تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 607 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

ممنون آموزشتون خیلی قشنگ تر شده و مثل همیشه کامله

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ممنون به خاطر اموزش و اماده کردن اون که دوستان انجام دادند
    دوستان در مورد هواپیمایی اولتر لایت زودیاک که در ایران مونتاژ میشه کسی اطلاعاتی داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام مجدد به همه دوستان عزیز

و خسته نباشید به مرتضی عزیز بابت آموزش ها

من مدتی نبودم ولی دوباره برگشتم و اگر بشه میخوام قسمت 5 آموزش ها رو براتون آماده کنم و بزارم در صورت تمایل اعلام کنید تا چند روز اخیر آماده کنم
    o
    خوشحالم که برگشتید.....موفق باشید

4. این کاربر از joopin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تقریبا 95% افزودنی های شبیه ساز را میتوان به شکل دانلود تحویل گرفت (هر چند که امکان تحویل پستی هم وجود داره) ، بطوریکه گاها حتی قبل از خرید لینک دانلود را در اختیار دارید (برای تست نرم افزار در دوره آزمایشی) و یا در اکثر موارد بعد از خرید لینک دانلود همراه با اطلاعات مربوط به فعال سازی نرم افزار برای شما ایمیل میشود. پس می توانید درگیر مسائل مربوط به پست و .... نشوید و لحظاتی بعد از خرید محصول را دریافت کنید به جز موارد خاص مثل FS global که شامل 12 dvd هست که خوب طبیعیه تحویل بصورت دانلود اصلا منطقی به نظر نمی رسه!

پس در صورت علاقه مواد لازم جهت اقدام برای یک خرید قانونی میشه:
    1- یک اینترنت کانکشن پایدار مثلا ADSL 128K به بالا
    2-در اختیار داشتن ابزار پرداخت اینترنتی (ویزا، مسترکارت،....، اکانت paypal و....) همراه با رعایت نکات ایمنی جهت خرید از داخل ایران
    دوست عزیز من یه توضیحی بدم

یکسری از ادون ها هستنند که اصلا صرف نمیکنه دانلود کرد و واقعا تا نخرین فرقشو نمیتونید بفهمین

ولی یکسری دیگه نه مثلا هواپیما 737 سری 700 تا 900 شرکت Ariane هست که وقتی شما با پک میخرین میبینید که چقدر ارزش پولی که دادین رو داره و شامل پشتیبانی 24 ساعته و مواردی دیگه هست اما یکسری از هواپیما های دیگه مثل فوکر 100 وسایر موارد مثل هواپیما های شرکت Wilco به نظر من اصلا منطقی نیست که آدم بابتش پول بده و بهتر هست که دانلود کنه

اما در مورد نحوه خرید من به تمامی دوستان توصیه میکنم که به هیچ وج به صورت اینترنتی خرید نکنند

( منظورم از شرکت های خارچی هست )

چون بعضی شرکت ها به ایران نمیفرستن وچون ایران جزو اون کشورهای اسمشو نبره هست پولتون میره وتا بخواد برگرده جون آدم به لبش میرسه

پس شما به طور مستقيم از سايت نخريديد حالا كلا هزينه پستي از سوئد به ايران براي وزنهاي مختلف چه جوري ميتونم بفهمم سايتي وجود دارد در ضمن جوي استيك شما چيست
    ممنون
    بله دوست عزیز من توسط یکی از دوستانم خریدم ولی درمورد هزینه های پستی و وزن اون میتونید با یکی از نمایندگی های شرکت DHL در ایران تماس بگیرین و سئوال کنید

من قبل از عید یک نامه به همراه یک کارت که حدودا اندازه یه ورق A4 میشد برای آمریکا فرستادم 95000 تومان شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

جناب toomy از dhl پرسيدم يك بسته يك كيلويي صدو سي هزار تومان آب ميخوره تازه گمرك هم اگر گير بده سي درصد هم گمركي ميخواد پس به صرفه اينست كه يا يك نفر بذاره تو چمدن بياورد يا در همين ايران به دو برابر قيمت خريد كنيم
    راست نگفتيد از چه جوي استيكي استفاده ميكنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز من یه توضیحی بدم

یکسری از ادون ها هستنند که اصلا صرف نمیکنه دانلود کرد و واقعا تا نخرین فرقشو نمیتونید بفهمین

ولی یکسری دیگه نه مثلا هواپیما 737 سری 700 تا 900 شرکت Ariane هست که وقتی شما با پک میخرین میبینید که چقدر ارزش پولی که دادین رو داره و شامل پشتیبانی 24 ساعته و مواردی دیگه هست اما یکسری از هواپیما های دیگه مثل فوکر 100 وسایر موارد مثل هواپیما های شرکت Wilco به نظر من اصلا منطقی نیست که آدم بابتش پول بده و بهتر هست که دانلود کنه

اما در مورد نحوه خرید من به تمامی دوستان توصیه میکنم که به هیچ وج به صورت اینترنتی خرید نکنند

( منظورم از شرکت های خارچی هست )

...

TOOMY عزیز ، توضیحی که من دادم در مورد نحوه خرید بود و اینکه یعضی از افزودنی ها ارزش خرید کردن دارند و یرخی نه حق با شماست.

اجازه بدبد مثالی بزنم، آخرین محصول PMDG یعنی PMDG BAe Jetstream 4100 توی سایت خود PMDG و خیلی جاهای دیگه به شکل دانلود عرضه میشه ، یعنی بعد از خرید و تائید پرداخت امکان دانلودش فراهم میشه و یا مثلا در لینک زیر Aerosoft به شکل BOX آنرا عرضه کرده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا به حال بعد از پرداخت آنلاین از طرف خود سایت فروشنده من به مشکل برنخوردم ولی مشکلات حین پرداخت (که در واقع سایت موسسه مالی عمل هست که عمل می کنه) برای ایرانیها گاها دردسر ساز میشه.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی

پنل فوکر -100 رو میخواستم...

ممنون میشم اگر لطف کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جناب toomy از dhl پرسيدم يك بسته يك كيلويي صدو سي هزار تومان آب ميخوره تازه گمرك هم اگر گير بده سي درصد هم گمركي ميخواد پس به صرفه اينست كه يا يك نفر بذاره تو چمدن بياورد يا در همين ايران به دو برابر قيمت خريد كنيم
    راست نگفتيد از چه جوي استيكي استفاده ميكنيد
    ببخشید دوست عزیز یادم رفت بگم من از جو استیک استفاده نمیکنم من از یوک استفاده میکنم

Yoke Siaitek

اینم یه نمونه

سلام به همگی

پنل فوکر -100 رو میخواستم...

ممنون میشم اگر لطف کنید
    دوست عزیز اگر فقط پنل فوکر 100 رو میخواید لینک پایین ولی اگر کل فوکر 100 رو میخواید با پنل اصلی باید محصول دیجیتال اویشن رو دانلود کنید که فکر میکنم لینکش در سایت موجود باشه

اگر نبود بگین میزارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جناب تامی من فوکر 100 رو دارم..ولی fmc کار نمیکنه..به اصطلاح cold & dark هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

جناب tommy
    اين پدال سايتك را داريد كارايي اش چه طور است شنيدم خيلي سفت است به نظر شما پدالهاي ch بهتر نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •