با سلام
خدمت دوستان عزیز
من میخوام یه mp3 player بگیرم میون این چند تا مدل گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
Creative Zen X-Fi Style 8GB
Iriver S100 - 4GB
Iriver E300 - 4GB
Iriver E40 - 8GB
با سلام
خدمت دوستان عزیز
من میخوام یه mp3 player بگیرم میون این چند تا مدل گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
Creative Zen X-Fi Style 8GB
Iriver S100 - 4GB
Iriver E300 - 4GB
Iriver E40 - 8GB
Last edited by pooladdel; 18-02-2012 at 21:29.
از دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه
من امروز رفتم یه زیر خاکی خریدم. Creative Zen 2GB مموری میخوره ولی. 75 تومن.
صدای گوم گومش به اندازه ی Nokia E72 نیست. اما شفافه همه چی. من که خوشم نیومد. اصلا.
این راک باکس روش نصب میشه؟ شاید کمی بیشتر گوم گوم کنه.
قیمت مورد نظر؟
چی مد نظرته از پلیرت؟
سیاست سونی برای واردات پلیر تو منطقه ی خاور میانه محصولات ارزون قیمت هست.مدل مورد نظرت و سایر مدلهای های اند سونی توسط نمایندگی نمیاد اما به احتمال خیلی زیاد به صورت شخصی و قاچاق (مثل آیپاد) پیدا میشه تو بازار.
---------- Post added at 02:01 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کیفیت پخش موسیقی این دستگاه مطلبی دارید؟
اکثر ریویوو هایی که من خونم راجع به امکانات ورزشی موتواکتیو صحبت کردن. اگه از کیفیت پخش مناسب موزیک برخوردار باشه من به خریدنش فکر می کنم.
اول کیفیت صدا بعد باتری و آخر حافظه
iriver s100 16 gig
نسبت به e300 قدیمی تره اما به نظرم کاملا برتر از اون هست.
البته از کوون و سونی و سامسونگ هم میتونی مدلهایی رو در نظر بگیری.
سلام دوستان. دوست بنده قصد خرید پلیر رو داره، واسه خرید هدفون و پلیر جمعن 200000تومن در نظر گرفته. همهجور موسیقی هم گوش میده. من چون خودم + clipدارم توصیهام بهش همین بود، ولی فکر نکنم دیگه پیدا شه و اگر بشه 4گیگش همچنان 75تومن باشه..گفتم با شما عزیزان یه مشورتی بکنم.با این بودجه چه پلیری رو پیشنهاد میدید که رضایت این رفیق ما جلب شه، ضمنن به حجم صدا توجه زیادی داره. میخواد یه پلیر خوب بخره و هرچقد از پولش موند به هدفون اختصاص بده.
پیشاپیش سپاسگزارم.
سلام من گوشی گالکسی اس 2 دارم برای موسیقی ی هدفون حرفه ای خریدم میخوام بدونم براش چه پلیری بخرم که خروجیش بالاتر از گوشیم باشه
تا 100 تومن میخوام حجمش مهم نیست 2گیگم بود بود.کوچیکم باشه
نمیخوام برم پلیری بگیرم بعد ببینم ماله خودم بهتر بوده یا تفاوت زیادی نداشته میخوام چیزی بگیرم که اولا از قبل مطمئن باشم بعد اینکه تفاوت فاحشی باشه بین پلیر با اس 2
---------------------------------------------------------------------------------
اضافه کنم هدفونم SENNHEISER HD 280 PRO برای این هدفون میخوام پلیر بگیرم که از اس2 بهتر باشه
Last edited by armenak; 22-02-2012 at 22:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)