دروغه .یا به چندنفر دادن تا براشون تبلیغ کنن من الان 5 تاخط چک کردم هیچ کدوم همچین بسته ای نداشت
دروغه .یا به چندنفر دادن تا براشون تبلیغ کنن من الان 5 تاخط چک کردم هیچ کدوم همچین بسته ای نداشت
من دیشب داشتم تلگرام استفاده میکردم رو 2 جی ! از اعتبارم کسر نمیشد ! ولی به محض اینکه رفت رو 4 جی از اعتبارم کسر شد 8 تومن !!
سلام، دوستان 4gپلاس توی گوشی تنظیمات خاصی داره ؟ گوشی من s7 edge هست و روی 4g آنتنش پر هست و در محدوده 4gپلاس هم هستیم، اما 4g+ نشون نمیده و همون 4g زده، سرعتش هم حدود 500 کیلوبایت هست ... هر چی سرچ کردم تنظیمات خاصی نداره گویا، ولی نتونستم 4gپلاس بگیرم هنوز، حتی تو دانشگاه هم که باز تو محدوده هست تست کردم اونجا هم 4gپلاس نیست، لطفا راهنمایی کنید اگر ممکنه.
سوال پرسیدیم![]()
من شاید نزدیک به 3 گیگ دانلود کردم ازش هیچ هزینه ای نداره اصلا. حتی اگه بسته فعال هم داشته باشید از حجم بسته کم نمیشه.
برای من تلگرام موبایل با تلگرام نسخه دسکتاپ کار میکنه ولی نسخه تحت وب کار نمیکنه در واقع بر اساس ip هست.
اگه اينطوري كه مي گيد باشه خيلي خوبه اونهايي كه سرور مجازي دارند
خيلي راحت مي تونند فايل هاي سنگين مثل فيلم و سريال رو تو تلگرام آپ كنند و بعد با اين بسته رايگان دانلود كنند.
ولي خب چرا اين طرح براي همه فعال نشده!!
Last edited by M€HRAN; 07-07-2017 at 21:19.
هیچ تنظیمات خاصی نداره وقتی گوشی ساپورت کنه و در محدوده هم باشید قاعدتا باید وصل بشه اگه نمیشه حتما در اون منطقه ارائه نمیشه
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
منم تبدیل کردم ولی هیچ خبری از بسته نبود
سلام
تا 6 تیر بود طرحش...
سلام
عجیبه ولی برای من وجود داشت [emoji16]
فایل ۸۰ مگ دان کردم چیزی کم نکرد
کلا از موبوگرام استفاده میکنم و مشکلی نداره
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)