ببخشید شما دقیقا چه سرویسی از پارس دارین؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببخشید شما دقیقا چه سرویسی از پارس دارین؟
128 5gig
خط 2
-----
128 3 gig هم از اندیشه دارم اون هم خط 2 واسه شرکت گرفتم
سرعت پارس30
سرعت اندیشه190
-----
ویرایش:
الان با یکی میچتیدم گفت از مرکز مخابراتی شاید باشه
چطوره که من که 2 تا اشتراک از 2 تا شرکت تو یه محدوده مخابراتی دارم سرعتا اینقده فرق میکنه؟
تازه سرعت پارس 60-70 بود قبلا نه الان که 30 شده
پارس در گرفتن پهنای باند خساست به خرج داره میده هیچ شکی هم درش نیست
اینچوری نیست که با یه آب باریکه به 200 نفر بخوای آب بدی
چطور اندیشه به کاربراش میرسه پارس نمیتونه برسه
خوبه هزینه اشتراک و ماهیانه پارس بیشتر هم هست از اندیشه ولی خدماتش 2 زار
راستس اون رفیقمون هم که میگفت پارس خوبه حجم زیاد آوردم من رفتم تحقیق کردم سرور پارس رو داشتن تغییراتی توش میدادن چند روز حجم کم نکرده ما هم که کلا از عالم بیخبریم اون چند روز از حجمشون کم نکرده لبته الان 1 مگ رو هم کم میکنه
پارس تا پهنای باند نگیره و یه مقدار به کاربراش نرسه آش همینه کاسه هم همین
مملکت گل وبلبل و مردمان با نشاط همه هم خوشحال هستن داریم حال هم میکنیم
سرعت دانلود هم که مثل نوار قلب میمونه
Last edited by ebrahim_cid; 02-03-2010 at 12:02.
دوستان کسی اینجا از دامون adsl گرفته؟
راضی هست؟
میشه قیمت هاش رو بگین و آدرسش رو؟
دوستانی که خط 224 هستن و از اندیشه استفاده میکنن از سرعت ها راضی هستن؟
ممنون میشم سریع جواب بدین تا من هم این adsl رو راه بندازم!
Last edited by eduardo; 02-03-2010 at 13:07.
اندیشه قبل ا ز اینکه smt1 بگیره 155 مگ پهنای باند داشت حالا شده دوبرابر جالبه پارس قبلا (چند سال پیش 550 تا داشت) الان حدود 400 تا داره اندیشه برای یه استان و پارس برای چند تا استان نمی گم تمام کشور حالا شما خود بخوان حدیث مفصل زورشون می یاد یه smt1 بگیرن این پارسیا![]()
سلام من فکر می کنم بعد از اینکه اون stm1 رو اندیشه گرفت دیگه فوق العاده شد و تو این چند وقت گذشته هر بار رفتم شرکت کلی ادم صف کشیدن دارن سرویس می گیرن دیگه می شه گفت اندیشه خیلی فاصله گرفته از پارس من تقریبا همه دوستام از پارس رفتن به اندیشه یکی از دوستام مشترک پارس بود بعدش رفت جمع اوری کنه خلاصه جمع اوریش نمی کردن طرف خودش رفته مخابرات که خطشو جمع کنه تو مخابرات همه می گفتن تو چند ماه گذشته همه از پارس دارن جمع اوری می کنن .
یادش بخیر چنند سال پیش تقریبا اندیشه و پارس تو یه سطح بودن ولی مخصوصا تو این چند وقت دیگه اصلا قابل مقایسه نیستن انشالله اوضاع پارس بهتر شه ولی تا موقعی که پهنای باندشو ارتقا نده وضع بهتر نمی شه.
دوستان عزیز من که از اندیشه نا امید شدم دارم میرم دامون هرکس می خواهد بیاد.
قیمت ها هم به صورت زیر است.خیلی خوبه
تازه اخر مطلب هم بخونید .
هزینه ترافیک اضافه برای هر گیگ 3.000 تومان می باشد هزینه امور اداری و فنی، نصب و راه اندازی سرویس 10.000 تومان می باشد هزینه مودم 40.000 تومان می باشد (خرید مودم از دامون اختیاری می باشد). در صورت عدم استفاده از پهنای باند در یک ماه اعتبار آن به ماه های بعد منتقل می شود.
Last edited by jabarsink2000; 02-03-2010 at 15:18.
سلام من پرسیدم اندیشه قبلش هم ظاهرا بیشتر از stm1 داشت منم فکر می کردم یه stm1 دارن ولی دوستام می گن 200 مگ داشته الان شده 360 مگ جالبه واقعا اگه اینقدر داشته باشه کمی زیاد به نظر میرسه
البته به قول شما واسه یه استان خیلی خوبه![]()
jabarsink2000
عزیز کد شما چند هست؟
عجبا...من که دارم گیج میشم.... دامون بهتره یا اندیشه! میشه دوستان کد 224 بگن اندیشه چطوره؟
Last edited by eduardo; 02-03-2010 at 15:34.
دوست عزیز سرعت من صبح تاشب 20 که از سرعت واقعی 4 تا بیشتره که اونم بخره توفرق سرشون که می خوان منتش سر ادم بزارن
اینجا میدونم هم ارزون تر در میاد هم حجم به ماه بعد میره.
هم میتونم نامحدود بگیرم از اندیشه هم ارزون تر.
سلام من 128 با 5 گیگ ترافیک ماهانه تو مرکز 2 دارم از اندیشه خیلی هم راضیم تقریبا 15 تا 20 برابر اونی که خریدم رو دانلود می کنم اگر حوصله کنی 10 صفحه اخرو بخونی می تونی راحتتر تصمیم بگیری اندیشه تو بعضی از مراکز بی نظیره مثل 2 و3 و............همین که می خوای adsl بگیری خیلی خوبه ولی اول حسابی تحقیق کن من که تو این چند ماه زندگیم تغییر کرد دیگه فکر dailup هم مغزمو درد می یاره موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)