تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 299 از 2014 اولاول ... 1992492892952962972982993003013023033093493997991299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جهت رای دادن به پرسپولیس به این تاپیک بیاین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حسين كعبي:
    در قهرماني پرسپوليس شك نكنيد
    "قطبي" نظم را در تيم حاكم كرده است
    هواداران بدانند واقعيت‌ها آن‌طوري نيست كه مي‌شنوند

حسين كعبي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هر چند كه خيلي‌ها دوست دارند براي پرسپوليس حاشيه‌سازي كنند اما مطمئن باشيد كه اين حاشيه‌سازي‌ها هيچ آسيبي به پرسپوليس نمي‌زند و پرسپوليس مي‌تواند قهرمان ليگ شود. نبايد به قهرماني پرسپوليس شك داشته باشيد.

وي افزود: خوشبختانه وضعيت خوبي داريم و پس از برد برابر سايپا انگيزه‌مان براي قهرماني چند برابر شده است. در حال حاضر همه چيز در دست خود ماست و اطمينان داريم كه با برد مقابل سپاهان در بازي آخر مي‌توانيم قهرمان ايران شويم.

وي افزود: گرچه بازي‌هاي سختي را در هفته‌هاي پاياني پيش رو داريم اما، اطمينان دارم كه در هر سه بازي آينده پيروز مي‌شويم. فكر مي‌كنم بازي با برق شيراز اهميت فراواني دارد. اگر بتوانيم اين تيم را شكست دهيم تاحدود زيادي قهرماني‌مان قطعي مي‌شود. با اين حال هر بازي براي ما حكم فينال را دارد و بايد با تمام قوا در هر سه بازي شركت كنيم.

كعبي درباره وضعيت خود در هفته‌هاي اخير گفت: وقتي از لسترسيتي به پرسپوليس آمدم هم از لحاظ روحي و هم از لحاظ بدني افت كرده بودم. ضمن آنكه با چند نفر از بازيكنان پرسپوليس هماهنگي لازم را نداشتم اما فكر مي‌كنم از بازي با مس به بعد شرايطم تغيير كرد و فكر مي‌كنم كه توانستم بازي‌هاي خوبي را انجام دهم.

وي به حذف سپاهان از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا اشاره كرد و گفت: سپاهان تيم شايسته‌اي بود كه مي‌توانست به مراحل بالاتر صعود كند و در بازي با الاتحاد حق سپاهان باخت نبود. با اين حال فكر مي‌كنم اين تيم پس از حذف از ليگ قهرمانان آسيا با انگيزه‌ چند برابري در ادامه رقابت‌هاي ليگ شركت خواهد كرد و اطمينان دارم اين تيم با جان و دل در سه ديدار آينده بازي خواهد كرد.

كعبي در پاسخ به اين سوال كه آيا حاشيه‌هاي موجود در راه قهرماني براي پرسپوليس مشكل‌ساز نخواهد بود، گفت: حاشيه جز جدانشدني از پرسپوليس و استقلال هستند و اگر روزي حاشيه‌اي در اين تيم‌ها وجود نداشته باشد حاشيه‌سازان براي اين تيم مشكلات را به وجود مي‌آورند. با وجود اين هواداران مطمئن باشند اخباري كه درباره پرسپوليس و حاشيه‌هاي اين تيم مي‌شنوند آن طوري نيست كه وجود دارد. بازيكنان همگي براي قهرماني تيم هم قسم شده‌اند.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا از انتخاب پرسپوليس رضايت داريد، گفت: روزي كه از پرسپوليس جدا شدم به كاشاني قول دادم هر زمان كه به ايران برگشتم نخستين انتخابم پرسپوليس باشد. زماني هم كه قصد داشتم از لسترسيتي جدا شوم به غير از پرسپوليس از سپاهان،‌ استقلال تهران و استقلال اهواز هم پيشنهاد داشتم و پيشنهادهاي مالي سپاهان و استقلال تهران خيلي بيشتر از پرسپوليس بود. با اين حال من پرسپوليس را انتخاب كردم چرا كه هم در اين باشگاه راحت هستم و هم اينكه من مديون هواداران پرسپوليس هستم كه سال گذشته براي من سنگ تمام گذاشتند.

مهاجم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه نظرتان درباره افشين قطبي چيست؟ گفت: مي‌ترسم از صحبت‌هايم طور ديگري برداشت شود. قصد تعريف و تمجيد ندارم اما به نظرم وقتي كاشاني، قطبي را از بيرون از كشور انتخاب كرد شناخت خوبي از او كسب كرده بود. قطبي مربي است كه نظم را به بهترين وجه در تيم حاكم كرده و به همراه استيلي شرايط بسيار خوبي را به وجود آورده‌اند.

وي در پايان درباره آينده‌اش گفت: منتظرم تا سه بازي بعدي‌مان تمام شود آن وقت درباره آينده تصميم‌گيري میکنم.‌

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض ممنون از مجيد جان

با حضور در باشگاه
    قرارداد باقري با پرسپوليس براي يك سال تمديد شد
    خبرگزاري فارس: كريم باقري با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد خود را با پرسپوليس به مدت يك سال تمديد كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري، كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در دفتر باشگاه پرسپوليس و نشست نيم ساعته با حبيب كاشاني مديرعامل، قرارداد خود را به مدت يك سال ديگر تمديد كرد.
    اين بازيكن در فصل جاري عملكرد قابل قبولي داشته است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عليپور در گفت و گو با فارس خبر داد:
    چراغ سبز سياوش اكبرپور براي حضور در تيم پرسپوليس
    خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي پرسپوليس گفت: دنبال حاشيه‌سازي نيستيم؛ اما سياوش اكبرپور براي حضور در تيم ما چراغ سبز نشان داده است.
    عباس عليپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به اينكه شمار زيادي از بازيكنان خواهان حضور در پرسپوليس براي فصل آينده هستند، فعلا به دستور كاشاني مايل نيستيم اسم كسي را ببريم.
    وي افزود: دنبال حاشيه‌سازي براي هيچ تيم يا بازيكني نيستم؛ اما اكبرپور براي حضور در پرسپوليس پيغام‌هايي فرستاده كه تحت بررسي است. البته 600 ميليون تومان پيشنهادي، اصلا درست نيست. باشگاه طبق اصول گذشته حركت مي‌كند و بعد از تصميم نهايي و در صورت موافقت كاشاني، متوجه موضوع خواهيد شد.
    عليپور عنوان كرد: 19 ارديبهشت ماه بعد از بازي پرسپوليس و سپاهان، اسامي بازيكناني كه مدنظر هستند را اعلام خواهيم كرد.
    وي درباره حضور پيروز قرباني در پرسپوليس گفت: اكنون به دنبال بازيكنان فصل گذشته استقلال نخواهيم رفت؛ البته قرباني بازيكن خوبي است و قصد بي‌حرمتي به او را نداريم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اکبرپور نه بابا این بازیکن نیست که.
    هر چی افلیجه اینا میخوان بیارن تو تیم حالا.

به پرسپولیس رای بدید
    کد:

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اکبرپور نه بابا این بازیکن نیست که.
    هر چی افلیجه اینا میخوان بیارن تو تیم حالا.

به پرسپولیس رای بدید
    کد:
    حالا گیریم ایشون اومد پرسپولیس این درسته این فحش رو بدین ؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نه عزیز ولی اخه ادم حرص می خوره.
    شرمنده

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

آیا یکشنبه روز فرار بزرگ خواهد بود؟

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

من كه نفهميدم چي گفتي
    ولي فك كنم روز بازي با مرگ باشه!!!

يا حق (:
    فرار بزرگ به صدر جدول. جایگاه واقعی پرسپولیس

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    بازی شنبست یا 1 شنبه ؟
    ساعت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •