اگر بخوایم نامحدود شبانه از 2 تا 8 دانلود کنیم میتونم مثلا قبل از ساعت 2 دو تا بسته سه ساعته بخرم؟ خودش بعد از تموم شدن اولی از دومی استفاده میکنه؟
اگر بخوایم نامحدود شبانه از 2 تا 8 دانلود کنیم میتونم مثلا قبل از ساعت 2 دو تا بسته سه ساعته بخرم؟ خودش بعد از تموم شدن اولی از دومی استفاده میکنه؟
با سلام
دوستان دو روزه که بسته ی 3 ساعته نامحدود میگیرم(60 گیگ)
بعد حدود 40 گیگ دانلود یک دفعه میره رو بسته ی عادیم و توی ایرانسل من هم بسته ی نامحدود رو 60 گیگ از 75 گیگ میزنه(همه ی این اتفاقات بعد اپدیت کردن ایرانسل من بوجود اومد)
کسی همچین مشکلی رو داره؟؟؟؟
اره
بله
درست ش هم همينه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دقیقا مال من هم امشب مثل شما شد،در حالی که 15 گیگ از حجمم مونده بود یه دفعه رفت روی 75 گیگ و دیگه نت کار نکرد!!![]()
40 گیگ بروخداروشکرکن من بزور تو3 ساعت 15 گیگ دانلود کردم اینقدرسرعت میارن پایین بعدقطع وصل میکنن که پشیمون میشی ازدانلود ....
خیر دوست عزیز. من با دیدن سوالت کنجکاو شدم و رفتم از اپراتور ایرانسل از طریق سایتش پرسیدم. گفت همزمان هر دو بسته شروع میشن و اگه تو یه تایم دوبسته ساعتی بخری در اصل یه بسته خریدی. در ضمن بسته های شبانه تمدید خودکار هم ندارند.
یادم قبلا دوستان می گفتن میشه دو تا سه ساعته با هم خرید بعد از اتمام یکی اون یکی فعال میشه
تا به حال خودم تست نکردم
ایرانسل ی طرح 1 روزه اینترنت رایگان داره دوطرفه
هر کسی تمایل داشت به تلگرام p30gi@
دوستان من مودم b315 گرفتم وقتی از وای فای استفاده میکنی چراغ وای فای چشمک نمیزنه مال شما هم اینجوریه؟
مثلا مودم تی دی دارم وقتی بهش وصل میشم چراغ وای فای چشمک میزنه ولی این نه
بله مدلهای B315 چراغ وایفای چشمک نمیزنه وقتی که از وایفای استفاده میکنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)