باید که همان اول کل درایورهای ویندوز 7 را از فروشنده بگیرید . یا درایورهای xp را نیز اگر لازم داشتید انرا هم بگیرید تا مجبور نباشید بروید 500 مگ درایور دانلود کنید .
    اگر شما کار بسیار ساده ی پارتیشن بندی با خود DVD ویندوز را بلد نیستید دلیل نمیشود دیگران بروند و 300 دلار پول یامفت ویندوز بدهند ! اینجانب در طول دو سالی که از ویندوز 7 استفاده میکنم فقط یک بار نیاز به Activator پیدا کردم . در انجمن نرم افزار کلی Activator های عالی گذاشته اند و میتوانید استفاده کنید .
    خواهشاً راهنمایی اشتباهی به دیگران نکنید . کار درستی نیست . با تشکر .

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم وکار بلد
    بعد از چند روز تحقیق به این مدل رسیدم خواهشا با توجه به قیمت و نکات فنی سیستم چطوره ؟

pavilion dv3 4170 مدل hp
    مشخصات
    HP Compaq
    Ci5 2.53/3MB
    6GB DDR3
    640 hdd

DVD RW
    13.3 LED
    5470 ATI
    7-H
    2.08
    CHINA
    BT\WebCam\FP

قیمت تخفیف 1100000 تومان

ممنون میشم درباره این مدل و مدل نزدیک به این یکم توضیح بدید

البته ویندوز هم داره ! نمیدونم مدل بالاتر هم میشه بدون ویندوز خرید یا همین مدل بهتره

مرسی
    Last edited by nimanimaoo; 09-03-2011 at 11:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بعد از چند روز تحقیق به این مدل رسیدم خواهشا با توجه به قیمت و نکات فنی سیستم چطوره ؟
    یک سری این جا بزن تجربیات من در باره خرید این لپ تاپ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by alidanger_202; 09-03-2011 at 13:38.

4. 2 کاربر از alidanger_202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

کسی میدونه چرا هر روز داره از مدل های سری envy تو سایت HP کم میشه(envy15 که حذف شد -14 beats edition هم حذف کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!)؟
    HP می خواد تولید سری ENVY کامل متوقف کنه یا می خواد سری جدیدش رو بده؟
    سری envy چند وقته اومده تو بازار؟

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام دوباره بشما . این صحبت شما نشان داد شما تجربه ای کافی در این زمینه ندارید . هر بچه ی دبستانی نیز اینروزه نصب ویندوز را بلد است . موقع نصب ویندوز پارتیشن بندی کردن هم مثل اب خوردن است . یکبار قبلاً هم گفتم مثل اینکه متوجه نشدید گفتم لینوکسی در کار نیست بلکه خط فرمان لینوکس است درست مثل داس . اصلاً شما به ان چکار داری ؟ DVD ویندوز 7 را میگذاری بوت میشوی و میروی پارتیشن بندی و بعدش نصب ویندوز و السلام . یعنی چی که موقع حذف لینوکس........ !
    اصلاً حذف لینوکسی در کار نیست ! عجیب است اقا !
    خودم همین چند ماه قبل برای یکی از دوستانم یک لپتاپ با خط فرمان لینوکسی گرفتم و به همین ترتیبی که گفتم مثل اب خوردن ویندوز ریختم و کلی هم حال داد ! به همه نیز توصیه کردم و میکنم لپتاپ بدون ویندوز بخریند تا صرفه جویی قابل توجهی در هزینه شان شود . البته باید که همان اول کل درایورهای ویندوز 7 را از فروشنده بگیرید . یا درایورهای xp را نیز اگر لازم داشتید انرا هم بگیرید تا مجبور نباشید بروید 500 مگ درایور دانلود کنید .
    اگر شما کار بسیار ساده ی پارتیشن بندی با خود DVD ویندوز را بلد نیستید دلیل نمیشود دیگران بروند و 300 دلار پول یامفت ویندوز بدهند ! اینجانب در طول دو سالی که از ویندوز 7 استفاده میکنم فقط یک بار نیاز به Activator پیدا کردم . در انجمن نرم افزار کلی Activator های عالی گذاشته اند و میتوانید استفاده کنید .
    خواهشاً راهنمایی اشتباهی به دیگران نکنید . کار درستی نیست . با تشکر .
    خوبه که شما اطلاعاتتون عالیه ولی لب تاب 3042 و 41 دارای سیستم عامل لینوکس آبانتیو هست و سیستم فایل مخصوص به خودش داره و اجازه پارتیشن بندی و نصب ویندوز نمیده . شاید چند لبتاب تازه به بازار اومده اینجوری هستن .هر کدام دارای کانفیگ جاگانه هستن . بهر حال ممنون .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خوبه که شما اطلاعاتتون عالیه ولی لب تاب 3042 و 41 دارای سیستم عامل لینوکس آبانتیو هست و سیستم فایل مخصوص به خودش داره و اجازه پارتیشن بندی و نصب ویندوز نمیده . شاید چند لبتاب تازه به بازار اومده اینجوری هستن .هر کدام دارای کانفیگ جاگانه هستن . بهر حال ممنون .
    با سلام . شما با بوت شدن از DVD ویندوز هفت بازم نتوانستنید پارتیشنهای را پاک کنید ؟ !
    حتی در این موارد نیز راه حلهای خاص از جمله یک روش سخت افزاری سراغ دارم که فعلاً نمیخواهم به ان مسائل بپردازم .
    پس در زمان خرید از خود فروشنده بخواهید اوبانتو را پاک کند و 7 بریزد یا کانفیگی انتخاب کنید که اصلاً سیستم عامل win یا اوبانتو نداشته باشد .
    آخه وقتی شما لپتاپ با ویندوز اصل که حول و حوش 300 دلار از قیمت لپتاپ فقط بخاطر ویندوز ان است ! را میخرید و بعد میبینید نسخه ی التیمیت نیست و کلی سنگینی بیخودی بخاطر نصب برنامه های بیمصرف هم دارد ........ چه کاریه دوست عزیز ؟ !
    اینجانب تاحالا دو تا ویندوز اصل یکی xp یکی 7Home Premium را زدم از اساس پاک کردم و دلم خنک شد ! البته همان اول از ان پشتیبان تهیه کردم و دارم ولی مطمئن باش تا اخر عمرم هم حتی یکبار سراغشان نخواهم رفت ! فقط حیف پولی که الکی بالای ویندوزها داده بودم !
    از ما گفتن !
    Last edited by Namdarian; 10-03-2011 at 22:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام اگه میشه طریقه فهال کردن تاچ پد 4520را توضیح بدهید چون گفتن مولتی تاچه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان مدتیه که دنبال یه لپ تاپ برای کار پایان نامم میگردم ولی ازبس مدل های مختلف تو بازار هست که گیچ شدم چند سوال از دوستان داشتم که اگه راهنماییم کنن خیلی ممنون میشم.من دنبال لپ تاپی هستم که فقط واسه کار با نرم افزارهای سنگین ساخته شده باشه(واسه گیم اصلا نمیخوام ) اصلا هم وزن و پول مهم نیست چونکه میخوام یه مدت خیالم از اونیکه خریدم راحت باشه.خودم دلم بیشتر پیش اپل هست ولی میترسم نرم افزارهای کاریم رو مک ساپورت نکنه.حالا از کجا میتونم بفهمم که مثلا نرم افزار sap واسه مک هم هست یا نه؟و اینکه چون چشمام ضعیفه میخوام از لحاظ کیفیت تصویر بهترین باشه؟
    از همتوم ممنونم پیشاپیش عید بر همتون مبارک

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

با سلام به همه دوستان مدتیه که دنبال یه لپ تاپ برای کار پایان نامم میگردم ولی ازبس مدل های مختلف تو بازار هست که گیچ شدم چند سوال از دوستان داشتم که اگه راهنماییم کنن خیلی ممنون میشم.من دنبال لپ تاپی هستم که فقط واسه کار با نرم افزارهای سنگین ساخته شده باشه(واسه گیم اصلا نمیخوام ) اصلا هم وزن و پول مهم نیست چونکه میخوام یه مدت خیالم از اونیکه خریدم راحت باشه.خودم دلم بیشتر پیش اپل هست ولی میترسم نرم افزارهای کاریم رو مک ساپورت نکنه.حالا از کجا میتونم بفهمم که مثلا نرم افزار sap واسه مک هم هست یا نه؟و اینکه چون چشمام ضعیفه میخوام از لحاظ کیفیت تصویر بهترین باشه؟
    از همتوم ممنونم پیشاپیش عید بر همتون مبارک
    سلام،
    شما بسته به قيمت مورد نظرتون، مي تونينيد سوالتونو تو يكي از اين 4 تا تاپيك مطرح كنين؛
    احتمالا اونجا زودتر جوابتونو مي گيريد...
    تو اين تاپيك هم دوستان لطف مي كنن و كمكتون مي كنن؛

◄◄ | A | مشاوره خرید لپ تاپ - زیر 600 هزار تومان
    کد:
    ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان
    کد:
    ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان
    کد:
    ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان
    کد:
    .......................................
    در ضمن، نرم افزار هاي مختلف، معمولا رو كاور سي دي شون (و يا جاي ديگه اي) مشخص مي كنن كه با چه سيستم عامل هايي كار مي كنن.
    در مورد كيفيت تصوير لپ تاپ هم مي تونم بگم كه لپ تاپ هاي سوني تو اين زمينه از بقيه برند ها جلوترن.
    هر چند HP هم مدلاي خوب، با كيفيت و متنوعي داره.
    apple هم كه جزو بهترين مارك ها به حساب مي آد.
    كلا به نظر من، شما بايد انتظاراتتون از لپ تاپ و بودجه ي مورد نظرتون رو بالاتر از هر چيزي قرار بديد، تا اينكه صرفا روي مارك تاكيد كنيد...
    عيد شما هم مبارك... (پيشاپيش)

داره خودمونی میشه Vahab60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

pavilion dv3 4170 مدل hp
    مشخصات
    HP Compaq
    Ci5 2.53/3MB
    6GB DDR3
    640 hdd

DVD RW
    13.3 LED
    5470 ATI
    7-H
    2.08
    CHINA
    BT\WebCam\FP

قیمت تخفیف 1100000 تومان

ممنون میشم درباره این مدل و مدل نزدیک به این یکم توضیح بدید

البته ویندوز هم داره ! نمیدونم مدل بالاتر هم میشه بدون ویندوز خرید یا همین مدل بهتره

مرسی

من یک dv3 4070 خریدم از نظر وزن و کانفیگ نسبت به قیمت حرف نداره اما میشه گفت یک بخاری برقی واقعی هستش حتی وقتی که دستگاه خاموشه و در حال شارژه !! البته الان بعد از 5 ماه رفته گارانتی چون دیگه روشن نمیشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •