با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان
لطفا آپلودسنتر معرفی کنید که با نهایت سرعت بشه با آسیا دانلود کرد توی تایم رایگان
سرویسم هم شهابه
سلام این وضعیت خط منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسم 10 مگه ولی بیشتر از 2 مگ نمی شه. هر چی هم زنگ زدم می گن خط مشکل داره. خط نو گرفتم اینم وضعیتش. می گم پول کارشناس رو من می دم بفرستین بیاد درستش کنه من هزینش رو قبول دارم. خطم 10 مگ بکشه بازم می گن نمی شه! من نمی فهمم این چه مسخره بازیه دیگه. یعنی انصافا من مشتری که دارم پول می دم یک سرویس بخواهم هم سرعت دانلود بالا داشته باشم هم پینگ خوب که گیم بزنم خواسته زیادیه!؟ نمی فهمم چرا زورشون میاد مشکل رو رفع کنند
uploadboy البته اگه سرویستون محدود نشده باشه...
خب دوست عزیز راست میگن نویز خطتتون زیاده
حالا نمیدونم شایدم خودشون SNR اوردن پایین
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
باید یه قانونی بذارن برای snr که وقتی خط از سر سیم خود مخابرات تست میگیری به بهترین شکل ممکن باشه و یا یک عدد خاص که اگر کمتر بود یا شرکت و یا خود مخابرات موظف باشه اون مقدار رو تحویل بده و بره
بسیاری از مشکلات کاربرا هم همین snr هست که علت های گوناگونی داره.
آپلود بوی محدود شده یه سرویس دیگه لطفا
عصر آپلود رو هم امتحان کنید
من مجدود نشدم
تو تهران به خاطر خساست و صرفه جویی تو هزینه ها، مراکز مخابراتی خیلی کم هستن نسبت به وسعت شهر و جمعیت. به همین خاطر بسیــــاری از منازل و آپارتمان ها در تمام نقاط شهر، به خاطر دوری بیش از حد از مرکز مخابراتی ای که کابل مسی تلفنشون بهش ختم میشه، نویز خطشون بالاست و به سختی سرعتشون در بهترین حالت میتونه به 4-8 مگابیت برثانیه برسه!
وقتی فاصله زیاده، تنها راه، ایجاد مراکز مخابراتی یا حداقل تجهیزات-در-محلِ بیشتر هست که شرکت مخابرات ایران باتوجه به ناکارآمدی و کهنه بودن سیستم کاریش و طمع بالای مدیرانش برای خرج کمتر و سود بیشتر، از این کارا نمیکنه و باید منتظر موند ببینیم MTN که ایرانیان-نت رو انداختن بهش به جای پولش که تو ایران گیر کرده بود، از کی شروع میکنه به ارائه ی اینترنت کابلی با فیبرنوری که از شر این تکنولوژی عتیقه و عقب مونده ی DSL و این مخابرات بد-بازده نجات پیدا کنیم... :/
Last edited by Zeitgeist; 17-07-2016 at 09:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)