تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2985 از 4105 اولاول ... 1985248528852935297529812982298329842985298629872988298929953035308534853985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,841 به 29,850 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما در مورد بد بودن شرایط پادگان توضیح دادید

آموزش ها چجوریه؟ بیشتر جنبه عملی و تکاوری داره؟

اون جناب حسنوند که فرمودید اگر اشتباه نکنم الان سرگرد شده و به جای دیگه منتقل شده
    بیشتر اموزش هستش تا 4 عصر

نه تازه سروان شده حسن پور

سرگرد گردان هم جهان تیغ هستش

تکاوری نداشت اون موقع الان نمیدونم

امکانات نداره پادگان مخصوصا اب و مواد غذایی باید با سرباز های زیر دیپلم خدمت کنی

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک تک درس داشتم که الان در سیستم پیام نور ثبت شده و همه واحدها پاس شدند، میتونم برم دانشگاه و یک نامه برای نظام وظیفه بگیرم؟
    و اینکه من چون بادفتق عمل کردم، و کمی هم واریکوسل ، قبل خدمت اقدام بکنم برای معاف از رزمی یا در اموزشی اقدام کنم؟پرونده را باید از بیمارستان بگیرم؟ چون عمل من مال 20سال پیشه : دی امیدی هست در بایگانی باشه؟
    و اینکه پدر من بخاطر بیماری دو قطبی که چند سال پیش گرفت، البته با دارو تا حدودی خوب شده و اون رفتار جنون امیز را نداره ولی ناراحتی اعصابش همچنان در بدنشه و از کارافتاده شده یعنی توانایی کار کردن را نداره، میتونم اقدام بکنم شهر خودم بیفتم؟ عصرها ی گوشه زندگی را بگیرم؟ مدارک چی لازم داره؟
    دوستان خواهش دارم من را راهنمایی بکنید
    ابتدا شما بايد كارهاى فارغ التحصيلي را كامل انجام دهيد تا نامه فراغت از تحصيل كه از سوى دانشگاه به نظام وظيه را داشته باشيد
    در مورد بيمارى (واريكوسل) مى توانيد به پزشك نظام وظيفه در معاينه بگويد تا در صورت لزوم شما را به كميسيون معر فى كند
    در خصوص پدر شما، ايا شما تك فرزند ذكور هستيد ، اگر شما برادر داشته باشيد كه حتى در يك كشور ديگر زندگى بكند درخواست كفالت شما رد مى شود
    امریه ما رو که فردا میدن، معلوم نیست کدوم جهنم دره ای بیفتم، شرایط هم دارم اما میگن تک پسری زیاد تاثیر نداره، رشتمم کامپیوتر (کاردانی) ولی بازم میترسم دوره کد بخورم بیفتم کرمانشاه یا کردستان
    دوست خوبم
    متاسفانه خدمت از گذشته بوده و در اينده نيز خواهد بود مسئله مهم فشارهاى روحى و روانى است كه به سرباز از سوى افراد مختلف القا مى شود يك مشكل خدمت ماه هاى طولانى ان است كه به مرور فرسايشى ميشه و كم حوصلگى از عوامل ان است سعى كنيد افكار منفى را از خودتان دور كنيد

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید

آقا من الان تازه اولای خدمتم هست ... و تقریبا دارم 72 ای پست میدم .. تو شهر خودم دارم خدمت میکنم

میخوام از وقتم استفاده کنم و زبان بخونم تو طول خدمتم ... پیشنهادی چیزی ندارید

از کدوم موسسه گرفته یا چه کتابی .. خود خوان باشه یا کلاس برم ...

تقریبا 3 میرسم خونه وقتم رو چجوری تنظیم کنم بتونم کلاس برم . اگر بشه باشگاه هم روزی که پست نیستم برم و اگر آخر بتونم یکم شروع کنم برنامه نویسی رو

اینا رو چجوری میشه تو خدمت جمع کرد ..اولویتم با زبان هست ...تشکر

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ابتدا شما بايد كارهاى فارغ التحصيلي را كامل انجام دهيد تا نامه فراغت از تحصيل كه از سوى دانشگاه به نظام وظيه را داشته باشيد
    در مورد بيمارى (واريكوسل) مى توانيد به پزشك نظام وظيفه در معاينه بگويد تا در صورت لزوم شما را به كميسيون معر فى كند
    در خصوص پدر شما، ايا شما تك فرزند ذكور هستيد ، اگر شما برادر داشته باشيد كه حتى در يك كشور ديگر زندگى بكند درخواست كفالت شما رد مى شود

دوست خوبم
    متاسفانه خدمت از گذشته بوده و در اينده نيز خواهد بود مسئله مهم فشارهاى روحى و روانى است كه به سرباز از سوى افراد مختلف القا مى شود يك مشكل خدمت ماه هاى طولانى ان است كه به مرور فرسايشى ميشه و كم حوصلگى از عوامل ان است سعى كنيد افكار منفى را از خودتان دور كنيد
    ممنون دادا

زحمت کشیدید برای پاسخ دادن

بنده یک برادر دارم که 10ساله هست ، من نمیخام کفالت بگیرم، فقط میخام اگر بشه شهرخودم بیفتم.امکانش هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    آقا من الان تازه اولای خدمتم هست ... و تقریبا دارم 72 ای پست میدم .. تو شهر خودم دارم خدمت میکنم
    میخوام از وقتم استفاده کنم و زبان بخونم تو طول خدمتم ... پیشنهادی چیزی ندارید
    از کدوم موسسه گرفته یا چه کتابی .. خود خوان باشه یا کلاس برم ...
    تقریبا 3 میرسم خونه وقتم رو چجوری تنظیم کنم بتونم کلاس برم . اگر بشه باشگاه هم روزی که پست نیستم برم و اگر آخر بتونم یکم شروع کنم برنامه نویسی رو
    اینا رو چجوری میشه تو خدمت جمع کرد ..اولویتم با زبان هست ...تشکر
    امکانش که هست اما شما باید برنامه تون رو در هفته تقسیم کنید یعنی دو شب باشگاه و سه شب کلاس زبان، حتی می توانید فلش کارت یا خودتون درست کنید یا از بیرون تهیه کنید و در پادگان در وقت های ازاد مطالعه کنید، موسسه زبان هم که زیاد هستند اما وقت شما محدوده و شما بایستی خودتون با انها هماهنگ کنید ، کتابهای خوبی هم در بازار است که می توانید برای خود اموزی استفاده کنید.

7. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

سلام دوستان يكي از دوستان من تقريبا 2 سال پيش حين خدمت ارشد قبول شد ، اينم بگم كه 6 ماه كسري بسيج داره و ٧ ماه هم كسري جبهه ، قبلا هم هفت ماه خدمت كرده بوده ، الان شرايط چطوريه؟؟؟؟ كسري هارو ميدن ؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون دادا
    زحمت کشیدید برای پاسخ دادن
    بنده یک برادر دارم که 10ساله هست ، من نمیخام کفالت بگیرم، فقط میخام اگر بشه شهرخودم بیفتم.امکانش هست؟
    متاسفانه قانونی در این مورد ندیدم اما شما می توانید درخواست انتقالی بعد از تقسیم شدن در یگان بدهید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان يكي از دوستان من تقريبا 2 سال پيش حين خدمت ارشد قبول شد ، اينم بگم كه 6 ماه كسري بسيج داره و ٧ ماه هم كسري جبهه ، قبلا هم هفت ماه خدمت كرده بوده ، الان شرايط چطوريه؟؟؟؟ كسري هارو ميدن ؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    بله دلیلی نسیت که کسری رو ندن.ایشون بر اساس میزان کسری که شما گفتید(گاهی پیش میاد که کسری که محاسبه می کنند کمتر بشه) ۱ ماه خدمت خواهد داشت

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

منظورتون از رزم چيه؟

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    بعضی ها میگن معاف از رزم میشن...مدتش هم میگن ۳ ماه هست...منظورم این هست...
    کسانی که از رزم معاف میشن ۳ ماه از مدت سربازی کم میشه؟

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان اگه کسی از پادگان شهید علی اکبر هاشمی پیرانشهر اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه
    تو عجبشیر تو کدوم گروهان بودی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •