اشکال خاصی نبود...
فقط در ترجمه ی آخر:
کسی رو ندیدی؟ (در واقع همون "کسی رو دیدی؟")
اشکال خاصی نبود...
فقط در ترجمه ی آخر:
کسی رو ندیدی؟ (در واقع همون "کسی رو دیدی؟")
اول که ممنون که جواب دادید.بعد هم آدرس زیر رو ببین.دقیقا همونجا اول پرسیدم منتها دیدم به جواب نرسید دیگه از این راه دست به کار شدم.دوست عزیز میشد تو تاپیک سوالات به زبان فارسی هم اینو مطرح کنی !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست من اگر (i have( not باشه با فعل pp که میشه present perfect و اگر i had( not باشه که میشه همون ماضی بعید خدمون من ندارم و من نداشتم به ترتیب میشه: i don't have... و i didn't have...
سلام.بیشترین کاربرد have +not همان طور که اشاره شد در ماضی نقلی است.اما شما می توانید آنرا در حالت ساده استفاده کنید.در حقیقت آن مثالی که زده شد درست است.i have not a abook =i don`t have a book فرق این دو جمله این است که اگر از don`tبرای منفی کردن استفاده کنید جمله ی شما british است.have+not حالت american است که بعید میدانم در کتب درسی از ان استفاده کنند.توصیه من هم این است که از این حالت استفاده نکنید.
سلام
چند نمونه امتحان آیلتس داریم و چه فرقی با هم دارند و آیا از نظر هزینه فرقی دارند ؟
دو نوع : عمومی و آکادمیک
قیمت شرکت در آزمون حدود 350 تومن
مدرک آکادمیک برای ادامه تحصیل در دانشگاههای معتبر لازم است و مدرک عمومی برای apply کار (البته برای همه ی کشورها اجبار نیست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
معنی روان این جمله چی میشه؟
If you are a complete beginner lets make sure you are capable of compiling a basic windows
application.
ممنون.
Academic
یعنی برای تحصیل در خارج از کشور Academic لازم است
و برای این آزمون چه کتابهای را پیشنهاد می کنید
2. یک سوال دیگر آیا جعبه لایتنر فایده ای دارد آیا می توانم خودم درست کنم آیا آماده بخر بهتره چون آماده تایپ شده است
و از کدام بخرم جی 5
Last edited by samanajan; 10-02-2010 at 21:27.
اگه کاملاً (در این زمینه) یه تازه کار هستی، بذارید اول مطمئن بشیم که می تونید یه برنامه ساده ویندوز رو کامپایل کنید. (قسمت دوم رو میشه اینطور هم گفت: قادر به کامپایل یه برنامه ساده ویندوز هستید)
*کامپایل کردن هم که در قالبی که مطرح کردی تقریباً یعنی همون فرایند تبدیل برنامه نوشته از یه زبان برنامه نویسی به فایل آماده اجرا توسط ماشین... خودت حتماً این رو می دونی البته.
این ها چی میشه؟
Slap the following code into your compiler and if all goes well you should get one of
the lamest programs ever written.
without having to specify all those attributes over
and over.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)