فكر كنم شارژرش يه تبديل هم ميخواد ، واسه استفاده از پريز كه معمولا اون رو جدا حساب ميكنن ( كلاهبردارا !!!)
فكر كنم شارژرش يه تبديل هم ميخواد ، واسه استفاده از پريز كه معمولا اون رو جدا حساب ميكنن ( كلاهبردارا !!!)
شما الان 16 داری؟
16 رو کامل ساپورت می کنه؟
ساپورت میکنه ...... خیالت راحت ......
اینم مدرک () :
![]()
با سلام ...سلام دوستان به حول قوه الهی قصد خرید یهn82 دارم لطف می کنید اگه بگید این گوشی مشکلی داره یا نه(جزئی یا مهم فرقی نمیکنه) مثلا هنگ میکنه یا نه؟و............
راستی وسایلی که باید توی جعبه باشه رو هم بگید
ممنون!
این گوشی تا جایی که بنده می دونم می تونه خیلی مورد مناسبی برای شما باشه چون هیچ نوع مشکل خاصی نداره .
وسایل داخل جعبه هم شامل : یک رم 2 گیگ/ کابل یو اس پی /هدفون/حشاب رم/یک کابل تی وی و .....وسایلی جانبی دیگر .
با تشکر
با سلام ...سلام دوستان به حول قوه الهی قصد خرید یهn82 دارم لطف می کنید اگه بگید این گوشی مشکلی داره یا نه(جزئی یا مهم فرقی نمیکنه) مثلا هنگ میکنه یا نه؟و............
راستی وسایلی که باید توی جعبه باشه رو هم بگید
ممنون!
به نظر من این گوشی تمام ویژگی های یک گوشی خوب رو دارا هست و می تونه مورد مناسبی برای انتخاب شما باشه و هیچ نوع مشکل خاصی هم نداره .
وسایل داخل جعبه هم :
دو کابل که یکی یو اس بی و دیگری تی وی هست / یک رم دو گیگ/ یک خشاب رم / و ...وسایل جانبی جزیی دیگر.
با تشکر
دوستان من یه مشکل دارم که نمیدونم چیکار کنم
کابل تی وی فابریک گوشیم بهش نمیخوره!یعنی براش کوچیکه.عوض اینکه فیشش به اندازه جک هدفون باشه یه درجه کوچیکتره قد فیش هندز فری 2630 .حالا بگید من چیکار کنم ببرم عوضش کنن یا برم یه نو بخرم
اين كابل مخصوص گوشي هايي از قبيل 6500 هست كه خروجي tv و سوكت 2.5 ميليمتري دارند...اگه رو گوشي بهت دادند بايد همونجا ميدادي عوض كنند...
سری چینیش شارژرش کمی کوچکتره و مستقیم به پریز می خوره سری قبلی (فنلاندی) اینطوری بود
دوستان من یک ان82باقاب نقرهای گرفتم380000تومان ریست نکرده اما در اینترنت نمیرود ومرا نگران نموده ایا لازم به اپدیت هست راهنمایی کنید
اينكه آيا توي اينترنت ميره يا نه به هزار تا چيز بستگي داره . خطتت مال كدوم شهره ؟ ايرانسله يا همراه اول؟ اصلا gprs رو فعال كردي يا نه ؟ تنظيمات رو درست گرفتي يا نه ؟
بعد از پاسخ دادن به اون سوالات ميرسي به گوشي . اگه برنامه خاصي روش نداري كه واست مهم باشه ( هر برنامه اي بخواي اينجا هست ) گوشيتو با كد ريست كن . فعلا تا همينجا رو داشته باش !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)