با سلام خدمت دوستان عزيز
من ميخوام يه كارت گرافيك خوب بخرم كه اولا تمام بازي هاي حال رو بخوبي اجرا كنه و ثانيا از پولي كه الان دارم بيشتر نباشه 70000 تومان
لطفا اگر از كارتي راضايت كامل داريد و ميدونيد خوبه بهم معرفي كنيد با قيمت باتشكر فراوان![]()
با سلام خدمت دوستان عزيز
من ميخوام يه كارت گرافيك خوب بخرم كه اولا تمام بازي هاي حال رو بخوبي اجرا كنه و ثانيا از پولي كه الان دارم بيشتر نباشه 70000 تومان
لطفا اگر از كارتي راضايت كامل داريد و ميدونيد خوبه بهم معرفي كنيد با قيمت باتشكر فراوان![]()
سلام
میخواستم بدونم بین [ASUS - GeForce 8600GT - 512MB] و [XFX - GeForce 8600 GT - 512MB] تقاوت کارایی زیادی وجود داره؟
asus 170000 , xfx 115000
يا Leatek 7300 Gt بده؟ منظورم براي كسي كه بازهاي معمولي براش جواب بده كافيه چون كارت گرافيك من 6600 است مال 3سال پيش برام كافيه اين ها هم كافيه يعني؟كدوم بهتره؟
دوستان یه مانیتور Crt خوب مخصوص گیم یعنی برای گیم معرفی کنید با رزولیشن وهرتز و... بالا .
تا 140.000 تومن.
راستی 19 هم هستش Crt ?
آقا قيمت nvidia 8600 gtچنده؟
قيمت8800gtچطور؟
pailet radeon HD 3650
دوست عزیز برای بررسی قدرت کارت گرافیک باید به رقم دومشون توجه کنی گرافیک فعلی شما رده متوسط هست و اون دو گرافیک دیگه هرچند که جدیدترند اما رده پایین و از گرافیک فعلی شما ضعیفترند(نهایت شاید سر به سر بشند چون جدیدترند)
پیشنهاد من به شما HD3650 هست.
آقايون كسي خبر نداره XFX 9800 GTX Black Edition 512 MB كي تو بازار ايران مياد؟
آخه حسابي دنبالشم چون اگه بخواد دير بياد ميخوام يه مدل ديگه 9800 بگيرم.
ممنون
دوست عزيز تفاوتي نيست. ( اگر اين مداها از حافظه هاي DDR2 استفاده كرده باشند خيلي جالب نيست. )
فكر نمي كنم زود بياد. الان inno3D و Zotac با قيمت مناسب در بازار هست.
با سلام خدمت شمادوستان عزیز .
لطفا یک مانیتور Crt ( معمولی) با رزولوشن بالا برای گیم در حدود قیمت 70 تا 150 به من پیشنهاد کنید.
ممنون میشم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)