تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2984 از 4751 اولاول ... 1984248428842934297429802981298229832984298529862987298829943034308434843984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,831 به 29,840 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عزیزم چیز پی ان دارم ولی فایده نداره برای دانلود فالی به حجم 986مگ
    دقیقا" حق با شماست نتنها برای فایلی به اون بزرگی حتی کوچکتر از این.بخدا من دیروز از صبح برای گرفتن یه فایل 195 مگ با وی ... حدودا" ساعت 9:30 شروع شد تا غروب حدودا" ساعت 7:30 یا 8 با سرویس آرت 1 خندم گرفت تو یه روز فق 200 مگ سرعت توی روز هم که افتضاهه امروز یه خرده بهتر شده ولی نوسان شدید داره یه چیزی از 5 تا 35 .در کل الان یه طوری کردن که وقتی وی... رو میخوای استفاده کنید سرعت نصف میشه البته تو شب که بیشتر اوقات کار نمیکنه و فقط برای خوندن اخبار خوبه و متاسفانه معلوم نیست که این وضع تا به کی ادامه داره ولی هرچه که هست حالا حالا ها تموم بشو نیست چون وزیر ارتباطات این وضع اینترنت ایران رو قابل قبول میدونه پس ماها الکی اعصابمونو داغون میکنیم .این هم این خبر برای دوستانی که دوست دارن خودشون بخونن و مطمعن بشن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عزیزم چیز پی ان دارم ولی فایده نداره برای دانلود فالی به حجم 986مگ
    چرا پست ها رو کامل نمی خونید ؟؟؟؟!!!!!
    شما می گی چرا این سایت ها رو فیلتر کردن . من میگم هزار تومن چیز پی ان بگیر . بعد شما میگی :عزیزم چیز پی ان دارم ولی فایده نداره برای دانلود
    نمی دونم چرا اینجوریه با سایت speed test که امتحان میکنم سرعت اینجوریه
    ولی من خودم که الان دارم دانلود مکنم رو 20 بترکن رو 25 هست ART1
    این نکته هم بالای 50 باری گفته شد !
    downstream سرویس ART1 روی 576 کیلوبیت هست و شما اگه با نرم افزارهای نشون دهنده پهنای باند چک کنید می بینید که پهنای باندتون بالای 0.5 مگابیت هست ولییییییییییییییییییییییی ییییییییی سرعت دانلود رو روی 196 کیلوبیت محدود کردن.
    شما فقط با وبگردی و پیج باز کردن می تونی به 576 کیلو بیت نزدیک بشی .

3. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان امروز در پی قطع رانژه کردن من بدون درخواست قطع رانژه اول رفتم تنظیم مقررات فرم شکایت پر کردم دادم به دبیرخانه اشون و بعدش هم رفتم استانداری پیش مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباط جریان را بهش گفتم گفت همایون غلط کرده گفت یه فرم شکایت به صورت تایپ شده و مستند و حقوقی تنظیم کنم فردا ببرم براشون تا اقدام کنن جریان عکسه را نگفتم گفت ما گلی اقدام میکنیم نمیگیم شما امدید شکایت کردید! اگه فردا عکس را بهانه کردم چی بگم؟! البته مدرک هست که کار ادیت اون عکس کار من نبوده و کار یکی از بچه های همین انجمن بوده فقط من برای پشتیبانی تهران ایمیل کردم
    دوست عزیز drim_w3 بی زحمت شما که وارد هستید اون نامه را مینویسید تا فردا ببرم استانداری پیش اقای صفری مدیر کل ارتباطات یا دوستان دیگر چون فکر نکنم امروز drim_w3 جان بیاتش!
    اون عکس های سرعت و صفحه روتر مودم هم ردیفش کن تا مستند باشه شکایت

الان هم کافی نت هستم : دی
    کدوم عکس؟ چه عکسی فرستادی؟

کاربر فعال انجمن رياضي
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان از ساعت 5 تا الان سرعت من رو 60 مونده
    فک کنم اعتراضاتم نتیجه داده
    یه سوال: الان مگه آرت نامحدود نیست؟
    پس این درصد دیگه چه صیغه ایه؟

6. این کاربر از emgjey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان از ساعت 5 تا الان سرعت من رو 60 مونده
    فک کنم اعتراضاتم نتیجه داده
    یه سوال: الان مگه آرت نامحدود نیست؟
    پس این درصد دیگه چه صیغه ایه؟
    بعضی موقع ها قاط میزنه و شما با سرعت وبگردی می تونی دانلود کنی.
    نه محدود هست.
    آرت 1 حدود 18 گیگ می تونی دانلود کنی. 100% بشه سرعتت رو می کنن شبیه دایال آپ و میتونی به دانلود ادامه بدی !

8. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به لطف اینترنت پر سرعت و بی نوسان پینگ تک رقمی شاتل تونستم تو خرید کارت شارژ 11000 تومان ضرر کنم
    تازه 50 دقیقه هم پشت خط اپراتور موندم که خدا می دونه پول اون چقدر بشه
    البته بعد از 50 دقیقه هم وصل نشد تا الان 3 باره زنگ زدم که برداشتن
    دوستان شاتلی خرید اینترنتی نکنین که از حسابتون کم می کنه و شارژ هم نمی ده

10. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه خریدتون ناموفق باشه، پول رو ممکنه کم بکنه اما بعد برمیگرده و ترجیحاً از سایتی خرید کنید که بشه email وشماره موبایل رو بهش داد که اگه صفحه ای که کدشارژ رو نشون میده نیومد، و ترجیحا از طریق پرداخت با سایت بانک پاسارگاد یا ملت و سامان خرید رو انجام بدین،
    دو تا از سایتهایی که من همیشه ازشون خرید میکنم، یکی فقط ایرانسل یکی همه اپراتورها
    sharj.ir
    echarge.ir

12. 2 کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه خریدتون ناموفق باشه، پول رو ممکنه کم بکنه اما بعد برمیگرده و ترجیحاً از سایتی خرید کنید که بشه email وشماره موبایل رو بهش داد که اگه صفحه ای که کدشارژ رو نشون میده نیومد، و ترجیحا از طریق پرداخت با سایت بانک پاسارگاد یا ملت و سامان خرید رو انجام بدین،
    دو تا از سایتهایی که من همیشه ازشون خرید میکنم، یکی فقط ایرانسل یکی همه اپراتورها
    sharj.ir
    echarge.ir
    پول رو که بر نمی گردونه
    ای میل که نه اما شماره می دم، چون اجباریه که یکیش حتما داده شه
    کارت بانک ملی بوده و سایت هم همون ای چارج بود دیگه
    دفعه ی اول هم نیست که این طوری می شه
    اما تو سایت خود شاتل همچین سریع خرید انجام و ثبت می شه که حتی فرصت فکر کردن هم نداشته باشی

14. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

پینگنم فوق العاده شده

شاتل - اکو 128 - محدود

16. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

علاقه مندیم به اطلاع برسانیم، خوشبختانه با اضافه شدن امکانات مخابراتی در مرکز سعادتمند، امکان ارایه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این مرکز فراهم شده است. شما می توانید برای دریافت سرویس از طریق سفارش آنلاین و بهره مندی از تخفیف سفارش آنلاین و یک ماه سرویس رایگان در این مرکز، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بی گمان، با توجه به استقبال چشم گیر متقاضیان از سویی و محدودیت امکان ارایه ی خدمات، اولویت با افرادی خواهد بود که زودتر برای دریافت سرویس اقدام فرمایند.
    این ایمیل برای من اومد. متن رنگی از شاتله. من اینجا با اون بخش قرمز رنگ کار دارم.
    خب من اینترنتی ثبت نام کردم. با هام تماس گرفتن تا سرویس فعال بشه و چون چند روز گذشته بود من فراموش کرده بودم. خلاصه قیمت گزاری شد و هیچ اشاره ای به یک ماه سرویس رایگان نشد. ( تخفیف سفارش انلاین اعمال شد) . من برای مودم گفتم که مجدد تماس میگیرم باهاشون. زمان تماس مجدد گفتم مودم نمیخوام و موضوع رایگان بودن سرویس رو یاد اوری کردم. گفتن فقط برای کسانی سرویس رایگان اعمال میشه که مودم بگیرن. گفتم باشه مودم هم بدید. روز بعد که مجدد تماس گرفتم برای هماهنگی مراجعه به منزل دوباره موضوع رایگان بودن سرویس رو یاد اوری کردم که پس چی شد؟ گفتن که ماه دوم سرویس رایگان میگیرید.

این خلاصه ماجرا بود تا اینجا . ببینم ماه بعد این سرویس رایگان داده میشه یا سر کاریم.

18. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •