تو بن( اخراج) نمی شی.
این که میگی لطفا من رو بن نکنید رو متوقف کن، اگه نکنی اونا بن می کننت. اونا واسشون مهم نیست که تو بیشتر از یک اکانت داشته باشی، تا وقتی که به کسی زیادی کمک نکنی( از اکانتت سو استفاده نکنی)
تو بن( اخراج) نمی شی.
این که میگی لطفا من رو بن نکنید رو متوقف کن، اگه نکنی اونا بن می کننت. اونا واسشون مهم نیست که تو بیشتر از یک اکانت داشته باشی، تا وقتی که به کسی زیادی کمک نکنی( از اکانتت سو استفاده نکنی)
من مات موندم، من سالها بود تصمیم گرفته بودم بیشتر از 10 نفر رو اضافه نکنم، گروه تو رو 49270 نفر دیدم، که در حال گسترش هست. فقط می تونم بگم در کشور شما سرور های عمومی، گروه ها را با روش کاملا متفاوتی رهبری می کنن. این شاید به جهانی شدن و اشتراکات اینترنتی ربط داشته باشه. اگه تو کشور شما همانطور که من حدس می زنم جی میل از کار افتاده باشه،می تونی از دعوت کردن به جای اضافه کردن استفاده کنی.اینجوری واسه قبول کردن ساده تر هست.امیدوارم این بهت کمک کنهIHello,
I'm speechless. After months if not years of suggestions about not to
add (I think yours are addings, not invites) more than 10 members at
once, I'm seeing your group with 49270 members, and growing.
can only suppose that in your countries local servers are managing
groups in a quite different way. It must have to do with the
globalization and Internet diffusion, maybe.
If in your countries Gmail is diffused like I think, you could try
with invitations instead of addings......they should be more easily
accepted.
Hope this helps
Aldo
سلام ترجمه متن شما تا اونجایی که من فهمیدم
به طور خلاصه بگم
میگه بیا گرین کارت بگیر آمریکا
در آمریکا می توانی به رویاهات ، و کار و زندگی و زندگی شادی در کنار خانواده داشته
اکثر مردم دنیا دوست دارند در آمریکا زندگی کنند و چندین هزار نفر در قرعه کشی گرین کارت شرت می کنند.
اصلاح می کنم:
ما دوباره سوابق ورزشی شما رو برای دپارتمان مربوطه ارسال می کنیم؛ فقط در صورتیکه صلاح بدانیم ، از سوی باشگاه (کلوب) با شما تماس گرفته خواهد شد.
جمله اول و دوم :
این دو فعل با اینکه هم معنی هستن ، اما تفاوت ریزی دارن : lay فعل متعدیه ؛ یعنی مفعول داره ... اما Lie فعل لازمه و بعدش یه مکان میاد ... بنابراین اینجا lie درسته ... مثل فرق خواباندن و خوابیدن
//
جمله سوم : باید s استفاده بشه ... بدون s غلطه
اونقدر هوشیار/مراقب باشی که اگه یه چیزی روت جیش کرد ، از جا بپری
//
معلومه ، این یعنی بستنی کندی-رندی باشه واسه بعد ...
//
برم یه ضبط استریو بیارم ؟
پاسخ چندتا از دوستان هم صفحه قبل موجوده ... (دو پست آخر)
..
اون چندتا نقطه رو واسه قشنگی گذاشتم ... که مشخصه بشه این دوتا بخش شعر باید با کمی مکث و درنگ نسبت به هم خونده بشه ... اجباری نیست ؛ صرفاً به نظرم قشنگ تر بود ...
//
به نظر من اولی ... سلیقه اییه ... اولی میگه " زندگی روان است مثل رود " ، دومی میگه "زندگی مثل رود است ... جاریست" ... خودت انتخاب کن ... فرقی نداره ...
میگه :
رگ-برگها مستقیما از رگ (اصلی) میان برگ به بیرون منشعب میشدند ... (یه برگ موز رو اگه از نزدیک دیده باشی می تونی بهتر تصور کنی - عکسش رو توی گوگل چک کن: banana leaf)
سلام. تو خود متن جواب دادم تا اونجایی که دانشم کشید.
چرا جواب من ( حاضر - در دسترس - سودمند {قابل استفاده و مفید} ) نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)