نه سی دی بازی رو باید بزاری بری تو نصب بعدش میگه آپدیت شه یا نه
دوستان عزیز از دادن اطلاعات خاندان سیماتون بپرهیزید
ستاد حمایت از سیم ها:خخخ![]()
نه سی دی بازی رو باید بزاری بری تو نصب بعدش میگه آپدیت شه یا نه
دوستان عزیز از دادن اطلاعات خاندان سیماتون بپرهیزید
ستاد حمایت از سیم ها:خخخ![]()
zende تو هم یه عکس از سیمزت بذار مفیوض بشیم...![]()
من گند زدم به همه چيز بازي يهو انستال شد!
حالا يك سوال اساسي! اين پكي كه سايت داري خوده thesims 3 همراهش هست ديگه نه؟؟؟ بعد چه ورژني هست؟؟ يعني من اگه بازي رو از سايت بگيرم مشكلي نداره؟
نه مشکل داره
باید بگی که سیمز 3 رو برات همراهش بفرستن و در صورتی میفرستن که وقتی اولای سیمز 3 به فروشگاه بود خریده باشی که پتچش 1.0.615 بود
اگه 1.0.631 نیازی نیست
آمیتا جون ما سیممون بد بخته تا الآن 100 بار فقط رفتم توی temp of discovery برگشتم تا کوئستشو انجام بدم اینقدر باگ گرفتم سر قضیه ی اررور 16 که برای سیو هست 100 بار اونکارو انجام دادم الآن فقط ویسا لول سیمم توی مصر 2 هست......
[quote=Zende;4464311]نه مشکل داره
اگه 1.0.631 نیازی نیست
من وقتي فايل اپديت رو ريخدم تو لانچر بازي نوشته بود 1.0.631 بعد ديگه فايل پچ رو نتونستمحالا كه همون فايل اپديت درست كار كرد ميتونم پك جديد رو نصب كنم؟
![]()
خوب آره دیگه...حالا برای اطمینان بیشتر توی خود بازی برو اگه رفت که دیگه مطمئنا میشه ریخت
سلام
من اولین باره دارم SIMS بازی میکنم ! چقدر سخته این بازی
میشه بگید باید چیکار کنم که از شر این کارهای روز مره راحت بشم !! تا سرم و تکون میدم یا باید برم حمام ! یا باید برم آشغال جمع کنم یا غذا و خواب !!
![]()
میتونید از رمز استفاده کنید
اول کنترل + شیفت + c
این رمز رو توی کادر وارد کنید و خودتون به صورت دستی نیازهاش رو پر کنید
testingcheatsenabled true
ميشه لينك اون پك هايي كه لباس و مو و ماشين و ....... بود رو بزاريد؟؟؟؟ البته اون اولي كه مگي جان گذاشته بودن دارم اگه جديد تر اومده بزاريد!
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)