با سلام
در ادامه صحبت های همکار عزیزم
باید بگم کسپرسکی هیچ نسخه ای کاملی نداره و تماما همون نسخه های 30 روزه است که شما می تونید از خود سایت بگیرید و اون وقت به وسیله کلید هایی که دوستان قرار می دن محدودیت زمانی اونو بردارید
با سلام
در ادامه صحبت های همکار عزیزم
باید بگم کسپرسکی هیچ نسخه ای کاملی نداره و تماما همون نسخه های 30 روزه است که شما می تونید از خود سایت بگیرید و اون وقت به وسیله کلید هایی که دوستان قرار می دن محدودیت زمانی اونو بردارید
با سلام
چرا بعد از نصب کسپر در ویستا نمی توان از شبکه های Ad-hoc از WiFi استفاده کرد؟ (در واقع امکان اشتراک فایل از بین می رود.)
یه مدتی هست که کسپر اسکای فایل های exe ویندوز رو به عنوان ویروس می شناسه!!! حالا اگه کسی که وارد نیست (که روی کامپیوتر من هم همین بلا رو آوردن) می زنن اونو پاک می کنند و ویندوز بالا نمیاد. از ویروس بدتر شده!!!!
کسی نظری نداره؟
سلام
من ديروز اينترنت سكيوريتي را دستكاريش كردم حالا ديگه عكسهاي فروم را نشون نميده چيكارش كنم؟
-----------------------------------------------------------------------
در ضمن Database آپديت نميشه بار اوله كه ميخوام آپديتش كنم.:
![]()
سلام دوستان
به نظر شما ورژن 8 اینترنت سکوریتی Kaspersky رو نصب کنم؟
من تو روز بالاي 7 ساعت تو انترنت هستم و كسپر هم Auto Update هست و هر يكي دو ساعت يك بار شروع به آپديت ميكنه در نتيجه هميشه به روز هست. ديشب داشتم يه فيلم دانلود ميكردم گفتم بذارم كسپر هم آپديت شه و به صورت دستي گذاشتم آپديت شه و رفتم و بعد از دو ساعت و نيم يه چيز باور نكردني ديدم:
كل آپديت كسپر 25 مگ نميشه اما ............ 33.7 مگ دانلود كرده بود كه اگه Cancel نميكردم ادامه ميداد.
دوستان عزیزم کاسپر ورژن 8 رو چطور میشه به صورت offline آپدیت کرد ؟
فكر نكنم مشكلي باشه چون هات فيكس و پچ ها رو هم كاسپر دانولد مي كنه بنظرم بخاطر هون حجم ميره بالا
مثل ورژن هاي قبل توضيحاتشون تو صفحه هاي قبل هستش
اينم آموزش خود سايت كسپر اسكاي
ابتدا از مسير زير آپ ديت ها رو دريافت
براي انتي ويروس
روزانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته اي
كلي
براي انترنت سكيوريتي
و سپس تصوير زير
براي ذخيره آپ ديت هاي براي استفاده بعدي هم از روش زير
![]()
فایل زیپ شده آپدیت کاسپر رو که آفلاین میگیرم تو چه فولدری باید extract و یا کپی کنم ؟
با سپاس
دو ست عزيز فرق ني كنه فقط انزيپ كن بعد تو تصويري كه بالا دادم برو مسير پوشه رو بده تا آپ ديت بشه
دو ست عزيز سلام
براي دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي كرك و كي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)