تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 299 از 358 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

رد حیات مبتنی بر آرسنیک

سلام
    یادمه حدود یک سال پیش نظریه در مجامع علمی جهانی مطرح شد که گفته شد نوعی از باکتری ها در یک دریاچه کشف شده اند که حیاتشون مبتنی بر آرسنیک ( یک ماده کاملآ سمی و مخل حیات ) است و موازی با این کشف نظریاتی مربوط به اشکال گوناگون حیات و حیاتی که متفاوت با حیات ما زمینی ها است ممکن است در کرات دیگه وجود داشته باشد، مطرح شد.
    توی همین تاپیکمون هم بحث هایی در این مورد انجام شد
    من از همون ابتدا گفتم همچین چیزی ممکن نیست و اشکال متعدد حیات یک خیالبافی ه به احتمال قوی
    و حیات فقط به شکل زمینی در همه نقاط کیهان قابل تصور است

همیشه به این موضوع معتقدم که هیچ چیزی صد در صد نیست و ممکنه فردا نظریه اشکال متعدد حیات دوباره تایید بشه
    ولی خب فعلآ نظر من تایید شد
    البته اون موقع من در اقلیت بودم

رد نظريه حيات باكتري در محيط غني از آرسنيك

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نتايج دو تحقيق صورت گرفته توسط محققان كانادايي و سوئيسي نظريه وابستگي حيات باكتري به يك محيط سمي حاوي آرسنيك را به طور كلي رد مي كند.
    نخستين بار در سال 2010 ميلادي نتايج تحقيقي در مجله معتبر علمي Science‌ منتشر شد كه حاكي از كشف يك گونه باكتري در محيط سمي حاوي آرسنيك بود.
    نتايج تحقيق صورت گرفته توسط «فليسا وولف سيمون» از محققان موسسه آستروبيولوژي ناسا نشان مي داد كه گونه اي از باكتري در محيط غني از آرسنيك در درياچه Mono در شرق كاليفرنيا وجود دارد كه DNA اين موجود به جاي فسفر، حاوي ماده سمي آرسنيك است.
    امكان زندگي باكتري در چنين محيطي باعث شگفتي دانشمندان شد، چراكه فسفر براي ادامه حيات باكتري ضروري است و آرسنيك با وجود تركيب شيميايي مشابه، كاملا سمي است.
    اين مساله كه باكتري بتواند قوانين طبيعي زندگي زميني را درهم شكسته و در يك محيط كاملا سمي زندگي كند، مي تواند نشانه اي اميدبخش از وجود حيات فرازميني در سياراتي با شرايط كاملا متفاوت با زمين باشد.
    طرح موضوع احتمال وجود حيات در سيارات ديگر در اين تحقيق، با واكنش هاي مختلفي همراه بود و نظرات مخالف و موافق مختلفي طي دو سال گذشته منتشر شد.
    مجله Science روز يكشنبه هشتم جولاي (هجدهم تير) بار ديگر اين موضوع را مورد بررسي قرار داده و نتايج دو تحقيق جديد در خصوص مطالعه «وولف سيمون» را منتشر كرد كه به طور كلي ادعاي محققان در خصوص زندگي باكتري در محيط سمي غني از آرسنيك را رد كرده است.

نتايج مطالعات گروه اول به سرپرستي «رزماري ردفيلد» از دانشگاه بريتيش كلمبيا در ونكوور كانادا نشان مي دهد: آرسنيك موجود درون اين درياچه هيچ تأثيري بر رشد باكتري نداشته و DNA موجود فاقد آرسنيك است.

بر اساس نتايج تحقيق دوم كه توسط محققان سوئيسي انجام شده است، باكتري ساكن در اين درياچه به شدت نسبت به تأثيرات سمي آرسنيك مقاوم است و همچنان براي ادامه حيات به فسفر نياز دارد.
    نتايج اين دو تحقيق مجزا نشان مي دهد كه قوانين جاري زندگي زميني شكسته نشده و موضوع حيات فرازميني در اين خصوص مصداق ندارد.

پس از انتشار مطالعات صورت گرفته، «وولف سيمون» با انتشار يادداشتي از نتايج تحقيقاتش دفاع كرده و گفت: تحقيقات جديد هيچ داده جديدي ارائه نكرده است تا بتواند نتايج تحقيقات ما را زير سوال ببرد.

Last edited by shabe.saket; 19-07-2012 at 20:12.

2. 6 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پس از انتشار مطالعات صورت گرفته، «وولف سيمون» با انتشار يادداشتي از نتايج تحقيقاتش دفاع كرده و گفت: تحقيقات جديد هيچ داده جديدي ارائه نكرده است تا بتواند نتايج تحقيقات ما را زير سوال ببرد.
    یعنی چی؟ مگه تحقیق اول نگفته که توی DNAشون آرسنیک نیست. این یعنی جناب سیمون یا اشتباه کرده یا جعل داده....چطور شده که همچین یادداشتی رو نوشته؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

پ.ن: البته به نظر من حیات در حالت تئوریکش میتونه بر مبنای دیگه هم به وجود بیاد چه چیزی مانع این مسئله است؟ بحث این باکتری جداست این باکتری یه موجود زمینی هست و مبتنی بر ساختار فعلی پس از همون اول هم این کشف متناقض بوده اما یه سیستم بیولوژیک کاملا متفاوت به نظر من {حداقل از لحاظ تئوریک} میتونه وجود داشته باشه.

4. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

فیلمی که گفته میشه مربوط به هوشمندی هست که در جریان واقعه رازول(Roswell)زنده مونده:

6. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

یعنی چی؟ مگه تحقیق اول نگفته که توی DNAشون آرسنیک نیست. این یعنی جناب سیمون یا اشتباه کرده یا جعل داده....چطور شده که همچین یادداشتی رو نوشته؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

پ.ن: البته به نظر من حیات در حالت تئوریکش میتونه بر مبنای دیگه هم به وجود بیاد چه چیزی مانع این مسئله است؟ بحث این باکتری جداست این باکتری یه موجود زمینی هست و مبتنی بر ساختار فعلی پس از همون اول هم این کشف متناقض بوده اما یه سیستم بیولوژیک کاملا متفاوت به نظر من {حداقل از لحاظ تئوریک} میتونه وجود داشته باشه.
    تحقيق اول نگفته كه آرسنيك در باكتري نيست، گفته آرسنيك در شكل گيري دي ان اي باكتري دخيل نيست
    يعني باكتري با روند عادي حيات متولد شده، ولي بدليل محيطي كه در اون قرار داشته نسبت به آرسنيك مقاوم شده
    چيز ديگه اي منتشر نشده از اين تحقيق، لابد ايشون قبول نكرده كه باكتري از ابتدا داراي آرسنيك نبوده و بعدآ آرسنيك دار شده...

در مورد باكتري كه تناقضي من نميبينم (احتمالآ منظورتون اينه كه چرا در كره ديگه دنبال حيات زميني هستيم)
    سيستم بيولوژيك كاملآ متفاوت (حداقل تئوري) يه امر غيرحقيقي هست به احتمال زياد چون قوانين فيزيك جهانشمول ه و طبيعت رفتار متفاوت در مورد حيات نداره (باز به احتمال زياد)
    در ضمن اگه تركيبات متفاوت در تشكيل حيات وجود داشت يا انسانها در روي زمين و آزمايشگاه ها موفق به خلق نمونه جديدي از حيات ميشدند يا اثري هر چند كوچك در كرات ديگه مبني بر تشكيل حيات متفاوت ديده ميشد كه نميشه

در شبيه سازي انسان هم اگه دقت كنيد با علم به زيست شناسي گذشته و نحوه لقاح و باروري معمول انجام ميگيره اين كار و دنبال خلق نطفه مثلآ از يك تخته سنگ و ...نيستيم چون روند طبيعت، همين رونده كنوني ه...
    اينو مثال گفتم، هرچند با تشكيل حيات بسيار متفاوته، منظورم اينه كه تعدد اشكال در قوانين طبيعت بنظر من كه ممكن نيست.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قوانین فیزیک جهان شمول هست و شامل همه میشه اما من اینو مثل یه مسئله‌ی معادله‌ی دیفرانسیل می‌بینم. قوانین فیزیک و کلا قوانین جهانی اون معادلات هستند ولی مسئله اینه که پاسخ این معادله به شرایط اولیه متفاوت (همینطور شرایط مرزی) سبب خروجی‌های متفاوت میشه. من تفاوت رو در اشکال حیات در تفاوت در قوانین نمیبینم منظور من از احتمال تفاوت اینه که شرایط اولیه و شرایط مرزی میبینم.

شرایط اولیه و شرایط مرزی در کره‌ی زمین منجر به این گونه‌ی حیات شده ولی این تنها شرایط ممکن نیست که ممکنه به حیات منجر بشن.

اینکه ما در کرات دیگه مشاهده نکردیم باز جای ابهام داره چون ما هنوز به اون سطح نرسیدیم که بگیم خارج از کره‌ی زمین هیچ گونه حیاتی نیست.

به نظر من:
    واقعیت: فعلا هیچ گونه شواهدی مبنی بر وجود گونه‌ای دیگه از حیات کشف نکردیم
    حقیقت: اشکال مختلفی از حیات میتونن وجود داشته باشند.

تعریف حیات؟ شاید بشه گفت هرگونه سیستمی که گونه ای متابولیسم و تولید مثل رو داره.

9. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IQ-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در پست شماره 39 گفته شد که قبل از زلزله بم هم این پدیده مشاهده شده!

دو ماه پیش این پدیده مشاهده شد، و اکنون در آذربایجان زلزله رخ داده!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    برایِ وجودِ حیات در اجرام آسمانی آب لازم هست اما اصلاً ضروری نیست که این آب همون H2O باشه .

شاید در جائی دمای هوا 1500 درجه باشه اما در همون دما یک ترکیب شیمائیِ مایع باشه که کار آب رو انجام بده.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 16-08-2012 at 21:38. دليل: سطربندی

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام .
    برایِ وجودِ حیات در اجرام آسمانی آب لازم هست اما اصلاً ضروری نیست که این آب همون H2O باشه .

شاید در جائی دمای هوا 1500 درجه باشه اما در همون دما یک ترکیب شیمائیِ مایع باشه که کار آب رو انجام بده.
    نمیدونم چرا همیشه ما با شایدها بسر میبریم
    همیشه شاید شاید شاید
    الان واقعیت چی هست؟
    واقعیت الان چیه
    شایدها اگه زیاد بشه یعنی فرو افتادن در چاه خیالپردازی ها

13. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همیشه شاید شاید شاید
    الان واقعیت چی هست؟
    واقعیت الان چیه
    شایدها همیشه وجود دارند که منجر به فرضیات میشند. مشکلی که من همیشه {از نظر خودم} توی این تاپیک دیدم این بوده که این شایدها جایگاه خودشونو رعایت نمیکنن و بعضا حتی واقعیت‌ها رو هم کنار میزنن. در واقع اشکالی نداره ما ۱۰۰ تا فرضیه داشته باشیم و راجع به هر ۱۰۰ تاش مطابق اصول بازی، بحث کنیم. اما مشکل اینجا پیش میاد که یکی ازین ۱۰۰ فرضیه رو واقعیت میبینیم و همه‌ی شواهد علیه اون فرضیه رو توطئه قلمداد میکنیم و بعد برای این فرضیه هم شواهدی میاریم که معمولا یا نابود شدن یا در مکان‌های سری دفن شدن....مشکل به نظر من اینجاست، اینکه کسی سعی میکنه فرضیه‌ای رو که دوست داره رو واقعیت جلوه بده.

در ارتباط با تاپیک، واقعیت فعلی اینه که هیچ گونه شواهد مدقنی راجع به موجودات فضائی نداشتیم. اما میتونیم فرضیات متعددی راجع بهشون داشته باشیم. به نظر من حتی راجع به نبودنشون هم شواهدی مدقنی نداریم و مشکل هم همین رعیت نکردن جایگاه این فرضیات هست....

15. 7 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همیشه شاید شاید شاید
    الان واقعیت چی هست؟
    واقعیت الان چیه
    چون همه چیز شاید هست! و هیچ چیز 100% نیست.
    تنها چیزایی که به اسم واقعیت میشناسیم همون اعداد و پایه ی علمی ریاضی هستن که اونام به خاطر قراردادی بودن بین انسان ها واقعیت (چیزی که قابل تغییر نباشه) تلقی میشن.

سلام .

خب هر مایعی که نمیتونه آب باشه.
    متابولیسم بدن ما هماهنگ با همین مایعی هست که بهش میگیم آب و تا آنجا که من میدونم انسان تا به حال نتونسته آبی تولید کنه که قابل آشامیدن باشه.
    اگر غیر از این هست دوستان بگن مام اطلاع پیدا کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •