تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 506 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام دوستان 206 دار میشه یکی یه عکس از صفحه کیلومتر تو حالی که ماشین خاموش و سوئیچ هم بسته هست بزارید ببینم وقتی ماشین خاموش وضعیت عقربه ها چطور چون کیلومتر من بعد عوض کردن صفحه یه کم به هم ریخته جا به جا شده.دیروز رفتم بنزین بزنم پر پر شد ولی عقربه به کم با پر فاصله داشت

2. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

بفرما
    البته عکس اولی دور موتور یه کوچولو بالاست که بعد اصلاحش کردم! باید مثله کیلومترسنج باشه!

اینجا هم دور موتور رو درست کردم و تویه حالت سلو عکس گرفتم

در ضمن حتما دقت کن اینا تویه حالتیه که برق پشت آمپر هست یعنی سیوج بازه و نه خاموش

4. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

مرسی ممنونم بله درست حدس زدم هم آمپر آب هم بنزین پایین هستشباید درست اش کنم

6. 3 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    اقا این ارور7 جریانش چیه؟؟؟من چندین بار رو صفحه نمایش این ارور 7 رو نمایش داده نمیدونم مربوط به چی هست.فکر کنم مربوط به ضبط میشه. کسی چیزی میدونه
    یک مشکل دیگه اینکه از دیروز چند دفعه در حالی که ضبط داشته از روی فلش اهنگ میخونده یک دفعه اهنگ قطع میشه و مثل اینکه استپ بخوره . هم میشه اهنگ رو بزنی جلو یا عقب و هم پوشه ها رو .البته در این حالت اگه بزنی رو سی دی یا رادیو مشکلی نیست ولی فلشو نمیخونه حتی با خاموش رو شن کردن هم اتفاقی نمی افته و فقط باید فلشو بکشی و دوباره بزنی تا دوباره بخونه.
    به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟

یک سوال دیگه
    برای تعویض هر دنده به دنده بالاتر معمولا سرعت باید روی چند باشه؟؟و برای تعویض دنده لازمه که حتما سرعت به این مقدار برسه بعد دنده عوض بشه ؟؟ اگه به این سرعت نرسه و دنده عوض بشه باعث نمیشه ماشین تنبل بار بیاد؟؟یا اینکه باید صبر کنیم حتما به اون سرعت برسه بعد دنده رو عوض کنیم این طوری اگه مجبور باشیم مسافت طولانی رو طی کنیم تا به سرعت مورد نظر واسه تعویض دنده برسیم مشکلی واسه ماشین ایجاد نمیکنه؟؟؟معمولا تو ترافیک که نمیشه به سرعت بالا رسید باید با همون دنده رانندگی کنیم؟؟فشار رو ماشین نمیاد؟؟یا مشکلی نیست و میتونیم دنده رو عوض کنیم حتی اگه به سرعت مورد نظر نرسیم؟؟
    اگه دنده بالا باشه ولی سرعت پایین باشه مثلا دنده 5 باشه ولی سرعت مثلا 70 باشه مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟ایا تو این حالت باید ماشین بلرزه یا یک همچین حالتی؟؟
    ببخشید سوالام زیاد شد
    با تشکر
    Last edited by jupiterx; 01-11-2011 at 08:04.

داره خودمونی میشه leon007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان گلم

راستش اگه خدا بخواد .دارم 1 هفته میرم مسافرت..خواستم قبل از رفتن از همه شما دوستان گلم خداحافظی کنم ..بخصوص از محمد جان والبته محمد دوم که هر دوتاشون اسمشون محمده ولی یکشون تو لیست دوستان من هستش و چاکرشم..
    بعدش از فرید جان و پوریا جان ..

داداشای گلم اگه تو این مدت وقتتون رو با سوالاتم گرفتم .بنده رو حلال کنین ..
    خلاصه راه دوری میرم ..
    هواپیماهای قارقارک که دیگه نمیشه بهشون اعتماد کرد..

خلاصه چاکرتونم ..
    فعلآ بای..

همه ی شما داداشای گلم رو به دست خدای مهربون میسپارم .

:
    Last edited by leon007; 02-11-2011 at 13:29.

9. 4 کاربر از leon007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    اقا این ارور7 جریانش چیه؟؟؟من چندین بار رو صفحه نمایش این ارور 7 رو نمایش داده نمیدونم مربوط به چی هست.فکر کنم مربوط به ضبط میشه. کسی چیزی میدونه
    یک مشکل دیگه اینکه از دیروز چند دفعه در حالی که ضبط داشته از روی فلش اهنگ میخونده یک دفعه اهنگ قطع میشه و مثل اینکه استپ بخوره . هم میشه اهنگ رو بزنی جلو یا عقب و هم پوشه ها رو .البته در این حالت اگه بزنی رو سی دی یا رادیو مشکلی نیست ولی فلشو نمیخونه حتی با خاموش رو شن کردن هم اتفاقی نمی افته و فقط باید فلشو بکشی و دوباره بزنی تا دوباره بخونه.
    به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟

یک سوال دیگه
    برای تعویض هر دنده به دنده بالاتر معمولا سرعت باید روی چند باشه؟؟و برای تعویض دنده لازمه که حتما سرعت به این مقدار برسه بعد دنده عوض بشه ؟؟ اگه به این سرعت نرسه و دنده عوض بشه باعث نمیشه ماشین تنبل بار بیاد؟؟یا اینکه باید صبر کنیم حتما به اون سرعت برسه بعد دنده رو عوض کنیم این طوری اگه مجبور باشیم مسافت طولانی رو طی کنیم تا به سرعت مورد نظر واسه تعویض دنده برسیم مشکلی واسه ماشین ایجاد نمیکنه؟؟؟معمولا تو ترافیک که نمیشه به سرعت بالا رسید باید با همون دنده رانندگی کنیم؟؟فشار رو ماشین نمیاد؟؟یا مشکلی نیست و میتونیم دنده رو عوض کنیم حتی اگه به سرعت مورد نظر نرسیم؟؟
    اگه دنده بالا باشه ولی سرعت پایین باشه مثلا دنده 5 باشه ولی سرعت مثلا 70 باشه مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟ایا تو این حالت باید ماشین بلرزه یا یک همچین حالتی؟؟
    ببخشید سوالام زیاد شد
    با تشکر

در مورد تعویض قبلا گفتم بستگی داره شما چجوری بخوای بری ولی حداقل سرعت از دنده 1 به 2 باید 30 باشه حداکثر هم 50 تو کفتی بهتر که دور موتور رو تا 4000 ببرید برای تعویض تو سربالایی ها هم شما به صورت حسی این کار رو انجام بده تا جایی که حس میکنی ماشین با گازی که میدی با شتاب داره میره دور موتور رو ببر بالا که تو سربالایی معمولا 4.5-5 خوبه چون وقتی دور موتور از جداکثر گشتاور بگدره عملا موتور فقط گاز میخوره تا به دور 6500 برسه که میشه 110 hp و بعد اون رو 7000 مثلا دیگه موتور تورکی(قدرت) نداره وقتی هم که به کات آف7000 برسه دیگه تورک منفی میده و کلا فقط سوخت پاشیده میشه و مصرفتون نجومی میشه حدود صدی 30 لیتر رو تیپ 5 معمولی ها الان دقیق نمیدونم ولی من الان دنده 5 دور 3100 سرعت رو 80 فیکس کردم و براحتی ماشین امد حتی وقتی به پستی بلندی میرسد . ولی رو 70 رو دیگه امتحان نکردم اما مطمئنن ماشین جون گاز خوردن نداره دیگه به علت کاهش گشتاور شدید !
    Last edited by isbn; 02-11-2011 at 13:47.

11. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

میخوام دنده عوض کنم وقتی میام رو دور 3 هزار ماشین به پت پت میفته
    حتما باید 3500 به بالا عوض کنی دنده رو
    کسی abs تیپ 5 رو امتحان کرده؟تو چه سرعتی جفت پا رفتید رو ترمز؟و تا چند متر طول کشیده ماشین وایسه ؟

13. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پوریا من سابقه دارم تو ترمز شدید
    یکیش که میدونی یدونه دیگه هم یه بار سرعتم بالا بود تو راه رودهن یه دوراهی میشه که یکی میره جاده فیرزو کوه یکی میره شهر
    میخواستم برم جاده فیروز که یهو اون جلو مثل اینکه یه نفر نظرش عوض شد و زد رو ترمز که به ترتیب سه تا ماشین پشتشم زدن رو ترمز من سرعتم بالا بود دقیق یادم نیست ولی برای اون لجظه خیلی بالا بود تو حالت شتاب گیری بودم یهو زدم رو ترمز خیلی خوب عمل کرد قفل نشد ولی دیدم ای وای دارم میرم تو 206 جولویی که فرمون دادم چپ ماشین رفت بقل همون 206 که میخواستم بزنم بهش واستاد تقریبا مماس شدیم .

دیگه ولی تو همون اتفاق با 110 سرعت و ترمز ناگهانی و تغییر مسیر ناگهانی بازم ماشین خیلی خوب واستاد یعنی زیاد طول نکشید برای ایست کامل .
    یک بارم اتفاق یارو در رو مثل ..... باز کرد منم باهاش فاصله کم 5 متر داشتم و در حال سبقت از یه ماشین دیگه که یارو در رو باز کرد منم زدم رو ترمز و باز هم با فرمون دادن به چپ ماشین خیلی خوب واستاد بدونه اینکه به در یا ماشین بقلی بخورم . البته کمی شانس هم قاطیش کن
    زیاد اتفاق افتاده برام در کل بگم ترمزاش خیلی راضی ککنده هست اگر چش نخور ولی الان بعد اون اتفاق آخری و اون ترمز الان ترمز که میکنم یه صدای بد که انگار دندونت رو بگشی رو آسفالت میده لنتا باید ببرم یه نگاهی بندازن
    Last edited by isbn; 02-11-2011 at 14:45.

15. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رفقا یه سوال . من یه تصادف داشتم کاپوت ماشینم جلوش کمی رفته تو ولی از کناره ها هم خم شده . تو رفتگیش زیاد نیست ولی میخواستم بدونم خم شدن کاپوت و صافکاری ها درست می کنن؟ تقریبا چقدر هزینش میشه؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

رفقا یه سوال . من یه تصادف داشتم کاپوت ماشینم جلوش کمی رفته تو ولی از کناره ها هم خم شده . تو رفتگیش زیاد نیست ولی میخواستم بدونم خم شدن کاپوت و صافکاری ها درست می کنن؟ تقریبا چقدر هزینش میشه؟

بله دوست من.
    صاف میکنن و بعد رنگ میشه چون کاپوت خم شده.
    هزینه اش بستگی به کار صافکار و نقاش داره که چطور از آب در بیاد.
    کاپوت جای حساسی هست پس سعی کن پیش صافکار مجرب بری.
    فکر میکنم بین 200 تا 300 هزار تومان خرجت بشه

18. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •