تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 587 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

یه مساله جدید با آیتونز!
    وقتی با خود آیپاد برنامه دانلود و نصب میکنم (ipa مثلا با instalous) بعد Sync میکنم آیتونز پاکش میکنه! قبلا اینجوری نبود، خودش روی PC هم کپیش میکرد ولی حالا اینجوری شده! چه کنـــــــــــم؟ آخه بدیش اینه تنظیمات و Save ها و ... پاک میشه!

سلام دوستان

من ميخوام Ipod Touch بگيرم البته 32 گيگ نسل سوم . به نظر شما صبر كنم يا نه برم بگيرم ؟ مدل جديدي كه فعلا در راه نيست ؟‌ مشكلي كه نداره اين نسل سوم ؟ به Os 4 اپديت ميشه ؟‌سرعتش كه كم نميشه ؟ جيل برك هم شده درسته ؟
    به نظرم بگیر! مدل جدید تو راهه (ماه آینده) ولی همونطور که دوستان گفتن حالا حالا قیمت منطقی و عاقلانه پیدا نمیکنه! نه، عزیز چه مشکلی؟ آپدیت هم میشه، بدون افت سرعت، با جیلبریک راحت!

2. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دست همه عزيزان درد نكنه كه راهنمايي مي كنن .

ولي خب چيزي هست اينه كه هنوز هيچ خبري از Ipod 4G درز نكرده . يك سري اخبار و فيلم توي يوتيوب و ... پخش شده در رابطه با ايپاد 4جي كه همش تابلو هست كه چيني اند .
    الان قيمت Ipod 3G 32 گيگ فكر كنم 320 تومن باشه درسته ؟‌ ميدونم كه به Os 4 ‌اپديت ميشه اما ميخوام بدونم كه افت سرعت نداره ؟ ( با فعال كردن Multitasking & Wallpaper ) كسي هست كه امتحان كرده باشه ؟‌
    حالا دوستان اگه مدل جديد معرفي بشه بعد بخواد توليد بشه و تا به ايران برسه فكر كنم حداقل 8-9 ماهي طول ميكشه نه ؟

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

دست همه عزيزان درد نكنه كه راهنمايي مي كنن .
    ولي خب چيزي هست اينه كه هنوز هيچ خبري از Ipod 4G درز نكرده . يك سري اخبار و فيلم توي يوتيوب و ... پخش شده در رابطه با ايپاد 4جي كه همش تابلو هست كه چيني اند .
    الان قيمت Ipod 3G 32 گيگ فكر كنم 320 تومن باشه درسته ؟‌ ميدونم كه به Os 4 ‌اپديت ميشه اما ميخوام بدونم كه افت سرعت نداره ؟ ( با فعال كردن Multitasking & Wallpaper ) كسي هست كه امتحان كرده باشه ؟‌
    حالا دوستان اگه مدل جديد معرفي بشه بعد بخواد توليد بشه و تا به ايران برسه فكر كنم حداقل 8-9 ماهي طول ميكشه نه ؟
    درسته که چیزی درز نکرده ولی همیشه سپتامبر آیپاد جدید عرضه میشه!
    بله همین قیمته، من که مشکلی ندارم، اصلا، نه سرعت و نه مصرف باطری! (آیپاد نسل سوم + iOS4 + مولتی تسک + والپیپر)
    حداقل 8-9 ماه!

5. 2 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

درسته که چیزی درز نکرده ولی همیشه سپتامبر آیپاد جدید عرضه میشه!
    بله همین قیمته، من که مشکلی ندارم، اصلا، نه سرعت و نه مصرف باطری! (آیپاد نسل سوم + iOS4 + مولتی تسک + والپیپر)
    حداقل 8-9 ماه!

مرسي از جوابت داداش . حالا 1 سوال ديگه اين جمله اخرت كه من قرمزش كردم منظورت تاكيد حرف من بود يا سوالي بود يا نقض حرف من بود ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بچه ها شرمنده 1 سوال ديگه . من شهرستانم تا اونجايي كه ديدم فقط يك مغازه تو شهر ما ايپاد تاچ داره كه اونم 64 گيگ هست . دوست ندارم از سايت ها خريد كنم با اينكه ميدونم معتبر هستند و ... دوست دارم موقع خريد جلوي فروشنده تست كنم و لوازم جانبيشو ببينم و اگه مشكلي بود همون موقع اصلاح كنم . حالا با اين اوصاف ميگم همون مغازه برام 32 بياره . سخت افزار 32 با 64 هيچ فرقي نداره درسته ؟ سرعتشون چي ؟
    دوستان اگه 1 زحمت بكشن و 1 عكس از بسته بندي ايپاد تاچ بذارن تا من بدونم بسته بنديش چه شكلي هست و چه لوازمي بايد همراهش باشه .
    در ضمن اگه اپديت كنم به iOS 4 و جيلبرك هم بكنم با جيلبرك كردن سرعت پائين نمياد ؟ اخه بعضي ها ديدم ميگن با جيلبرك كردن سرعت كم ميشه

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها شرمنده 1 سوال ديگه . من شهرستانم تا اونجايي كه ديدم فقط يك مغازه تو شهر ما ايپاد تاچ داره كه اونم 64 گيگ هست . دوست ندارم از سايت ها خريد كنم با اينكه ميدونم معتبر هستند و ... دوست دارم موقع خريد جلوي فروشنده تست كنم و لوازم جانبيشو ببينم و اگه مشكلي بود همون موقع اصلاح كنم . حالا با اين اوصاف ميگم همون مغازه برام 32 بياره . سخت افزار 32 با 64 هيچ فرقي نداره درسته ؟ سرعتشون چي ؟
    دوستان اگه 1 زحمت بكشن و 1 عكس از بسته بندي ايپاد تاچ بذارن تا من بدونم بسته بنديش چه شكلي هست و چه لوازمي بايد همراهش باشه .
    در ضمن اگه اپديت كنم به iOS 4 و جيلبرك هم بكنم با جيلبرك كردن سرعت پائين نمياد ؟ اخه بعضي ها ديدم ميگن با جيلبرك كردن سرعت كم ميشه
    خیر،هیچ فرقی با هم ندارن!

اینم جعبه:

1-هدفون میکروفون دار

2-کابل یو اس بی

3-داک(یه تیکه پلاستیکیه!)
    4-دفترچه

خیر،سرعت پایین نمیاد!

9. 2 کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز یه آیپاد خریدم 32 گیگ 330 هزار تومن از قم
    پشتش نوشته MC
    داستانش چیه ؟
    یه جایی دیدم نوشته بود مدل MC ها همون 2g هستند
    سرم کلاه رفته ؟
    سخت افزارش همون سخت افزار قدیمیه ؟

11. این کاربر از ahmad037 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام. همون اول که بالا نمیاد! باید وصل کنی به itunes !!!

از سایت ها هم نخری بهتره! اگر پول پیش بدی میاره ! در ضمن حواست باشه برچسب بالاش نکنده باشه!( باز نشده باشه)

13. 2 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام. همون اول که بالا نمیاد! باید وصل کنی به itunes !!!

از سایت ها هم نخری بهتره! اگر پول پیش بدی میاره ! در ضمن حواست باشه برچسب بالاش نکنده باشه!( باز نشده باشه)

يعني چي همون اول بالا نمياد ؟ يعني با جيلبرك كردن هر دفعه خاموشش كني مثل سري هاي قبل جيلبرك ميپره ؟ منظورت را متوجه نشدم اگه ميشه كامل توضيح بدي .

كدوم برچسب ؟ برچسب براي پلوم بودن دستگاه ؟

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يعني چي همون اول بالا نمياد ؟ يعني با جيلبرك كردن هر دفعه خاموشش كني مثل سري هاي قبل جيلبرك ميپره ؟ منظورت را متوجه نشدم اگه ميشه كامل توضيح بدي .

كدوم برچسب ؟ برچسب براي پلوم بودن دستگاه ؟
    نخیر!
    وقتی میخری باید به کامپیوتر خودت وصلش کنی و بعدش فعال میشه و میشه استفاده کرد!به جیلبریک کاری نداره...!
    بالای جعبه یه برچسب هست به قول خودمون پلمپ باشه!
    حواست باشه که اون برچسبه باشه!یعنی باز نشده باشه!

16. 2 کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •