تست ART 1 تو بهترین حالت : (با استفاده از همه نرم افزارها و ترفندها برای پایین آوردن پینگ و استفاده کامل از پهنای باند)
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تست ART 1 تو بهترین حالت : (با استفاده از همه نرم افزارها و ترفندها برای پایین آوردن پینگ و استفاده کامل از پهنای باند)
![]()
قبلا مفصل داخل این دو پست توضیح دادم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جواب سئوال مرا میداند؟
سلام
نظرمن اینه كه هروقت سرعتت بالا رفت تا میتونی دانلود كن تا بعدش مثل من (درچندپست قبل نوشتم128اكو)پشیمونی واست نمونه درحقیقت هنوزمن نتونستم نوع سرویس دهی شاتل درشب روبفهمم چطوری
توی پست هایی كه دراین تایپیك ازاول بهمن تا این لحظه رواگر مثل من فرصت كنی بخونی 97درصد سرویسشون ازساعت 1تا7صبح یا دایل اپ یا گاهی 128 واحتمالا مثل من یك شب بعدازچندشب یا ازهمون 1شب یا از3شب سرعت بالا میره واكثرا مشكل دارندنه فقطافرادی كه دانلودبالادرشب دارند بلكه افرادی كه دانلودپایین هم داشتند هم این وضع رودارند
پس تا میتونی دانلودكن تا پشیمون نشی وفكراین جمله شاتل رونكن كه میگه شب سرویستون شرمیشه با8یا10 نفر وسرعتتون پایین یعنی دایل اپ میشه -اصلا باعقل جوردرمیادمثلا 3روز سرویستون پهنای باندش50یاحداكثر100كیلوبایته باشه بعد روزچهارم شما كه بادیگران shareشدیدسرعتتون1.8mbبشه
کسی میتونه این مشکل عظیم من رو حل کنه یا بگه در کدوم تاپیک بپرسم؟
یک رادیو آنلاین داشتم که از وقتی فیل شده سایتش دیگه کار نمیکنه موجش . ( رادیو جوان ِ اونور )
خود سایتش فیل نیست ولی رادیوش هست .
میشه با کمک نرم افزار فیل شکن کار کنه ؟ یا حتما وی_پی_ان میخواد ؟!
![]()
متاسفانه در مورد محدودیت های مورد سوالتون جواب رسمی ای از شاتل ندیدم
بچه ها به صورت تجربی به یه نتایجی رسیده بودن که تو صفحه های قبل یه چیزایی نوشتن
-----------------
چند صفحه گذشت مثله اینکه کسی اینو ندیده
ممنون میشم کسی که تست کرده جواب بده
سلام به همه دوستان
خسته نباشید
آیا شما ها هم شبها از ساعت 1 به بعد نمیتونید به قند شکن ( و ی پ ی ا ن ) وصل بشید؟
دوستان آرت اول ماه ریست میشه؟
سلام مجدد .
چون صفحات این تاپیک به سرعت برق و باد جلو میره، یکبار دیگه مشکلم رو عینا نقل میکنم :
و جواب دوست عزیز ، سیامک جان :من الآن میخوام سرویسم رو برا اولین بار اینترنتی شارژ کنم .
حالا من کارت سپه دارم و شماره کارتم ۱۳ رقمی هست ولی تو سایت پرداخت اینترنتیش جای ۱۶ رقم داره و چون حروف کارتم پشت سر هم هست نمیدونم چجوری باید وارد کنم . فعلا که هر جوری زدم قبول نکرده . ببینید شماره کارتم مثلا اینه :
و تو سایت هم که اینجوریه :0150
[فاصله]
202685849
لطفا راهنمایی کنید که چجوری وارد کنم شماره رو .
والا رو کارت سپه من فقط ۲ تا عدد حـک شده . یکی همین ۱۳ رقمیه و یکی هم تاریخ پایان اعتبار . حالا نمیدونم شماره کارت هست یا شماره حساب !(احتمال میدم مشکل همین باشه . چون یه جای دیگه سر همین قضیه به مشکل خوردم).
...حالا از کجا و چجوری میتونم بفهمم شماره ی کارتم چنده ؟
ضمنا دیشب با همه ی درگاه مرگاها امتحان کردم که نشد . خیر سرمون یه بار اومدیم عینهو آدمای متمدن! کار کنیم که نشد. صبح رفتم، ۲ ساعت تو صف وایسادم و پول رو ریختم به حسابشون
.
![]()
بله ریست میشه
نه یا چیز پی ان وصل نمیشه یا اگر وصل بشه شدیدا کند هست . کار خود شاتله .
عزيزم سپه بانك نيست. برو از يك بانك درست حسابي كارت بگير همه كارات را مي توني باهاش انجام بدي
هم اکنون 341 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 341 مهمان)