تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2988 از 4751 اولاول ... 1988248828882938297829842985298629872988298929902991299229983038308834883988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,871 به 29,880 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دلیل فیلتر شدن سایت هایی مثل رپید و بقیه چی میتونه بــا شه ؟
    قبلا هم سابقه داشته بعد از مدتی باز میشه . دیگه از گوگل بالاتر که نداریم . حتی اعداد 30 و 3 رو یک مدت فیلتر کرده بودند مثلا نمیشد تو گوگل 30 رو سرچ کرد یا به بخشهایی زفت که 30 تو لینک اون هست و با صفحه فیلترینگ مواجه میشدید مثل :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در حال حاضر دلیل خاصی نمیتونه داشته باشه ولی در آینده ممکنه حکایت از سوق دادن کاربرها به سمت اینترنت ملی داشته باشد.
    در حال حاضر مدیافایر و فایل سرو هم در فیلترینگ به سر میبرند.

2. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    خسته نباشید

آیا شما ها هم شبها از ساعت 1 به بعد نمیتونید به قند شکن ( و ی پ ی ا ن ) وصل بشید؟

4. این کاربر از mohammadmem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adorina69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یعنی شاتل دیگه داره زیاده روی میکنه / افغانستانم بود تا حالا در یه همچین شرکتی بسته شده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!
    شبانه ها رو رسما تعطیل کرد با وقاحت تمام !!!
    یاعلی

6. این کاربر از adorina69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر من که اینا همش مظلوم نماییه که از حق مشتری زدنشون رو توجیه کنن
    گله کرده چون سود ترلیاردیشون یه خورده کم شده!!
    دوست من سعید آقا من یه نظر اونجا دادم که چاپ نکردن .اونجا نوشتن که الان بیشتر شرکتها بخاطر یه سری مثائلی سرویس به مشتریهای جدید نمیده و فکر میکنم چون در مورد شاتل هم حرفی بود شاید منظور با شاتل هم باشه اگر اینطوره که کاملا" اون حرف دروغه چیزی که برای شرکتها مهمه و عملا" من دارم تو شهذ خودم میبینم تند و تند فقط اضافه کردن کاربر و مشتریه و فکر پهنای باند و ووو رو نمیکنم در مورد شاتل هم من من بعضب اوقات میشنیدم که تعریف میکنن اونهایی که سرویس 2 مگ دارن ولی قافل از اینکه حتی یکبار هم متاسفانه به این تاپیک که مخصوص شاتل هست سر نزدم تا حرفهای خود مشترکین شاتل رو ببینم اون شد که الان دو هفته است سرویسم رو عوض کردم و اومدم شاتل ولی ولی بخدا از روز اول چنان پشیمان و اعصبانی هستم که حتی بدترین حالت سرویس قبلی که سرویس 128 نامحدود بود اینطور نبود و نیست لااقل سرعت دانلودش یه مقدار ثابت 30 تا 40 هست و هرچقدر هم دانلود کنین سرعتتون بخاطر مثلا" 18 یا 19 گیگ دانلود کم نمیشه. حالا هم که ما تموم نشده چون میترسم عید بیاد و مخابرات بسته بشه مجبورم برم دوباره از شاتل سرویسم رو جمع آوری بکنم و برم سرویس قبلی و دگه حتی و هیچوقت فکر شاتل رو نکنم . سرعت دانلودم که روزهای اول افتضاه بود و سرعت آپلود 2 کیلوبایت الان یه خرده سرعت دانلود بهتر شده ولی با نوسان 3 کیلو تا 30 کیلو بایت ولی بازم آپلود 2 کیلو که حتی یه فایل 5 مگی هم بیشتر اوقات قطع میشه و ارور میده موقع آپلود .خلاصه حق با شماست و این وسط فقط و فقط مشتری ضرر میکنه البته این ضرر صد در صد در آینده برای خود شرکته که وجهه خودش رو از دست میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خيلي از دوستان با دانلود شبانه مشكل دارند.يه مسئله اي كه البته اكثرا ميدونند اما شايد بعضي ها ندونند اينه كه شما بايد از idle شدن كانكشن خودتون جلوگيري كنيد.كانكشنهايي كه idle بشند معمولا در پهناي باند با مشكل مواجه ميشند. من خودم از دانلود شبانه زياد استفاده ميكنم با وجود اينكه اين اواخر سرعت كاهش پيدا كرده اما هنوز قابل قبوله. ضمنا گاهي شما احساس ميكنيد پهناي باند در هنگام دانلود كم شده اما شايد سروري كه از اون دانلود ميكنيد با ترافيك مواجه شده باشه و مشكل از شاتل نباشه. در هر حال در هنگام ترافيك زياد كاربر پهناي باند موجود سرشكن ميشه و سرعت كم آزاردهنده ميشه.من هم قبول دارم كه شاتل در جذب مشتري زياده روي كرده و البته در تمام شركتهاي تجاري ايران سود و كميت فداي كيفيت ميشه و ظاهرا جزيي از فرهنگ منحصر به فرد ما ايرانيها شده و كسي پاسخگو نيست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

.خلاصه حق با شماست و این وسط فقط و فقط مشتری ضرر میکنه البته این ضرر صد در صد در آینده برای خود شرکته که وجهه خودش رو از دست میده.
    در آینده؟
    همین الان هم وجهش رو از دست داده و خیلی ها بدیش رو میگن
    خیلی از دوستام رو میشناسم که از شاتل رفتن و خیلی ها هم شاکین و در استانه رفتن

اگه دانلود رایگان شبانه سرویس 2 مگ رو برای فصل بهار تمدید نکنه ، خودم حداقل 10 نفر رو میشناسم که از این شرکت میرن
    حالا ببین در سطح کشور چه تعدادی خواهند رفت!

امیدوارم به زودی غرور شاتل بخوابه و بفهمه با تعداد زیاد مشتری که داره نباید مغرور بشه و هر بلایی که دلش بخواد سره مشتری ها بیاره

10. 4 کاربر از mohammadmem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در آینده؟
    همین الان هم وجهش رو از دست داده و خیلی ها بدیش رو میگن
    خیلی از دوستام رو میشناسم که از شاتل رفتن و خیلی ها هم شاکین و در استانه رفتن

اگه دانلود رایگان شبانه سرویس 2 مگ رو برای فصل بهار تمدید نکنه ، خودم حداقل 10 نفر رو میشناسم که از این شرکت میرن
    حالا ببین در سطح کشور چه تعدادی خواهند رفت!

امیدوارم به زودی غرور شاتل بخوابه و بفهمه با تعداد زیاد مشتری که داره نباید مغرور بشه و هر بلایی که دلش بخواد سره مشتری ها بیاره
    الان شاتل 190 هزار تا مشترک داره . 50% مشترکینش هم به شاتل ضربه ای نمی خوره ! به قول دوستمون از سود میلیاردیشون یه مقدار کم میشه. پس فکر نمی کنم بخاطر کم از دست دادن مشتری فعلا زیاد غصه بخورن و براشون مسئله ای باشه.

12. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اکو 512 ... مثلا دان استریم رو 743 هست

14. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بر و بچ نظرتون در مورد سرویس های نامحدود شاتل چیه؟
    یکی ازدوستانم که تازه گرفته میگه اگه شرکت شاتل بفهمه پاتو از گلیمت درازتر کردی و زیادی داری دانلود میکنی اینترنت شما رو قطع میکنن

آیا واقعا اینگونه است؟؟؟

16. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بر و بچ نظرتون در مورد سرویس های نامحدود شاتل چیه؟
    یکی ازدوستانم که تازه گرفته میگه اگه شرکت شاتل بفهمه پاتو از گلیمت درازتر کردی و زیادی داری دانلود میکنی اینترنت شما رو قطع میکنن

آیا واقعا اینگونه است؟؟؟
    بلی اینگونه است.
    سرویس نامحدود فقط اسمش هست واسه تبلیغات ! هر سرویس محدودیت خودش رو داره.
    مثلا آرت 1 می تونه 18 گیگ دانلود کنه ! بعدش سرعتتون رو 64 کیلو بیت یا همون دایال آپ می کنن !
    اگه بدونه قطعی و چند روز پشت هم دانلود کنی هم قبل 18 گیگ احتمال محدودیت و قطع کامل سرویس هست.
    Welcome To Shatel

18. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 99 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 99 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •