تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 380 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از کجا بدونم
    شما چه طوری دانلود میکنید؟
    البته من یه چیز مشکوکم صبح که رو موس برای اولین بار کلیک میکنم کیس صدا میده مثل بالا امودن و صفحه star دیده میشه!
    چیزی نیست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آیا در این تاپیک به مشکلاتی که در کرک کردن IDM بوجود آمده است، پاسخی داده می شود؟ یا اینکه تاپیک دیگری برای این کار وجود دارد؟ (من که نتوانستم پیدا کنم)

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    من از ida استفاده می کنم
    یک سوال داشتم:
    اگر تعداد کانکشن رو اخر بزارم از هر لینک دانلودی تا با همون تعداد کانکشنی که من تعیین کردم دانلود می کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    جزیره زیبا

پيش فرض

سلام من داخل لیست دانلودهام یاهو مسنجر رو میبینم که دانلود شده اما به ادرسش که سیو شده میرم اونجا چیزی نمیبینم 0(ازاینترنت دانلود منیجر استفاده میکنم)

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام من داخل لیست دانلودهام یاهو مسنجر رو میبینم که دانلود شده اما به ادرسش که سیو شده میرم اونجا چیزی نمیبینم 0(ازاینترنت دانلود منیجر استفاده میکنم)
    مطمئنی که فایل رو اشتباهی پاک نکردی؟ توی لیست روی همون فایل کلیک راست کن و گزینه اول (باز کردن) رو بزن ببین چی میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    جزیره زیبا

پيش فرض

مطمئنی که فایل رو اشتباهی پاک نکردی؟ توی لیست روی همون فایل کلیک راست کن و گزینه اول (باز کردن) رو بزن ببین چی میشه؟
    سلام
    من ای فایل رو دانلود نکردم و نمیدونم پاک شده یا نه اما تو لیست دانلود میبینمش.
    openرو زدم غیر فعاله.حالا چه کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    من ای فایل رو دانلود نکردم و نمیدونم پاک شده یا نه اما تو لیست دانلود میبینمش.
    openرو زدم غیر فعاله.حالا چه کنم؟
    ببین دوست خوب من
    درسته شما توی لیست دانلود منیجرتون یک فایل یاهو مسنجر رو دارید که نشون میده این فایل دانلود شده و این همیشه توی لیست باقی میمونه مگر اینکه خود شما بصورت دستی اونو پاک کنید . بودن توی این لیست به این معنا نیست که هنوز اون فایل توی کامپیوتر شما هست... ممکنه کسی بعد از اتمام دانلود اون فایل رو پاک کرده ... با پاک کردن اون فایل از سیستم یا جابجا کردن اون فایل ِ از لیست پاک نمیشه.... به هر حال شما توی سیستمتت اسم فایل رو سرچ کن ببین هنوز توی سیستمت هست یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    جزیره زیبا

پيش فرض

ببین دوست خوب من
    درسته شما توی لیست دانلود منیجرتون یک فایل یاهو مسنجر رو دارید که نشون میده این فایل دانلود شده و این همیشه توی لیست باقی میمونه مگر اینکه خود شما بصورت دستی اونو پاک کنید . بودن توی این لیست به این معنا نیست که هنوز اون فایل توی کامپیوتر شما هست... ممکنه کسی بعد از اتمام دانلود اون فایل رو پاک کرده ... با پاک کردن اون فایل از سیستم یا جابجا کردن اون فایل ِ از لیست پاک نمیشه.... به هر حال شما توی سیستمتت اسم فایل رو سرچ کن ببین هنوز توی سیستمت هست یا نه
    بازم سلام
    باشه دوست خوبم اما یه جوری فکر میکنم هستش تو تو propertise که میرم نوشته onlyیعنی میخواد تنهایی از این فایل استفاده کنه .باشه من فضولی نمیکنمو یه بار دیگه دانلودش میکنم مگه نه دوست جون

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من الان دارم یه فیلم دانلود میکنم که تا 3 ساعت دیگه هم تموم نمیشه ! میخوام بزارم وقتی این تموم شد ، یه فایل دیگه بعد از اتمام دانلود قبلی ، شروع کنه به دانلودکردن
    هرکاری کردم نمیشه و 2 تا فایل باهم شروع میکنن به دانلود ! میشه یکی توضیح کاملی بده من چیکار کنم ؟!! ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من الان دارم یه فیلم دانلود میکنم که تا 3 ساعت دیگه هم تموم نمیشه ! میخوام بزارم وقتی این تموم شد ، یه فایل دیگه بعد از اتمام دانلود قبلی ، شروع کنه به دانلودکردن
    هرکاری کردم نمیشه و 2 تا فایل باهم شروع میکنن به دانلود ! میشه یکی توضیح کاملی بده من چیکار کنم ؟!! ممنون

درود
    مسیر رو با عکس بهت نشون دادم... اونجا که نوشته دانلودهای همزمان باید روی 1 بزاری.

11. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •