ممنون آموزشتون خیلی قشنگ تر شده و مثل همیشه کامله
ممنون آموزشتون خیلی قشنگ تر شده و مثل همیشه کامله
ممنون به خاطر اموزش و اماده کردن اون که دوستان انجام دادند
دوستان در مورد هواپیمایی اولتر لایت زودیاک که در ایران مونتاژ میشه کسی اطلاعاتی داره ؟
o
خوشحالم که برگشتید.....موفق باشید
دوست عزیز من یه توضیحی بدم
یکسری از ادون ها هستنند که اصلا صرف نمیکنه دانلود کرد و واقعا تا نخرین فرقشو نمیتونید بفهمین
ولی یکسری دیگه نه مثلا هواپیما 737 سری 700 تا 900 شرکت Ariane هست که وقتی شما با پک میخرین میبینید که چقدر ارزش پولی که دادین رو داره و شامل پشتیبانی 24 ساعته و مواردی دیگه هست اما یکسری از هواپیما های دیگه مثل فوکر 100 وسایر موارد مثل هواپیما های شرکت Wilco به نظر من اصلا منطقی نیست که آدم بابتش پول بده و بهتر هست که دانلود کنه
اما در مورد نحوه خرید من به تمامی دوستان توصیه میکنم که به هیچ وج به صورت اینترنتی خرید نکنند
( منظورم از شرکت های خارچی هست )
چون بعضی شرکت ها به ایران نمیفرستن وچون ایران جزو اون کشورهای اسمشو نبره هست پولتون میره وتا بخواد برگرده جون آدم به لبش میرسه
بله دوست عزیز من توسط یکی از دوستانم خریدم ولی درمورد هزینه های پستی و وزن اون میتونید با یکی از نمایندگی های شرکت DHL در ایران تماس بگیرین و سئوال کنید
من قبل از عید یک نامه به همراه یک کارت که حدودا اندازه یه ورق A4 میشد برای آمریکا فرستادم 95000 تومان شد
جناب toomy از dhl پرسيدم يك بسته يك كيلويي صدو سي هزار تومان آب ميخوره تازه گمرك هم اگر گير بده سي درصد هم گمركي ميخواد پس به صرفه اينست كه يا يك نفر بذاره تو چمدن بياورد يا در همين ايران به دو برابر قيمت خريد كنيم
راست نگفتيد از چه جوي استيكي استفاده ميكنيد
TOOMY عزیز ، توضیحی که من دادم در مورد نحوه خرید بود و اینکه یعضی از افزودنی ها ارزش خرید کردن دارند و یرخی نه حق با شماست.
اجازه بدبد مثالی بزنم، آخرین محصول PMDG یعنی PMDG BAe Jetstream 4100 توی سایت خود PMDG و خیلی جاهای دیگه به شکل دانلود عرضه میشه ، یعنی بعد از خرید و تائید پرداخت امکان دانلودش فراهم میشه و یا مثلا در لینک زیر Aerosoft به شکل BOX آنرا عرضه کرده:
تا به حال بعد از پرداخت آنلاین از طرف خود سایت فروشنده من به مشکل برنخوردم ولی مشکلات حین پرداخت (که در واقع سایت موسسه مالی عمل هست که عمل می کنه) برای ایرانیها گاها دردسر ساز میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
سلام به همگی
پنل فوکر -100 رو میخواستم...
ممنون میشم اگر لطف کنید
ببخشید دوست عزیز یادم رفت بگم من از جو استیک استفاده نمیکنم من از یوک استفاده میکنم
Yoke Siaitek
اینم یه نمونه
دوست عزیز اگر فقط پنل فوکر 100 رو میخواید لینک پایین ولی اگر کل فوکر 100 رو میخواید با پنل اصلی باید محصول دیجیتال اویشن رو دانلود کنید که فکر میکنم لینکش در سایت موجود باشه
اگر نبود بگین میزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب تامی من فوکر 100 رو دارم..ولی fmc کار نمیکنه..به اصطلاح cold & dark هستش
جناب tommy
اين پدال سايتك را داريد كارايي اش چه طور است شنيدم خيلي سفت است به نظر شما پدالهاي ch بهتر نيست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)