قیمت psp تو دبی یا چین چه جوریه بالاتره یا پایین تره کپی خور کردنش چقدر میشه و دوربینش من یه جا دیدم بین 35 تا 0 4دلار بود درسته که تو اینجا زیر 70 تومن ندیدم ممنون
قیمت psp تو دبی یا چین چه جوریه بالاتره یا پایین تره کپی خور کردنش چقدر میشه و دوربینش من یه جا دیدم بین 35 تا 0 4دلار بود درسته که تو اینجا زیر 70 تومن ندیدم ممنون
مگه قابت شكسته ! كه به ال سي دي صدمه زده !؟! اگه به جز قاب ال سي دي هم صدمه ديده مي توني ال سي دي هم عوض كني آخرين بار كه من قيمت كردم ال سي ديش 60 هزار تومن بود قاب فابريك 25 تومن ! قاب ساده هم هست ده تومن !
شما مطمئنی pes2008 اومده؟نسخه اصلیش هم هست؟ آخه توی gamespot زده هنوز آزاد نشده و حدود دوماه دیگه بازی ریلیز می شه!
چون روشش طولانیه حتما سرفرصت بادقت می گم چون واقعا محشره و همه بازیها باز می شه
یه نکته هم به شما بگم.یادم می یاد چندبار من گفتم یه سری از بازیهام هستش که توش چندتا فایل داره مثل sis.dir و... نمی دونم چیکارش کنم تا نصب بشه و شما گفتی این مدل بازیها مال psp قدیمیهاست درصورتیکه اصلا اینطور نبود.خواستم خدمتت عرض کنم تنها مشکل از این بود کهع برنامه winrar فایل iso را به این شکل در می آورد و با حذفش همه چی درست شد!!!
بابا احسان عجب داداش وحشیی داری!مگه چند سالشه این بدبختو گاز گرفته شکونده؟عجب فکی هم داره...
مرسی AJ
آره بابا من خودم هم هنوز تو کف فکش موندم. البته فکر نکنم گفتن وحشی به یه بچه 2 ساله کار درستی باشه.
مطمئن باش موقع تو psp نبوده والا تو هم یه بار مزه اش رو امتحان می کردی!
مرسی AJ
آره بابا من خودم هم هنوز تو کف فکش موندم. البته فکر نکنم گفتن وحشی به یه بچه 2 ساله کار درستی باشه.
مطمئن باش موقع تو psp نبوده والا تو هم یه بار مزه اش رو امتحان می کردی!
ای بابا این چرا دوتا شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by ehsan-hedayati; 30-01-2008 at 23:02. دليل: هاهاهاهاهاهاها
قيمت پي اس پي پايين تر هست . پك معمولي كه تو ايران حدود 200 تومن هست اونجا 169 دلاره ميشه حدوده 160 تومن .
قربونه شما .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)