عاغا یه وقت مودم رو ریسیت نکنی ! من که اینقدر زدم رو دانلود، دانلود منیجر هنگ کرده !
عاغا یه وقت مودم رو ریسیت نکنی ! من که اینقدر زدم رو دانلود، دانلود منیجر هنگ کرده !
بعد از 4 ساعت قطعی واسه من وصل شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه واسه من 4 ساعت نبود. در ظمن از همین الان هم اینترنت پر سرعت وصل شده !
منم مشکلم حل شد نمی دونم اصلا دلیلش چی بود!
در ضمن من هنوز دانلود رایگان شبانم خوبه، با اینکه سرعتم رو روی 4 مگ بسته شبی حداقل 4-5 گیگ دانلود می کنم.
نتشون واقعا هیچ چیز خوبی نداره.دانلود انیمه که با بدبختی هست.انلاین بازی کردن هم که یک رویا شده .توی بازی پلیر ها رو می بینی غیب میشن و بعد یک جای دیگه از منطقه هستند.پینگ هم که نوسان داره و تایم اوت هم که مثل شرکت مخابرات شده و فراوانی تایم اوت هست . واقعا نمیدونم چی بگم !! نمیدونم از این شرکت کجا میتونم برم !!
واسه من همین الانم قطعه !!
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم قطع بود همین الان وصل شده
توی اون لینکی که دوستمون داده گفته شده
والا واسه ما که صبح قطع بود بعد از ظهر هم حدودای ساعت 3 قطع بود تا همین الانضمن عرض پوزش از اختلال پیش آمده اخیر (ساعت 12:10 ظهر الی 13:30 روز پنج شنبه مورخ 1393/01/21) در ارایه سرویس اینترنت پرسرعت برای برخی از کاربران، شرکت پارس آنلاین برای جلب رضایت شما عزیزان یک روز اینترنت پرسرعت به صورت رایگان در نظر گرفته است که از روز شنبه مورخ 1393/01/23 برروی کلیه حساب های کاربری اعمال خواهد گردید.
ولی یک روز اینترنت رایگان حال میده![]()
خب سرعت دوباره به حالت عادی برگشت
من تو چند ساعت بستم به دانلود و تقریبا 4 گیگ استفاده کردم با سرعت دانلود 450
چقدر خوشحال شدیم گفتیم باگی چیزی لابد پیدا شده
اون یه روز برا نامحدودا خیلی خوبه... چون ماهها الان 31 روزه هستش در نتیجه توی اون یک روز بدون محدودیت میشه دانلود کرد... من خودم توی یه روز عیدی 11 گیگ دانلود کردم. البته از قبل اگه خودم رو آماده کرده بودم می تونستم بیشتر دانلود کنم...
معلوم بود یه مشکل موقتیه.... من که دیگه از باگ ناامید شدم
======================
پ.ن: آدم این همه پول میده ولی باز باید مثل بدبختا منتظر باشه یه راهی پیدا بشه یه ساعت مثل آدم از اینترنت استفاده کنه![]()
Last edited by netstat; 10-04-2014 at 17:07.
عاغا سرهت بازم رفت رو 25 ! خدا کنه شنبه دوباره بره بالا. مثله اسب می چاپونم. behzadeebehzadee شما از کی سرعتت بالا بود ؟ منم که تو این 2 3 ساعت 4 و نیم گیگ دانلود کردم ولی با اسپید 1 مگ! ( اقا ادیتور سایت چرا واسم بالا نمیاد ؟ )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)