توي بازي بعضي اوقات گيراي عجيبي ميكنه
2 يا 3 دقيقه يك بار اينجوري ميشه بازي خيلي كند ميشه بعد خوب ميشه ولي بازم تكرار ميشه اعصابمو خورد كرده
ميشه كاريش كرد ؟
مشخصات سيستمم بالاتر از اونيه كه ميخواسته
توي بازي بعضي اوقات گيراي عجيبي ميكنه
2 يا 3 دقيقه يك بار اينجوري ميشه بازي خيلي كند ميشه بعد خوب ميشه ولي بازم تكرار ميشه اعصابمو خورد كرده
ميشه كاريش كرد ؟
مشخصات سيستمم بالاتر از اونيه كه ميخواسته
سلام
باید کنارش برید و کلید E رو بزنید تا بگیردش یل شما یا شوا ، وقتی پرتش کردید زمین برید بالا سرش و باز کلید E رو سریع بزنید تا اون قطعه که روی سینش هست رو بکنید . چند بار باید این کارو انجام بدید تا موفق بشید.
شما در ابتدا به بشکه هی سوختی که در کنارش هست شلیک کنید. بعد باید مرتب به خودش شلیک کنید. وقت یک از بازوش تو تا تیکه زد بیرون اونا رو هدف قرار بدید . بعد از اینکه بی حال شد از کمرش یه قطعه دیگه میزنه بیرون که اونو رو همباید بزنید. همینطور به زدن بخش هایی که از بازوهاش میزنه بیرون و کمرش ادامه بدید تا نابود بشه.
من اینجا گیر کرده بودم ولی نمیدونستم چیکار باید بکنم اینقدر fرو زدم تا اون کنده شد
من فقط از یه صحنه بازی ترسیدم اونم فقط یه لحظه
فکر کنم توی مرحله پادگان باشه یه موجوداتی مثل عنکبوت هستند ولی خیلی بزرگ که از سقف می یفتند واگر جلوشون باشین گردنتونو میگرن و...
سایت رسمی Resident Evil 5
سایت رسمی capcomکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت رسمی سری Resident Evilکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Vahid_2009; 24-09-2009 at 16:33.
کسی میدونه چجوری میشه این بازی رو تو نسخه ی PC دو نفره بازی کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بازی خیلی قشنگی شده .
مخصوصا اینکه یه همکار داریم و حال میده
فقط من با گیم پد xbox360 بازی میکنم و همه چی هم عالیه فقط این زاویه دوربین رو نمیشه عوض کرد تو بازی ؟
آخه اینجوری تیر اندازی یکم سخته . تا آدم بیاد پیدا کنه و زاویه رو پیدا کنه هیچی دیگه
اگه زاویه رو بشه برد تو خوب بود .
هنگام پخش دموها گرافیک بازی خراب میشه خط های سیاه داخل بازی میشه اگه دمو زیاد ادامه پیدا کنه اصلا شاید سیستمم کلا هنگ کنه ولی دوبازه که بازی شروع میشه مشکل برطرف میشه
بازی هم مال بویزتیم هست
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
کابل مونیتور یا کارت گرافیک یا خود بازی؟
من میگیرمش...بعد f میزنم....ولی یه دفعه در میره از دستم و میزنم...پدرم رو در اورده.
من وقتی روی لانچر می رم و بعدش گزينه gamepad setting کلیک می کنم هیچی نمیادو این صفحه تنظیمات دست نمیاد . میشه بگید داخل خود بازی می تونم تغییرش بدم یا نه؟ ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)