سلام.اولا دوست من یاد بگیر اینجا فینگلیش ننویس چون بدتر از فحشه!!!دوما بگو بینم هدفت از خرید لپتاپ چیه؟اینجوری بهتر میشه نسبت به نیازت سیستم بهت پیشنهاد کرد
![]()
سلام.اولا دوست من یاد بگیر اینجا فینگلیش ننویس چون بدتر از فحشه!!!دوما بگو بینم هدفت از خرید لپتاپ چیه؟اینجوری بهتر میشه نسبت به نیازت سیستم بهت پیشنهاد کرد
![]()
دوستان سایت ایران اچ پی چند مدل جدید معرفی کرده.از جملهHP Pavilion dv5-1040.اگه ممکنه دوستان اهل فن یه سر بزنید و در مورد این مدل راهنکاییم کنید .به خصوص در مورد گرافیکش که نوشته9200 بیشتر توضیح بدید
این چیه جونم.بنداز دور.گرفتی مارو.میشه بگی به چیش دلمونو خوش کنیم؟
آره من ایران اچ پیو دیدم
چند مدلی ازش اورده
منم یه جایی رو میشناسم که داره میاره این سریووو
منم که بهش 9880 رو سفارش داده بودم خدا کنه قبول کنه سری دی وی رو به من بده!
رجیستر جان نظرت نسبت به این کیف چیه؟
Targus TCG417
اون مدلی که شما گفتین من از قیافش خوشم نیومد کل محصولو
آره من ایران اچ پیو دیدم
چند مدلی ازش اورده(ولی سی پیو شونو دقت کردی؟ زیاد جالب نبود انگار ولی گرافیک فوقولاده قویه 9000 series Gt روش هست)
منم یه جایی رو میشناسم که داره میاره این سریووو
منم که بهش 9880 رو سفارش داده بودم خدا کنه قبول کنه سری دی وی رو به من بده!
رجیستر جان نظرت نسبت به این کیف چیه؟
Targus TCG417
اون مدلی که شما گفتین من از قیافش خوشم نیومد کل محصولو شرکتشونو![]()
زیبایی می خوای اول و آخر لرو سراغhp.بعد کم کم dellسریxpsهم بدک نیست![]()
عزیزم اینا رو واسه چی میخوای.کلاس نقاشی میری مگه؟بابا من کیفه Cater pilarمخصوص حمل لپتاپ گرفتم اورجینال.شده80 تومن بعد تو میگی برم اینا رو بخرم.تازه شیک بودنش اینا رو هم میذاره زیر پا
این مدل قدیمی اش رو دیده بودم حدود 120.000 تومان بود ... وحشتناک کاربردی و عالی اند
البته اگر برای 15 اینچی میخوای نخر چون گران هستند و سنگین
زیر 100 گیرت بیاد خوبه
کیف هرچقدر سبک تر و محکم تر : بهتر
به درخواست کاربران عزیز یک ریوو خوب و معتبر از Cnet news بهمراه نظرات خودم در موردش براتون میزارم - امدیوارم مورد توجهتون قرار بگیره :
سی پی یو این سری Intel® Centrino® 2 و AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile که هر دو نسل جدید سی پی یو های نوت بوک AMD , Intel هستند ... در یک کلام :
قوی و سریع (پهنای باند CPU و کش افزایش سافته در سری سنترینو2) - پرفورمانس در شرایط کارکرد بالا و مصرف بسیار بهینه باتری ... حرارت تولیدی متوسطه
![]()
در مورد گرافیکشون که در دو مدل ATI Mobility Radeon HD 3450 و NVIDIA GeForce 9200M GS هست که دومی بهتر و قوی تر هست چه در رندر چه در بازی بهتر اولی ولی هر دو ضعیفند ... به نتایج و اسکورهای 3D mark06 دقت کنید تا اینقدر سنگ این ها رو به سینه نزنید و بدانید ارزانی و وارد کردن این سری بی دلیل نبوده :
در رندرینگ و امتیازاتی که بهشون داده شده :
NVIDIA GeForce 8600M GT SLI 6832
NVIDIA GeForce 8600M GT 3347
NVIDIA GeForce 8400M GS 1365
برای بازی فقط باید بالای 3500 رتبه گرافیکی بگیرید مثل 8600M GT
قیمت بسیار مناسبه و مانند سری DV شیک و با ابزارهای مناسبی عرضه میشوند ... سبکتر هم شده و مهمتر قابلیت ارتقای این لپ تاپ برای تکنولوژی های جدیدتری که در راه هست... مثلا تکنولوژی سنسور accelerometer که باعث افزایش امنیت در برابر ضربه و لرزش میشه و از هارددیسک و قطعات محافظت میکنه مثل سرس TZ و SZ سونی و latitude X دل و سری T لنوو
در کانفیگ های خاص رزولوشن تا 1680×1050 بالا رفته که نسبت به سری قبل که 1280×800 بوده عالیه ... شطح روشنایی و ترکیب رنگ ها تغییری نکرده و از تکنولوژی BrightView همانند ستفاده میکنه که برای دیدن فیلم بسیار خوبه
در شکل ظاهری تفاوت خیلی زیادی نکرده اما مشخصه که ارزانی اش بی دلیل نیست :
شکل ساده تر شده و انحناها کمتر شده (مثل استایلیش سونی کار کرده) + تکنولوژی imprint حذف شدهکه میتونه یکی از دلایل کاهش استقبال از این نوت بوک ها باشه هرچند کلاس طراحی اش high-glossy هست با رنگ های فوق العاده جذاب و شیک و همرنگی کیبورد و تاچ پد با رنگ بدنه + مودم حذف شده دقیقا همانند سری XPS M
در کل من خودم توی این رنج DV6880 رو بیشتر میپسندم تا این کانفیگ ها
اگر کانفیگ های بالاتر با قیمت بالای 1.700.000 وارد بازار شد ارزش خریدن داره در برابر XPS M1530
سمت است سیستم :
DVD burner و two USB ports, a modem jack, and a Kensington lock
جلوی سیستم :
two headphone and one mic jack
و روی دستگاه که فینگرپرینت قرار داره در کنار کیبورد
از قابلیت های جدید این سری علاوه بر موضوعات فوق :
استفاده از قابلیت HP ProtectSmart Hard Drive Protection technology که فناوری جدیده
ارائه پورت های جدید eSATA port با استفاده از بکارگیری طراحی جدید در مادربردهای فونیکس (در موردش سرچ کنید واقعا جالبه)
قابلیت های بالاتر برنامه QuickPlay برای این سری حتی بهتر از سری special
قابلیت دکمه کاربردی quick access
ان شالله بعدا تخصصی بررسی اش میکنیم
موفق باشید![]()
ببخشيدا ولي اين پست رو واسه شما نزدم .. فكر فكنم جواب maryam بود
بعدش هم بعد از xps1530 قويترين كارت گرافيك رو داره (جيفورس 8600 جي.اس ) ... از تمام مدلهاي15 اينچي هاي hp سرتره (بجز مال رجيستر)
cpuش كه خيلي خوبه ... t8300 بده؟؟
هارد 250 گيگ و رم 3 گيگ هم فكر نكنم بد باشه
ديگه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)