من دیگه هیچی نمیگم.لطفا خودتون هم خنده تون بگیره.
من دیگه هیچی نمیگم.لطفا خودتون هم خنده تون بگیره.
چرا سناتور جون اشتباهی گفتم![]()
نه به وقتی که سه روز یه بار این تاپیک آپدیت میشه نه به حالا که تو 1 ساعت 600 تا پست اومد. یه زمانی چقدر پررونق بود اینجا...
جناب محمد حسین یه قاعده ی کلی هست که میگه هر چقدر کاهش نویز شدیدتر باشه جزئیات عکس کمتر میشه.
از بین بردن نویز به طور کامل خیلی راحته. میشه یه کاری کرد عکس های یه دوربین 100 تومنی بدون نویز بشه. ولی مهم اینه که این عملیات کاهش نویز چقدر جزئیات عکس رو نابود میکنه...
HX1 و SX1 هم مشخصاتشون خیلی شبیه همه. نمیشه گفت کدوم بهتره.
Last edited by prowler88; 23-05-2009 at 18:54.
سلام دوستان دیدیم همه راجب دوربین Canon Powershot SX10 ISهم دارین صحبت میکنین
گفتم 1 چیزی راجب قیمت این دوربین وh50 سونی بگم اونم قیمت تو جزیره کیش
قیمت تو جزیره کیش یا گارانتی پارسه هست 400 تومان
من آخرین قیمتی که تو تهران داشتم 499 اگه اشتباه نکنم بود
قیمت کیش رو گفتم اگه کسی خواست بره مسافرت اونجا میتونه از اونجا بخره
در ضمن h50 سونی هم با گارانتی بازرگانی ایران بود 315 تومان
در ضمن گمرک هم نداره راحت میتونید تهران بیارید
این یکی از عکسای HX10 روی ایزو 160 ـه والا دوربین N95 من روی ایزو 160 از این بهتر عکس میگیره عکسو ببینید خودتون قضاوت کنید شاید من چشام مشکل داره !
دوربین که فقط نباید روی کاغذ خوب باشه یه زمانی من یه جا خوندم نوشته بود راز عکسهای زیبا فراتر از تعداد پیکسلهای دوربینه گفتم عجب حرف مسخره ای نوشته بعدا فهمیدم خیلی حقیقت داشته چون یه دوربین سامسونگ 12 مگاپیکسل خریدم که واقعا افتضاح بود حتی جلوی دوربین موبایل سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی C905 دوستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ااز اون ببد فهمیدم راجب همه چی باید خوب تحقیق کرد البته جسارت نباشه ها من اومدم اینجا چیز یاد بگیرم شاید یه چیزایی باشه من ندونم.
Last edited by Terry Bogard; 23-05-2009 at 18:56.
این عکس در حالت اتوماتیک گرفته شده.در نتیجه نباید کیفیت بهتری از این ازش انتظار داشته باشین.
سناتور جون ما هم خندیدیم هااااااااا
حالا جوابمونو بدید یه چیزی یاد بگیریم اگه زحمتی نیست![]()
Last edited by mh.attari; 23-05-2009 at 20:43.
ارادتمندم.من حرفمو عرض کردم همونجا.
دقت کنین اگه،توی حرف هر دوتاتون،و(البته اختلافشون کمه)
وجود داره.پس هردوتاتون به این مطلب اعتقاد دارین.ولی همچنان علاقه دارین وقت رو با بحث کردن پر کنین،اینه که خنده داره.البته تفاوت خیلی کم و نامحسوسه
ما بیشتر
اره در کل منم خسته شدم یکی میگه sx 10 کنون یکی fz پانا
حالا هم که حتما sx1 با hx1![]()
این آخرین پستیه که راجع به مقایسه ی این دو تا میدم...
متاسفانه این دوربین (HX1) یه سری مشکلات کیفیت عکس داره که مهمترینشون انحراف فامی و حاشیه ی بنفش قسمت های پرنور هست (purple fringing). کنان SX1 هم همین مشکلات رو داره ولی نه به این شدت. کیفیت پیکسل های کنان هم یه مقدار بالاتره.
نکته ی جالب اینجاست که هر دو تا دوربین حتی تو پایین ترین ایزو هم نویز دارن.
Last edited by prowler88; 23-05-2009 at 23:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)