شاتل میگه کیفیت خطت عالیه میتونی هر سرعتی بخوای بگیری
شاتل میگه کیفیت خطت عالیه میتونی هر سرعتی بخوای بگیری
سلام خدمت همه دوستان
ببخشید میخواستم بدونم برنامه ای رایگان دارید به من معرفی کنید که آیپی اینترنت من رو از یه آیپی ایرانی به یه آیپی ایرانی دیگه تغییر بده برای افزایش سرعت اینترنت در هنگام محدود شدن سرعت اینترنت؟!
با تشکر
اره والا دیگه وقتی شبانه رو همه بسته ها فعاله برا چی برم الکی سرویس 6ماهه بگیرم اونقدر هزینه کنم تازه پریروز سرعت همین همراه اول تا 3.2 مگابایت هم رسید حالا نت مخابرات هم سرعتش کمتره(1.2 مگابایته)هم اینکه ثابته من الان سیمکارتم رو گوشیمه هر جا هم رفتم میتونم از نتش استفاده کنم هم شبانه رایگانش بهتره
سلام مخابرات مشکل سرعت نداره فقط برا اینکه شبانه داشته باشی باید سرویس 6ماهه بگیری چیزی حدود 150 هزار تومن الان من سرعتم 1.2 مگابایت بود شبانه و روزانه هم سرعت ثابت
Last edited by farshad0123; 29-11-2017 at 18:35.
روی مخابرات جواب نمیدن این سرویس ها متاسفانه... اکانتینگ مخابرات اگر واستون محدود میشه جز خودشون راه حلی وجود نداره....
دیشب توی 2ساعت 43گیگ دانلود کردم... ایرانسل عالیه شبانش... امروز سیم همراه اول خریدم اونم تست کنم...
![]()
دانل.د نامحدود 150 ؟
سلام
چندبار همینجا گفتم ... ولی خب .. بحث رو جوری پیش بردن که انگار من اشتباه میکنم و حالا هم فقط برای شما (و افرادی که نیاز دارن) میگم
اینترنت هر دوتا عالیه .. ولی باید یخورده بگردی تا سود بهتر ببری !
اینترنت ایرانسل قبلن با 20 % تخفیف هم بود !! یکی از فروم ها هست که شارژ و اینترنت ارزون میفروشه
همین 2 روز پیش برای یکی از دوستانم اینترنت یکساله 120 گیگ به قیمت نهایی 166 تومن خریدم ( ماهیانه 10 گیگ به قیمت 14 هزار تومن!!) .. البته حالا گرونتر شده !! و بسته ها رو فقط با 10% تخفیف میدن ...
همراه اول هم همینطوره .. میتونید موقع خرید شارژ تخفیف بگیرید ...
یه سرچ بزنید .. اون فروم هم پیدا میکنید .. فقط حواستون باشه از افرادی خرید کنید که سایقه فروشندگی طولانی و امتیاز بالایی دارند
خودم 120 گیگ یکساله ایرانسل و 20 گیگ یکساله همراه اول دارم ... تمام دانلود هام فعلن با همراه اوله که چیزی نزدیک به 800 گیگ تا حالا دانلود کردم (ار 10 مهر تا حالا)
قبلن که ایرانسل بودم .. 5 گیگ 2تومنی میخریدم در کل خیلی سود کردم و اصلن به فکر خریدن هیچگونه اینترنت ثابتی نیستم
شما هم حتمن از اینترنت همراه استفاده کنید ضرر نمیکنید
فقط حتمن مودم همراه بخرید (خودم شیاعومی دارم) وگرنه باتری موبایل داغون میشه
موفق باشید
منم الان یه ماهی میشه مخابراتو ترک کردم ... مودم huawei b315 گرفتم از ایرانسل استفاده میکنم تا حالا که خیلی خوب بوده ........ راسته میگن ارائه اینترنت توسط شرکت های دیگه روی فیبر نوری آزاد شده ؟
چقدش داخلیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)