تایید میشه من تو خونه 80 مگ میگیرم 5 مین دیگه تست میگیرم شده 10 مگ![]()
تایید میشه من تو خونه 80 مگ میگیرم 5 مین دیگه تست میگیرم شده 10 مگ![]()
دوستان منطقه ما با این که 4G سرعت به زور به یک مگ میرسه.چی کار کنم درست بشه ؟
باید جایی تماس بگیرم ؟
یک مگابایت یا مگابیت ؟ ایرانسل میگه اگر سرعت 4G زیر 5 مگابیت یا همون 600 کیلوبایت بر ثانیه باشه مشکل داره و رسیدگی میکنن
سلام، دوستان من تقریبا 2 سال پیش سیمکارت 4g ایرانسل گرفتم و الانم اینترنت 4g دارم، این 4g+ که اومده باز باید برم سیمکارتم رو عوض کنم ؟ گوشیم s7 edge هست ولی هنوز جایی 4g+ نشده و فقط 4g مینویسه.
اینترنت سیار هیچ وقت بدرد منزل نمیخوره !!!
ثبات نداره
گول این بسته ها هم نخورید اینها موقت هست برای قالب کردن مودم ها
اخه 1000 گیگ بدرد کی میخوره !!! از اون بر هم نگاه کن باید 950 هزار تومن بدی!
با ماهی 29 تومن همراه اول میشه 1000 گیگ دانلود کرد در ماه!!!
باید فکر مدیریت حجم و قیمت باشید نه اینکه حجم رو فقط دید
یه بسته یک ساله 100 الی 150 تومنی ای دی اس ال در کنار هم هر وقت احتیاج به دانلود داشتید بسته نامحدود یا ساعتی بخرید ! هزینتون نصف هم کمتر میشه
اینترنت ثابت ایرانسل یک دهم اینترنت همراهش ثبات و کیفیت نداره نگاه به 4 تا تست که اینجا می کنن نکنید
99 درصدمون بنا به دلایلی ویدیو انلاین نمی بینیم - کلا استفادمون تلگرام - اینستا - وب گردی - یا بازی هست میگی گیگی 1000 تومن ! وقتی میشه از نامحدود ها استفاده کرد و هزینه هر گیگ میشه حداکثر 150 تومن در ایرانسل و 50 تومن در همراه اول چرا 1000 تومن پول بدیم!
داماد خودمون اومده بسته 750 گیگ خرید 750 تومن !!!! در صورتی که مصرف عادیش شاید ماهانه 5 گیگ باشه
با هاش صحبت کردم گفتم برای چی این همه حجم گرفتی !! گفت دیگه راحت میشه از نظر دانلود دیتا و ...
وقتی همین بحث تفاوت قیمت که بالا توضیح دادم رو بهش گفتم کاملا پشیمون شد
میتوست یک بسته 100 تومنی ای دی اس بگیره - از اون بر هفتگی یکبار بسته نامحدود بخره ! هزینش از نصف هم کمتر میشد و اینکه خیلی بیشتر از 750 گیگ هم میتونست استفاده کرد
هرکی از دیدگاه خودش نگا میکنه دامادتون 5 گیگ استفا ده داره اره بدردش نمیخوره ولی برا مایی که همون ای دی اس ال که میگی یه ساله یه ماهم دووم نمیاره این بهترین گزینس
برامنی که راحت 100گیگ مصرف دارم تو ماه یه گزینه ای دی اس ال مناسب معرفی کن که قیمتش بدرد بخور باشه همین پارس انلاین برای هشت مگش!!!! 100گیگو میده 200 تومن
همین همراه اول که سنگشو میزنی به سینه اونقد منو محدود کرده تا 11 صب 10 گیگم بزور میشه دانلود کرد باز صد رحمت به نامحدود ایرانسل با سه ساعتش
والا منی که nماهه از ایرانسل استفاده میکنم هم ثبات داشته هم قطعی ای ندیدم ازش
درهرحال هرکی یه نظری داره برامن ایرانسل خیلی خیلی بهتر از ای دی اس ال بوده برا تو ای دی اس ال
Last edited by mojtaba318; 06-07-2017 at 20:27.
-----
نه تعویض نمیخواد خودش باید نشون بده اگه اون منطقه 4g+ داشته باشه
این چه مقایسه اشتباهی هست که میکنین؟!
۱۰۰۰ گیگ روزانه رو با شبانه نامحدود مقایسه میکنین؟!
کسی که گیگ روزانه میخره نمیخواد شب بزاره دانلود کنه میخواد در روز استفاده کنه
اون شبانه برای دانلود هست و بدرد استفاده روزانه نمیخوره
داماد شما از اینترنت اصلا استفاده نمیکنه وقتی ماهی ۵ گیگ استفاده میکنع
سی که استفاده داشته باشه کمه کم ماهی ۲۰-۳۰ گیگ مصرف داره مگه اینکه منظور استفادتون چت تو تلگرام باشه
اینکه شکا با یه نسخه واسه همه بپیچی اشتباه هست
واسه کسایی که مصرفشون زیاده قیمتهای تی دی مناسبه هم ایرانشل هم مبین نت مگه اینکه گرونش کنند ولی الان مناسبه کاملا
در ضمن اسمش هم اینترنت سیار نیست! ثابت هست اسمش
یعنی اسم تلویزیون رو بزاریم کامپیوتر ماهیتش عوض میشه ؟؟؟ هر اسمی می خواد روش بزارن ثابت نیست - اینترنت سیار هست ! 1 ماه دیگه هم یه فرکانس دیگه ارائه بدن بگن ثابت واقعی
نگفتم برای همه ! 99 درصد ملت به هیچ وجه نیاز به این حجم های به اصطلاح ثابت ! ندارن و فقط گول حجم رو می خورن !
بیش از 90 درصد ملت همین سرعت 1 مگ ای دی اس ال براشون کافیه ولی بدون فکر و 2 2 تا کردن میرن سمت اپراتور های سیار ( یعنی در اینستاشون و تلگرامشون یا حتی صفحه ی وب به جای اینکه مثلا یک عکس 1 ثانیه باز بشه در 9 دهم ثانیه باز میشه واقعا براشون مهمه و تو زندگیشون تاثیر داره !!!!
شما بهم بگو ماهی بیش از 80 گیگ به جز دانلود و دیدن ویدیو به چه درد میخوره برای عوام ؟؟؟ نه 1 درصد ( راحت میشه با مدیریت همین حجم رو با ماهی زیر 12 تومن دانلود کرد )
همه ی این حرف های من برای کسایی هستن که هزینه براشون مهمه و یه جوری راهنمایی هست نه اینکه تاکید کنم حتما برو این روش رو انجام بده ( برای همه نه ! ولی بیش از 90 درصد کاربر ها بهترین روش همینه )
Last edited by mohammad_1992; 06-07-2017 at 20:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)