سلام
یعنی واقعآ یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده.فکنم خودم بیشتر از همه اکسل بلد باشم
![]()
سلام
یعنی واقعآ یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده.فکنم خودم بیشتر از همه اکسل بلد باشم
![]()
سلام
چرا وقتی در یک سلول تاریخ می نویسم
90/5/3 تبدیل به میلادی می شه
نمی شه همینطور بمونه
البته فرمت سلول را تکست کردم موند
روش دیگه ای هم داره
2- یک سوال دیگه
اینکه خود اکسل به طور اتوماتیک خانه ها را اگر متنی که در حال تایپ هستیم شبیه به قبلی ها باشد پر می کند
از کجا میشه تنظیمش کرد یعنی غیرفعال یا فعالش کرد و یا تنظیمات دیگه ای براش تعیین کرد
Last edited by nelahe; 15-10-2011 at 18:46.
در مورد سوال اول ،اکسل فرمت تاریخ شمسی رو نداره بهمین خاطر میلادی میشه اما برای اینکه شمسی بشه باید تابع های شمسی رو از این لینک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )دانلود کنی و و اونو بصورت add in وارد اکسل کنی که البته توضیح کامل اینکارو تو یه فایل pdf کنار تابع هست اما یه راه دیگه اینه که خودت یه برنامه واسه تبدیل میلادی به شمسی بنویسی که اگه خواستی کمکت می کنم.
سوال دوم هم متاسفانه فراموش کردم چطور میشه انجامش داد ولی اگه پیداش کردم بهت خبر میدم
1- بهترین کار همون فرمت تکسته
2- فقط میشه فعال و غیر فعالش کرد از مسیر :
فقط ورودیهای متنی که قبلا تکرار شده باشند رو فراخوانی میکنه که البته تو کاربرگهای حجیم که ردیفهای زیادی دارند کاراییش زیاذ جالب نیست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش برای نوشتن برنامه نمی دونم می تونم یا نه
اگه صلاح می دونید و فکر می کنید می تونم ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
ممنون
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
سلام
در اکسل امکان رسم نمودار جعبه ای هست
[QUOTE=abbasazarpikan;6542192]کسی نیست کمک کنه !!!!!!!!!!!!!
می خواستم بدون آقای X امروز 1/1/1390 رفته مرخصی و 3/1/1390 برگشته ،،، حالا می خواستم مدت زمانی که آقای X مرخصی بوده به ساعت چقدر میشه یعنی چند ساعت مرخصی رفته؟
ممنون میشم اگه راهنمائی بفرمائید!!!
با تشکر
سلام
من میخوام در فرم زیر در صورتی که جواب D5-C5 منفی بشه ، یعنی 125-120 که میشه 5- در ستون کسر قرار بگیره (F5) و در صورتی که جواب مثبت بشه در ستون اضافه قرار بگیره (E5 ) . ممنون میشم راهنمایی کنید.
![]()
عبارت =IF(D5-C5>=0;(D5-C5);"") را تو خانه E5 و عبارت =IF(D5-C5<0;(D5-C5);"") را توی خانه F5 بنویسید
سلام
میخوام در سلول حالت انتخاب چندگانه داشته باشم !
فرض کنید در یه سلول قراره "مرد" یا "زن" قرار داده بشه !
میخوام این انتخاب مرد یا زن به صورت کشویی باشه !
در همین تاپیک این روش توضیح داده شده بود ؛ الان یادم رفته !
پستش رو پیدا کردم !
برای اطلاع دوستانی که با این مورد مشکل دارن نقل قول دوستمون رو میذارم :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)