اغلب بچه هاى گروهبان كه با رسته رايانه ديدم خدمت راحتى داشتند و همگى در بخش ادارى بودند بيشتر فعاليت ان ها هم تايپ نامه بود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اغلب بچه هاى گروهبان كه با رسته رايانه ديدم خدمت راحتى داشتند و همگى در بخش ادارى بودند بيشتر فعاليت ان ها هم تايپ نامه بود
پدافند امیدیه همه فرستاده شدن سمنان![]()
Last edited by shk021051; 22-04-2015 at 15:45.
سمنان که خیلی بهتر از امیدیه است.
امیدیه وحشی بازیه.....
داداش من خودم یگانم کرمانشاه بود و دوره کد رفتم و دقیقا شرایط تورو داشتم....حالا گوش کن
اگه برات نوشته گروه پدافند هوایی کرمانشاه و کد عملیات میفرستن دوره کد برای حدوا یک ماه تا یه ماه و نیم و بعد از دوره باید برگردین و در منطقه استحفاضی استان کرمانشاه خدمت کنید و داخا خود گروه کرمانشاه نیستی.....
دو نوع دوره کد داریم یکی توپخانه و یکی دیده بانی که ر کدوم ویزگی خاص خودشو داره.....
توپخانه دورش در دزفول و دیدبانی در امیدیه برگذار میشه.....
اگه اطلاعات کاملتری میخوای به صورت پیام خصوصی سوال بفرمایید....
مرسی عزیز
هر 3 تا دکتر بیمارستان بنده رو تایید کردن و رای به معافی دادن.
با این حال گفتن پرونده میره شورای عالی تا تایید بشه.
میگفتن 99% تایید میشه.
من قبل خدمت برای معافی اقدام کرده بودم و معاف از رزم شدم شاید به همین خاطره که میگن شورای عالی باید تایید کنه...!!!
یکی از اقوام ما هم معاف از رزم بود حین خدمت دوباره برای معافی اقدام کرد مثه من فرستادن شورای عالی و معاف شد.
با این اوصاف فک میکنم فقط معاف از رزم هارو میفرستن شورای عالی.
Last edited by A.IvI.I.N; 22-04-2015 at 16:26.
سلام. دوست من برای کمر و زانو اقدام به معافیت پزشکی کردن ولی بیمارستان مرکز و کمیسیون شهرستان رای به معاف از رزم دادن. با زدن اعتراض چند درصد احتمال داره معاف کامل شه؟
سرهنگ نظام وظیفه با قاطعیت گفته که شما برید اعتراض هم بزنید معاف نمیشد و پزشکا ما هم شمارو معاف نمیکنن!
سلام،
من آموزشیم رو تو عجب شیر(03) تموم کردم حالا اومدم مرخصی میان دوره. چندتا سوال دارم:
1- خودمون باید درجه بزنیم یا بهمون میدن؟
2- لباس جدیدی بهمون میدن یا همون لباسایی که اول دادن رو میپوشیم؟(چون اندازم نیستن خواستم برم عوضشون کنم واسه همین میپرسم)
3- ستوان سوم رسته رایانه زدن، موقع تقسیم بندی حتما میدن رایانه یا بسته به نیازشون تقسیم میکنن؟
ویرایش: دوره کد نخوردم و امریه گرفتم مراغه
آقای mani6606 من تو یکی از تیپ های تکاوری پرندک با رسته رایانه و گروهبانی افتادم، میخواستم بدونم شرایطم چطوره؟ مرخصی هاش چطوریه؟
اسم تکاوری که خیلی خوفناکه کلی استرس گرفتم![]()
١و٢- معمولا در پايان دروه انوزشى يم دست لباس چهار جيب ميدند اگر لباس اندازه شما نيست ان را عوض كنيد اما تا پايان خدمت ديگر لباسى به عنوان اسحقاق نخواهيد داشت، بر اساس درجه اى و رسته اى كه در امريه عنوان شده انها را بر روي لباستان نصب كنيد. افسران و گروهبان ها بيشتر در كارهاى دفترى و ادارى به خدمت گرفته مى شوند بچه هاى رسته رايانه همچنين در شعبه رايانه نيز مشغول مى شوند
تمركز اصلى تيپ تكاورى بر عمليات نامتقارن است و كلا از لحاظ فيزيكى و بدنى افراد (پرسنل كادر) با ديگر افراد در نيرو زمينى قابل مقايسه نيستند انها همواره در تمرين هاى فشردع و سخت هستند، اما تيپ تكاورى از گروهان مختلفى تشكيل شده و بسته به اين مه شما در كدام گروهان باشيد شرايط خدمت شما متفاوت خواهد بود، مرخصى هم مانند ساير سربازان نيرو زمينى و ارتش است ،
Last edited by mani6606; 22-04-2015 at 18:35.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)