سلام دوست من
نگران نباشید یکی از برجسته ترین تعمیر کاران هارددیسک با ابزارهای پیشرفته در مشهد مقدس مشغول به کار هستند به جرات میتوانم بگویم ایشان یکی از انگشت شمار تعمیرکاران حرفه ای هارددیسک و بازیابی اطلاعات در ایران میباشند . جناب آقای مجتبی مرادی دوست و همکار خوب من در مشهد در خدمت شما میباشد با ایشان تماس بگیرید.
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
سلام
فقط در حد حدس زدن میتوانسه از نوسانات ولتاژی باشد که این اتفاق یا از طریق پاور خراب و یا ضعیف و یا از بد جا خوردن کابل ها مانند کابل پاور به هاردتان میافتاده است . ولی دیگر نگران نباشید.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
دوست من سلام
خوب اگر هارد روشن نمیشود و شما نه لرزش و نه صدای استارت اسپیندل موتور را احساس نمیکنید حتما" جهت تست برد هارددیسک به یک تعمیرگاه مجهز مراجعه نمایید . اما قبل از آن به آن تعمیرگاه مدل هارددیسک را عنوان نمایید تا حتما" برد همانند را داشته باشند و اینکه در 60 درصد موارد به دقت بعضی از قطعات برد هارد جابا شود تا برد جدید همانند سازی شود پس به یک متخصص مراجعه نمایید.