از کجا بدونم
شما چه طوری دانلود میکنید؟
البته من یه چیز مشکوکم صبح که رو موس برای اولین بار کلیک میکنم کیس صدا میده مثل بالا امودن و صفحه star دیده میشه!
چیزی نیست؟
از کجا بدونم
شما چه طوری دانلود میکنید؟
البته من یه چیز مشکوکم صبح که رو موس برای اولین بار کلیک میکنم کیس صدا میده مثل بالا امودن و صفحه star دیده میشه!
چیزی نیست؟
آیا در این تاپیک به مشکلاتی که در کرک کردن IDM بوجود آمده است، پاسخی داده می شود؟ یا اینکه تاپیک دیگری برای این کار وجود دارد؟ (من که نتوانستم پیدا کنم)
سلام
من از ida استفاده می کنم
یک سوال داشتم:
اگر تعداد کانکشن رو اخر بزارم از هر لینک دانلودی تا با همون تعداد کانکشنی که من تعیین کردم دانلود می کنه؟
سلام من داخل لیست دانلودهام یاهو مسنجر رو میبینم که دانلود شده اما به ادرسش که سیو شده میرم اونجا چیزی نمیبینم 0(ازاینترنت دانلود منیجر استفاده میکنم)
مطمئنی که فایل رو اشتباهی پاک نکردی؟ توی لیست روی همون فایل کلیک راست کن و گزینه اول (باز کردن) رو بزن ببین چی میشه؟
سلام
من ای فایل رو دانلود نکردم و نمیدونم پاک شده یا نه اما تو لیست دانلود میبینمش.
openرو زدم غیر فعاله.حالا چه کنم؟
ببین دوست خوب من
درسته شما توی لیست دانلود منیجرتون یک فایل یاهو مسنجر رو دارید که نشون میده این فایل دانلود شده و این همیشه توی لیست باقی میمونه مگر اینکه خود شما بصورت دستی اونو پاک کنید . بودن توی این لیست به این معنا نیست که هنوز اون فایل توی کامپیوتر شما هست... ممکنه کسی بعد از اتمام دانلود اون فایل رو پاک کرده ... با پاک کردن اون فایل از سیستم یا جابجا کردن اون فایل ِ از لیست پاک نمیشه.... به هر حال شما توی سیستمتت اسم فایل رو سرچ کن ببین هنوز توی سیستمت هست یا نه
بازم سلام
باشه دوست خوبم اما یه جوری فکر میکنم هستش تو تو propertise که میرم نوشته onlyیعنی میخواد تنهایی از این فایل استفاده کنه .باشه من فضولی نمیکنمو یه بار دیگه دانلودش میکنم مگه نه دوست جون![]()
سلام به همگی
دوستان من الان دارم یه فیلم دانلود میکنم که تا 3 ساعت دیگه هم تموم نمیشه ! میخوام بزارم وقتی این تموم شد ، یه فایل دیگه بعد از اتمام دانلود قبلی ، شروع کنه به دانلودکردن
هرکاری کردم نمیشه و 2 تا فایل باهم شروع میکنن به دانلود ! میشه یکی توضیح کاملی بده من چیکار کنم ؟!! ممنون
درود
مسیر رو با عکس بهت نشون دادم... اونجا که نوشته دانلودهای همزمان باید روی 1 بزاری.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)