با سلام به همه دوستان مدتیه که دنبال یه لپ تاپ برای کار پایان نامم میگردم ولی ازبس مدل های مختلف تو بازار هست که گیچ شدم چند سوال از دوستان داشتم که اگه راهنماییم کنن خیلی ممنون میشم.من دنبال لپ تاپی هستم که فقط واسه کار با نرم افزارهای سنگین ساخته شده باشه(واسه گیم اصلا نمیخوام ) اصلا هم وزن و پول مهم نیست چونکه میخوام یه مدت خیالم از اونیکه خریدم راحت باشه.خودم دلم بیشتر پیش اپل هست ولی میترسم نرم افزارهای کاریم رو مک ساپورت نکنه.حالا از کجا میتونم بفهمم که مثلا نرم افزار sap واسه مک هم هست یا نه؟و اینکه چون چشمام ضعیفه میخوام از لحاظ کیفیت تصویر بهترین باشه؟
از همتوم ممنونم پیشاپیش عید بر همتون مبارک
سلام،
شما بسته به قيمت مورد نظرتون، مي تونينيد سوالتونو تو يكي از اين 4 تا تاپيك مطرح كنين؛
احتمالا اونجا زودتر جوابتونو مي گيريد...
تو اين تاپيك هم دوستان لطف مي كنن و كمكتون مي كنن؛
◄◄ | A | مشاوره خرید لپ تاپ - زیر 600 هزار تومان
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان
کد:
◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان
کد:
◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان
کد:
.......................................
در ضمن، نرم افزار هاي مختلف، معمولا رو كاور سي دي شون (و يا جاي ديگه اي) مشخص مي كنن كه با چه سيستم عامل هايي كار مي كنن.
در مورد كيفيت تصوير لپ تاپ هم مي تونم بگم كه لپ تاپ هاي سوني تو اين زمينه از بقيه برند ها جلوترن.
هر چند HP هم مدلاي خوب، با كيفيت و متنوعي داره.
apple هم كه جزو بهترين مارك ها به حساب مي آد.
كلا به نظر من، شما بايد انتظاراتتون از لپ تاپ و بودجه ي مورد نظرتون رو بالاتر از هر چيزي قرار بديد، تا اينكه صرفا روي مارك تاكيد كنيد...
عيد شما هم مبارك... (پيشاپيش)