جهت رای دادن به پرسپولیس به این تاپیک بیاین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
جهت رای دادن به پرسپولیس به این تاپیک بیاین:
حسين كعبي:
در قهرماني پرسپوليس شك نكنيد
"قطبي" نظم را در تيم حاكم كرده است
هواداران بدانند واقعيتها آنطوري نيست كه ميشنوند
حسين كعبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هر چند كه خيليها دوست دارند براي پرسپوليس حاشيهسازي كنند اما مطمئن باشيد كه اين حاشيهسازيها هيچ آسيبي به پرسپوليس نميزند و پرسپوليس ميتواند قهرمان ليگ شود. نبايد به قهرماني پرسپوليس شك داشته باشيد.
وي افزود: خوشبختانه وضعيت خوبي داريم و پس از برد برابر سايپا انگيزهمان براي قهرماني چند برابر شده است. در حال حاضر همه چيز در دست خود ماست و اطمينان داريم كه با برد مقابل سپاهان در بازي آخر ميتوانيم قهرمان ايران شويم.
وي افزود: گرچه بازيهاي سختي را در هفتههاي پاياني پيش رو داريم اما، اطمينان دارم كه در هر سه بازي آينده پيروز ميشويم. فكر ميكنم بازي با برق شيراز اهميت فراواني دارد. اگر بتوانيم اين تيم را شكست دهيم تاحدود زيادي قهرمانيمان قطعي ميشود. با اين حال هر بازي براي ما حكم فينال را دارد و بايد با تمام قوا در هر سه بازي شركت كنيم.
كعبي درباره وضعيت خود در هفتههاي اخير گفت: وقتي از لسترسيتي به پرسپوليس آمدم هم از لحاظ روحي و هم از لحاظ بدني افت كرده بودم. ضمن آنكه با چند نفر از بازيكنان پرسپوليس هماهنگي لازم را نداشتم اما فكر ميكنم از بازي با مس به بعد شرايطم تغيير كرد و فكر ميكنم كه توانستم بازيهاي خوبي را انجام دهم.
وي به حذف سپاهان از رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا اشاره كرد و گفت: سپاهان تيم شايستهاي بود كه ميتوانست به مراحل بالاتر صعود كند و در بازي با الاتحاد حق سپاهان باخت نبود. با اين حال فكر ميكنم اين تيم پس از حذف از ليگ قهرمانان آسيا با انگيزه چند برابري در ادامه رقابتهاي ليگ شركت خواهد كرد و اطمينان دارم اين تيم با جان و دل در سه ديدار آينده بازي خواهد كرد.
كعبي در پاسخ به اين سوال كه آيا حاشيههاي موجود در راه قهرماني براي پرسپوليس مشكلساز نخواهد بود، گفت: حاشيه جز جدانشدني از پرسپوليس و استقلال هستند و اگر روزي حاشيهاي در اين تيمها وجود نداشته باشد حاشيهسازان براي اين تيم مشكلات را به وجود ميآورند. با وجود اين هواداران مطمئن باشند اخباري كه درباره پرسپوليس و حاشيههاي اين تيم ميشنوند آن طوري نيست كه وجود دارد. بازيكنان همگي براي قهرماني تيم هم قسم شدهاند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا از انتخاب پرسپوليس رضايت داريد، گفت: روزي كه از پرسپوليس جدا شدم به كاشاني قول دادم هر زمان كه به ايران برگشتم نخستين انتخابم پرسپوليس باشد. زماني هم كه قصد داشتم از لسترسيتي جدا شوم به غير از پرسپوليس از سپاهان، استقلال تهران و استقلال اهواز هم پيشنهاد داشتم و پيشنهادهاي مالي سپاهان و استقلال تهران خيلي بيشتر از پرسپوليس بود. با اين حال من پرسپوليس را انتخاب كردم چرا كه هم در اين باشگاه راحت هستم و هم اينكه من مديون هواداران پرسپوليس هستم كه سال گذشته براي من سنگ تمام گذاشتند.
مهاجم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه نظرتان درباره افشين قطبي چيست؟ گفت: ميترسم از صحبتهايم طور ديگري برداشت شود. قصد تعريف و تمجيد ندارم اما به نظرم وقتي كاشاني، قطبي را از بيرون از كشور انتخاب كرد شناخت خوبي از او كسب كرده بود. قطبي مربي است كه نظم را به بهترين وجه در تيم حاكم كرده و به همراه استيلي شرايط بسيار خوبي را به وجود آوردهاند.
وي در پايان درباره آيندهاش گفت: منتظرم تا سه بازي بعديمان تمام شود آن وقت درباره آينده تصميمگيري میکنم.
با حضور در باشگاه
قرارداد باقري با پرسپوليس براي يك سال تمديد شد
خبرگزاري فارس: كريم باقري با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد خود را با پرسپوليس به مدت يك سال تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري، كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در دفتر باشگاه پرسپوليس و نشست نيم ساعته با حبيب كاشاني مديرعامل، قرارداد خود را به مدت يك سال ديگر تمديد كرد.
اين بازيكن در فصل جاري عملكرد قابل قبولي داشته است
عليپور در گفت و گو با فارس خبر داد:
چراغ سبز سياوش اكبرپور براي حضور در تيم پرسپوليس
خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي پرسپوليس گفت: دنبال حاشيهسازي نيستيم؛ اما سياوش اكبرپور براي حضور در تيم ما چراغ سبز نشان داده است.
عباس عليپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به اينكه شمار زيادي از بازيكنان خواهان حضور در پرسپوليس براي فصل آينده هستند، فعلا به دستور كاشاني مايل نيستيم اسم كسي را ببريم.
وي افزود: دنبال حاشيهسازي براي هيچ تيم يا بازيكني نيستم؛ اما اكبرپور براي حضور در پرسپوليس پيغامهايي فرستاده كه تحت بررسي است. البته 600 ميليون تومان پيشنهادي، اصلا درست نيست. باشگاه طبق اصول گذشته حركت ميكند و بعد از تصميم نهايي و در صورت موافقت كاشاني، متوجه موضوع خواهيد شد.
عليپور عنوان كرد: 19 ارديبهشت ماه بعد از بازي پرسپوليس و سپاهان، اسامي بازيكناني كه مدنظر هستند را اعلام خواهيم كرد.
وي درباره حضور پيروز قرباني در پرسپوليس گفت: اكنون به دنبال بازيكنان فصل گذشته استقلال نخواهيم رفت؛ البته قرباني بازيكن خوبي است و قصد بيحرمتي به او را نداريم
اکبرپور نه بابا این بازیکن نیست که.
هر چی افلیجه اینا میخوان بیارن تو تیم حالا.
به پرسپولیس رای بدید
حالا گیریم ایشون اومد پرسپولیس این درسته این فحش رو بدین ؟؟؟
نه عزیز ولی اخه ادم حرص می خوره.
شرمنده
فرار بزرگ به صدر جدول. جایگاه واقعی پرسپولیس![]()
سلام.
بازی شنبست یا 1 شنبه ؟
ساعت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)