تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 1126 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349399799 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنمایی های این مدت این عملیات حذف سکتور ها چقدر هزینه داره ؟
    شنیدم تعمیر هارد های قدیمی و کم حجم از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست البته تو مشهد هم نمیدونم از این مراکز تخصصی و جود داره یا نه.
    دیشب هارد خیلی بد صدا میداد همون موقع فهمیدم هاردم به دیار باقی شتافت
    سلام دوست من
    نگران نباشید یکی از برجسته ترین تعمیر کاران هارددیسک با ابزارهای پیشرفته در مشهد مقدس مشغول به کار هستند به جرات میتوانم بگویم ایشان یکی از انگشت شمار تعمیرکاران حرفه ای هارددیسک و بازیابی اطلاعات در ایران میباشند . جناب آقای مجتبی مرادی دوست و همکار خوب من در مشهد در خدمت شما میباشد با ایشان تماس بگیرید.

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

سلام. من یک هارد سامسونگ دارم که قبلا مشکل داشت و موقع خاموش شدن سیستم و در آخرین قسمت یک صدای تق میداد و بعدش صدای هارد ( مثل صدای CD رام ) بلند میشد و دو ثانیه بعد باز صدای تق و همینطور 8-7 باری تکرار میشد تا سیستم خاموش بشه! فقط هم موقع خاموش کردن اینطور بود و منم اصلا بهش توجه نکردم! الان بعد از اون چندین بار درایو C رو فرمت کردم و دوباره ویندوز ریختم و تاحالا دیگه اون مشکل پیش نیومده!
    حالا میخواستم ببینم اصلا مشکل چی بوده؟ Hard Disk Sentinel سلامتی هارد رو 100% و عمرش رو بیش از 1000 روز زده.
    سلام
    فقط در حد حدس زدن میتوانسه از نوسانات ولتاژی باشد که این اتفاق یا از طریق پاور خراب و یا ضعیف و یا از بد جا خوردن کابل ها مانند کابل پاور به هاردتان میافتاده است . ولی دیگر نگران نباشید.

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

دوست عزیز ظاهرا نه تنها بایوس هارد رو نمی شناسه بلکه فکر کنم هارد من اصلا روشن نمیشه چون وقتی وصلش میکنم اصلا صدای هارد رو نمیشنوم و حتی با لمس کردن هم روشن شدن هارد رو احساس نمی کنم
    دوست من سلام
    خوب اگر هارد روشن نمیشود و شما نه لرزش و نه صدای استارت اسپیندل موتور را احساس نمیکنید حتما" جهت تست برد هارددیسک به یک تعمیرگاه مجهز مراجعه نمایید . اما قبل از آن به آن تعمیرگاه مدل هارددیسک را عنوان نمایید تا حتما" برد همانند را داشته باشند و اینکه در 60 درصد موارد به دقت بعضی از قطعات برد هارد جابا شود تا برد جدید همانند سازی شود پس به یک متخصص مراجعه نمایید.

2. 3 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

'گاهی که سیستم ریستارت می شه بخصوص در قسمت که وینذوز داره بوت می شه اگه ناگهان به هر علت سیستم ریبوت بشه دیگه بالا نمی یات و همچین پیغامی می ده
    system cannot find boot سثزفخق from hardisk
    یا from scsi

دقیقا یادم نیست ولی همچین چیزی بود که مجبور می شم با یه مینی ویندوز یا یه هارد دیگه سیستم بالا بیارم و بعد پارتیشنم ریکاوری کنم
    چند بار این مشکل برام پیش امده
    می خواستم علتش بدونم و راه حا برطرف کردنش
    هاردم مکستور ide
    lممنون
    دوست من سلام
    توجه کنید که مشکلی که شما عنوان میکنید میتواند دو منشاء داشته باشد:

1- بایوس مادربرد که نمیتواند هارد و یا دیوایس بوت ایبل را پیدا کند و یا در تنظیماتش مشکلی وجود دارد.
    2- پارتیشن پرایمری هارددیسک که سیستم فیل ها در آن وجود دارد و بنا به دلیلی خراب و یا آدرس گم میشود ( بوسیله ویروس ).

پس بهترین راه این است که اگر این مشکل پیش آمد:
    1- اول بروید سراغ مادربرد
    - تنطیمات بوت را چک کنید
    - هارد دیسک را در حالت Primery Master قرار دهید. (تنظیمات کابل IDE و جامپر)
    - در بایوس مدل هارددیسک و ظرفیت را چک کنید تا مطمین شوید هارد درست شناسایی میشود.
    - باطری بایوس را چک کنید.

2- بررسی مشکلات هارددیسک

- هارددیسک را به یک سیستم دیگر بعنوان هارد دوم متصل نمایید و
    --- هارد را از لحاظ شناسایی در بایوس
    --- هارد را از لحاظ شناسایی در سیستم عامل ( مثلا" Disk Management )
    --- پارتیشن ها را در سیستم عامل
    چک نمایید .آیا چارتیشن ها قابل رویت هستند؟ آیا فرمت پارتیشن ها درست میباشند؟

- هارد را از لحاظ داشتن ویروس در سیستم دوم با یک ویروس کش آپدیت شده و بروز چک نمایید.
    - هارد را از لحاظ داشتن بدسکتور چک نمایید.
    - هارد را درون سیستم عامل از لحاظ فابلیت خواندن اطلاعات چک نمایید.
    - اگر پارتیشن قابل رویت است فایل سیستم ها را بکمک سیستم عامل دوباره جاگذاری نمایید.

این ایراد بصورت خیلی شایع میتواند از طریق بعضی ویروس ها و یا نوسانات ولتاژی پیش بیاید و هارد فایل سیستم ها را گم میکند و قدرت بوت را ازدست میدهد.

منتظر شما هستم.

4. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

سلام دوست من
    نگران نباشید یکی از برجسته ترین تعمیر کاران هارددیسک با ابزارهای پیشرفته در مشهد مقدس مشغول به کار هستند به جرات میتوانم بگویم ایشان یکی از انگشت شمار تعمیرکاران حرفه ای هارددیسک و بازیابی اطلاعات در ایران میباشند . جناب آقای مجتبی مرادی دوست و همکار خوب من در مشهد در خدمت شما میباشد با ایشان تماس بگیرید.
    دوست عزیز لطفا شماره تماس و آدرس تعمیرگاه ایشان رو در همین تاپیک یا از طریق پیغام خصوصی برای من ارسال کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه
    یکی از دوستان من یه هارد اکسترنال WD My Book 1T داره،که اشتباها دریاو رو Erase کرده.
    از شانس بد هم اینکارو توسط نرم افزار خود WD وقسمت Drive erase انجام داده.
    اطلاعاتش هم خیلی مهم و حیاتیه(استودیوی صدا داره و باید جوابگوی مردم باشه)
    من توسط R-studio و Cg security photorec و getdata ریکاوری کردم اما جواب نگرفتم و یکی دو ترا بایت فرمت عجیب غریب ریکاوری شد.
    حالا می خواستم ببینم کسی راه دیگه ای به ذهننش می رسه؟
    اونطور که من می دونم WD SMARTware این کارو به صورت Safe و رمزنگاری شده انجام می ده تا امکان ریکاوری اطلاعات کم بشه.
    ممنون
    Last edited by salarhiv; 07-05-2011 at 18:08.

در آغاز فعالیت puya2000100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام و عرض تشکر
    من متاسفانه پاور کامپیوترم مشکل داشته و کل قطعاتی رو که پورت ساتا داشتن رو سوخته و در شهر ما تعمیر گاه مجهزی نیست
    لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا میشه بردهای با مشخصات زیر رو گیر اورد
    1 - برد هارد western digital
    WD 5000AAKS-WD CAVIAR SE16
    500 GB
    S/N : WCAS83682956
    MDL: WD5000AAKS-00YGA0DATE: 09 DEC 2007
    DCM : HHNNHT2CHB

2-- هارد MAXTOR Diamond max 22
    STM 3500320AS
    500GB
    متشکرم
    لطفا در صورت امکان شماره تلفنتون رو بدین تا با شما تماس بگیرم
    Last edited by puya2000100; 07-05-2011 at 20:26.

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان این عکس از نرم افزار hd tune هست تاپم که از روز اول یک مشکل عجیب داشت که در طول هر بار استفاده یه مدت 2 تا 3 دقیقه هنگ می کنه یه بار هارد رو فرمت و از نو پارتیشن بندی کردم حل نشد
    هنگش این جوریه مثلا وسط یک فیلم یهو وای میسته بعد رو هر برنامه کلیک کنم هیچ اتفاقی نمیفته بعد از 2 دقیقه یهو همه با هم باز میشند تو این دو دقیقه ctrl alt del هم جواب نمیده.

اون ارور ها هم که میگه ممکنه واسه کابل باشه هر روز تعدادش بیشتر میشه.
    ویندوز: 7 64 bit
    dell inspiron 5010N

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام به همه
    یکی از دوستان من یه هارد اکسترنال WD My Book 1T داره،که اشتباها دریاو رو Erase کرده.
    از شانس بد هم اینکارو توسط نرم افزار خود WD وقسمت Drive erase انجام داده.
    اطلاعاتش هم خیلی مهم و حیاتیه(استودیوی صدا داره و باید جوابگوی مردم باشه)
    من توسط R-studio و Cg security photorec و getdata ریکاوری کردم اما جواب نگرفتم و یکی دو ترا بایت فرمت عجیب غریب ریکاوری شد.
    حالا می خواستم ببینم کسی راه دیگه ای به ذهننش می رسه؟
    اونطور که من می دونم WD SMARTware این کارو به صورت Safe و رمزنگاری شده انجام می ده تا امکان ریکاوری اطلاعات کم بشه.
    ممنون
    سلام دوست من
    بله نرم افزار مخصوص هارد جای بعضی از سکتورها را با نوشته ای دیگر تغییر میدهد اما راه دیگر RAW Recovery است. در این حالت شما فقط به دنبال فایل های خاص میگردید البته R-Studio نیز به نوعی این کار را میکند . اگر نتیجه اش منفی باشد بهتر است هر چه سریعتر در فکر دوباره سازی اطلاعات باشند . من میدانم که ایشان راه سختی دارند زیرا باید تمامی افراد را دوباره برای گرفتن صدا فراخوان کنند و هزینه اش بالا است .
    نکته: همیشه ایشان باید یک نسخه بک آپ از سورس خام صدا ها داشته باشند هرچند ظرفیت بالایی اشغال میکند به دلیل کیفیت صدا ولی چاره ای نیست. به امید آنکه برایشان دیگر اینگونه اتفاقات نیافتد.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام و عرض تشکر
    من متاسفانه پاور کامپیوترم مشکل داشته و کل قطعاتی رو که پورت ساتا داشتن رو سوخته و در شهر ما تعمیر گاه مجهزی نیست
    لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا میشه بردهای با مشخصات زیر رو گیر اورد
    1 - برد هارد western digital
    WD 5000AAKS-WD CAVIAR SE16
    500 GB
    S/N : WCAS83682956
    MDL: WD5000AAKS-00YGA0DATE: 09 DEC 2007
    DCM : HHNNHT2CHB

2-- هارد MAXTOR Diamond max 22
    STM 3500320AS
    500GB
    متشکرم
    لطفا در صورت امکان شماره تلفنتون رو بدین تا با شما تماس بگیرم
    سلام دوست من برای این دو هارد حتما" احتیاج است که خود هارد را به یک تعمیرگاه مجهز ببرید تا برد همانند برایتان بسازند. و الا خرید برد درد شما را چاره نمیکند بلکه هارد ها را خرابتر هم میکنند . بفرمایید کجا هستید تا به شما شخص مطمین معرفی کنم.

11. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

دوستان این عکس از نرم افزار hd tune هست تاپم که از روز اول یک مشکل عجیب داشت که در طول هر بار استفاده یه مدت 2 تا 3 دقیقه هنگ می کنه یه بار هارد رو فرمت و از نو پارتیشن بندی کردم حل نشد
    هنگش این جوریه مثلا وسط یک فیلم یهو وای میسته بعد رو هر برنامه کلیک کنم هیچ اتفاقی نمیفته بعد از 2 دقیقه یهو همه با هم باز میشند تو این دو دقیقه ctrl alt del هم جواب نمیده.

اون ارور ها هم که میگه ممکنه واسه کابل باشه هر روز تعدادش بیشتر میشه.
    ویندوز: 7 64 bit
    dell inspiron 5010N
    سلام دوست من
    این ریپورت هیچ چیز خاصی نشان نمیدهد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    در ضمن اینکه شما به راحتی سیستم عامل را تعویض نموده اید و مشکلی هم نداشته اید . هارد را از اطلاعات مهم خالی کنید آن را فرمت سطح پایین نمایید فقط ابتدای آن را سپس یک سیستم عامل دیگر نصب نمایید. مثلا" به جای XP ویندوز 7 نصب کنید یا بالعکس . در ثانی گاها" نیاز است بایوس مادربرد آپدیت شود. ولی فعلا" خود را در این کار نیاندازید.
    توجه کنید که هنگ کردن سیستم شما به دلیل فعالیت بیش از اندازه CPU است نه خرابی هارددیسک البته در مواقعی نیز هارد دیسک یک چنین مشکلاتی پیش می آورد ولی به دلیل:
    1- عدم انطباق سخت افزاری conflict
    2- هنگ فقط در برنامه ای خاص بدلیل بدسکتور فقط در آن ناحیه نه رندوم

و اما مشکل شما میتواند:
    1- عدم سازگاری سخت افزارها
    2- عدم سازگاری نرم افزار و سخت افزار
    3- وجود برنامه ای که پراسس CPU را بالا میبرد
    4- ویروس
    5- میزان کم رم
    6- میزان زیاد برنامه های رزیدنت در حافظه
    7- خرابی سیستم عامل
    8- خرابی کابل رابط دیتا
    9- خرابی و قطع شدن های کوتاه مدت کابل برق و.....
    چک بفرمایید.

بهتر است شما همیشه صفحه Task Manager قسمت Perfermance را باز بگزاریدتا ببینید آیا چیزی CPU را مشغول میکند؟

13. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی دوست عزیز رم 6 گیگ و cpu core i7 هست من بیشترین احتمالم رو خرابی کابل هست سیستم عامل سالم وسیستم هم ویروسی نیست و این مشکل هر وقتی پیش می اید گاهی اوقات هنگام استفاده سنگین مثل بازی یا هنگام دیدن فیلم یا کار با هر نرم افزاری.
    علتش فعالیت پیش از اندازه cpu نیست چون موقعی که فقط از10% هم اسفاده میشه این مشکل پیش میاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •