تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2986 از 4751 اولاول ... 1986248628862936297629822983298429852986298729882989299029963036308634863986 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,851 به 29,860 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گوگل قطعه ؟

برای من همه سایتها جز گوگل بالا میاد .

جدیدا هم وقتی میخوام با پر وکسی سایت ، سایتها را باز کنم پیغام زیر میاد :

Your request was blocked by BlockScript based on the policies of the electronicsafe.info website.

BlockScript is a PHP script which enables webmasters to quickly and easily deny access to problematic users that are difficult to block using standard methods. BlockScript detects and blocks requests from all types of proxy servers and anonymity networks (such as web-based proxies, open proxies, Tor, --- servers, etc.), hosting networks, undesirable robots and spiders, and even entire countries. For more information, see:

2. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

جالبه
    سایت خود شاتل و سایت آقا مثل موشک باز میشه اما پی سی و جاهای دیگه رو از دایل آپ هم دیرتر باز میکنه

4. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    من الآن میخوام سرویسم رو برا اولین بار اینترنتی شارژ کنم .
    حالا من کارت سپه دارم و شماره کارتم ۱۳ رقمی هست ولی تو سایت پرداخت اینترنتیش جای ۱۶ رقم داره و چون حروف کارتم پشت سر هم هست نمیدونم چجوری باید وارد کنم . فعلا که هر جوری زدم قبول نکرده . ببینید شماره کارتم مثلا اینه :
    0150
    [فاصله]
    202685849
    و تو سایت هم که اینجوریه :

لطفا راهنمایی کنید که چجوری وارد کنم شماره رو .

6. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ایمیل برای من اومد. متن رنگی از شاتله. من اینجا با اون بخش قرمز رنگ کار دارم.
    خب من اینترنتی ثبت نام کردم. با هام تماس گرفتن تا سرویس فعال بشه و چون چند روز گذشته بود من فراموش کرده بودم. خلاصه قیمت گزاری شد و هیچ اشاره ای به یک ماه سرویس رایگان نشد. ( تخفیف سفارش انلاین اعمال شد) . من برای مودم گفتم که مجدد تماس میگیرم باهاشون. زمان تماس مجدد گفتم مودم نمیخوام و موضوع رایگان بودن سرویس رو یاد اوری کردم. گفتن فقط برای کسانی سرویس رایگان اعمال میشه که مودم بگیرن. گفتم باشه مودم هم بدید. روز بعد که مجدد تماس گرفتم برای هماهنگی مراجعه به منزل دوباره موضوع رایگان بودن سرویس رو یاد اوری کردم که پس چی شد؟ گفتن که ماه دوم سرویس رایگان میگیرید.

این خلاصه ماجرا بود تا اینجا . ببینم ماه بعد این سرویس رایگان داده میشه یا سر کاریم.

بله اعمال میشه

من هم 2-3 هفته پیش برای یکی از بستگانم سرویس گرفتم که براش همین قضیه تخفیف پیش اومد.

8. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گوگل ک بستس ولی یاهو سرویس میده فعلا
    الان از پشتیبانی بپرسی میگه چون گوگل نمیتونه خوب سرویس دهی کنه سرورهای گوگل مشکل دارن

10. 3 کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

art 1

12. این کاربر از moderntalk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این حرفها فقط باعث ایجاد کینه و کدورت میشه . شما هم شاید یک مدت خیلی راضی بودی و بعد سرعتت محدود شد. مهم اینه که همه اینها بازگو بشه تا بدی ها و خوبی های شرکتها برای کاربرهایی که می خوان تازه سرویس بگیرند یا سرویس عوض کنند مشخص بشه.
    نه اصلا دعوا که نداریم اتفاقا ایشون یکی از دوستای منه
    من همیشه حد وسط گفتم
    اما یه ماه پیش که بعضی ها می نالیدن ایشون با قاطعیت می گفت که نه همه چی عالیه و شاتل بهترینه

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------

سلام .
    حالا من کارت سپه دارم و شماره کارتم ۱۳ رقمی هست ولی تو سایت پرداخت اینترنتیش جای ۱۶ رقم داره و چون حروف کارتم پشت سر هم هست نمیدونم چجوری باید وارد کنم . فعلا که هر جوری زدم قبول نکرده . ببینید شماره کارتم مثلا اینه :

شما اگه همون اول بانک خودتو انتخاب کنی احتمالا نباید همچین مشکلی پیش بیاد
    یعنی مثلا وقتی می زنی بانک ملی خودش فیلد 16 رقمی میاره
    و اگه شما از سمت چپ همه رو پر کنی و 3 تا از آخرش خالی بمونه و باز هم گیر بده شاید مشکل از رمز دوم یا کد پشت کارت یا تاریخ انقضا کارتت باشه

14. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

شما که خیلی راضی بودی و می گفتی اصلا محدود نمی کنن و سرعتت دائم بالاست
    هرچی هم ما گفتیم محدود کردن ممکنه بدون دانلود زیاد هم شاملت بشه قبول نمی کردی
    این حرفها فقط باعث ایجاد کینه و کدورت میشه . شما هم شاید یک مدت خیلی راضی بودی و بعد سرعتت محدود شد. مهم اینه که همه اینها بازگو بشه تا بدی ها و خوبی های شرکتها برای کاربرهایی که می خوان تازه سرویس بگیرند یا سرویس عوض کنند مشخص بشه.
    من از حرفای این دوست مشهدیم بسیار متعجب هستم و قصد جواب دادن یا کل کل کردن با ایشان را ندارم. فعالیت‌های این جانب کاملا بر همه مشخصه و میتونن با یک جستجوی ساده به این مهم پی ببرند. بنده همواره از کم فروشی شاتل اظهار ناراحتی کرده‌ام و کاربری بودم که وقتی تاپیک شاتل چند روز بسته شد با زدن یک موضوع جدید از مدیران درخواست بازگشایی مجدد تاپیک را نمودم تا تنها وسیله اعتراض به این شرکت مسدود نشده باشد.
    البته ناراضی قلمداد شدن یا نشدن اینجانب افتخاری برای من محسوب نمی‌شود اما همین جا اعلام می‌کنم وقتی قرار دادم با این شرکت تمام شود اگر کلاهم هم انجا بیفتد نمی‌روم بردارم!!
    در ضمن من حرف‌های آقای سعید امینم را در چند صفحه قبل راجع به محدودیت از طرف حکومت رد کردم و هنوز هم سر حرفم ایستاده‌ام و حرفشان را نمی‌پذیرم.
    از کاربر محترم SEI_PM هم تشکر میکنم.

16. 2 کاربر از Unknown_2517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام .

کارت های شتاب که 16 رقم هستن

مطمئنی اونی که میزنین شماره حساب نیست؟

با درگاه بانک ملی امتحان کنید بهتره به نظر من.

18. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از حرفای این دوست مشهدیم بسیار متعجب هستم و قصد جواب دادن یا کل کل کردن با ایشان را ندارم. فعالیت‌های این جانب کاملا بر همه مشخصه و میتونن با یک جستجوی ساده به این مهم پی ببرند. بنده همواره از کم فروشی شاتل اظهار ناراحتی کرده‌ام و کاربری بودم که وقتی تاپیک شاتل چند روز بسته شد با زدن یک موضوع جدید از مدیران درخواست بازگشایی مجدد تاپیک را نمودم تا تنها وسیله اعتراض به این شرکت مسدود نشده باشد.
    البته ناراضی قلمداد شدن یا نشدن اینجانب افتخاری برای من محسوب نمی‌شود اما همین جا اعلام می‌کنم وقتی قرار دادم با این شرکت تمام شود اگر کلاهم هم انجا بیفتد نمی‌روم بردارم!!
    در ضمن من حرف‌های آقای سعید امینم را در چند صفحه قبل راجع به محدودیت از طرف حکومت رد کردم و هنوز هم سر حرفم ایستاده‌ام و حرفشان را نمی‌پذیرم.
    از کاربر محترم SEI_PM هم تشکر میکنم.
    منم سر همین موضوعات بود که گفتم شما از دوستامی
    اما اینکه اختلال در حد فاجعه بود رو نمی دونم شما چطور منکر می شدی
    حتی تو 2 قسمت ار 90 فردوسی پور هم گفت که اینترنت مشکل داره
    تازه فقط من که نمی گفتم مشکل هست
    اما فقط شما می گفتی مشکل نیست

20. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •