دسستون درد نكنه ادامه بديد
امین جان عمل نکرد.
راه دیگه ای نداره.؟
سعید جان مشکلتون اینجا مطرح شده و پاسخشم به طور مفصل گذاشته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مشکل اینجاست که به انگلیسی هست............. اگر نتونستی کاری از پیش ببری بگو خودم واست فارسیشو توضیح بدم............
موفق باشی
هیچکس نبود ؟![]()
منم نمی تونم وارد روم بشم از چند نفر پرسیدم گفتن رو برا ایران تعطیله یعنی روم بی روم![]()
دوست عزیز من که توی پست بعد جواب شما رو دادم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید............ چندتا سایت دیگه هم هست که اگه خواستین در اختیارتون میذارم............. البته همین سایت معروف تره...........
موفق باشید
هومن جان آخه یعنی چی واسه ایران تعطیله! خیر، بنده خودم وارد روم میشم و تعطیل هم نیست........... اما وقتی وارد روم میشم یا نمیره داخل، یا بعد از چند بار سعی کردن میره داخل..............
دوست عزیز پیغامی که به شما میده میگه که روم پر هست؟
آقا من متوجه نشدم ! يعني چي وقتي وارد روم ميشي نميره داخل ؟!!
من كلا وارد روم نميتونم بشم و فكر ميكنم يه مركزي تو ايران مامور شده روم ها رو تا جايي كه ميتونه پر كنه تا كسي نتونه داخل بشهچند تا از دوستان من تو اروپا هم اين مشكل رو دارند در ضمن ما فقط روم هاي ايران رو نميتونم داخل بشيم بقيه روم ها مشكلي ندارند !
یکم بیشتر توضیح بدی ممنونت می شیم!
Last edited by humanhacker; 09-04-2007 at 14:22.
راستش جواب دوست عزیزمون Italian boy رو نمیدونم....... اما شما میگی روم ها واسه ایران تعطیله من اولین باره که میشنوم....... یعنی بعضی مواقع که میخوام وارد رومی بشم....... یه پیام میاد که انتظار واسه وارد شدن به روم بیش از اون چیزی که انتظار میرفته طول کشیده.......... مجددا سعی کنید............... بعد دفعات دیگه که امتحان کنم میره داخل............ اما بعضی مواقع نمیره داخل و پیام خاصی هم نمیده............ و بعد از یه مدت خود به خود همون روم باز میشه............
موفق باشی..........![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)