تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2983 از 3017 اولاول ... 198324832883293329732979298029812982298329842985298629872993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,821 به 29,830 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام راهی نیست Line Attenuation یا همون میرایی خط رو بهبود داد؟ الان من SNRام 23 هست ولی میرایی 45 که باعث شده خطم پرش زیاد داشته باشه، پورت هم عوض کردن برام ولی فایده نداشته.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

میرایی خط به کیفیت سیم کشی و فاصله شما تا مرکز مخابراتی بستگی دارد بهترین کار اینه سیم تلفنی که از پست مخابراتی میاد داخل خونه رو مستقیما بیاریش تا پشت مودم! اینطوری میرایی خط بهتر میشه یه ذره...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میرایی خط به کیفیت سیم کشی و فاصله شما تا مرکز مخابراتی بستگی دارد بهترین کار اینه سیم تلفنی که از پست مخابراتی میاد داخل خونه رو مستقیما بیاریش تا پشت مودم! اینطوری میرایی خط بهتر میشه یه ذره...
    سیم مستقیم با یه کابل باکیفیت اومده تا اسپلیتر از اونجا یه مودم و یه دونه تلفن وصل شده، اسپلیتر رو برداشتم و تعویض هم کردم فایده نداشته، البته بیشتر توی روز قعطی زیاد دارم و شب کمتر مشکل پیش میاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با توجه به قیمت نباید شاکی باشه اینکه مخابرات تا 60 گیگ هدیه سرعت بالاتر داده جای تشکر داره! همین سرویس 2 مگ نامحدود رو شاتل و پارس آنلاین 400 هزار تومن میدن...
    پارس آنلاین من داشتم دو مگ نامحدود یک ماهه ۱۴۰۰ گیگ گرفتم
    مشکل اینجاست مخابرات میگن نامحدود ما محدودیت ندارد !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض مخابرات

با توجه به قیمت نباید شاکی باشه اینکه مخابرات تا 60 گیگ هدیه سرعت بالاتر داده جای تشکر داره! همین سرویس 2 مگ نامحدود رو شاتل و پارس آنلاین 400 هزار تومن میدن...
    پارس آنلاین من داشتم دو مگ نامحدود یک ماهه ۱۴۰۰ گیگ گرفتم
    مشکل اینجاست مخابرات میگن نامحدود ما محدودیت ندارد !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

نامحدود نباید محدودیت داشته باشه تحت هیچ شرایطی سرعت نباید زیر 2 مگ بیاد آگه سرعت بیاد زیر 2 مگ میتوانید 195 از مخابرات شکایت کنید!

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی 512 نامحدود مخابرات گرفته جدیدا؟
    وضعیتش چطوره؟
    با تشکر

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام دوستان
    وضعیتش چطوره؟
    با تشکر
    محدودیت داره

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    وضعیتش چطوره؟
    با تشکر
    محدودیت داره

9. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من سرویس 2 مگ نامحدود شارژ کردم.
    سرعت دانلود تا 60 گیگ اول 600 بود اما بعد از دانلود 60 گیگ سرعت 260 کیلوبایت شد.
    سلام
    چک کردم دیدم 145 هزارتومن پول دادی برای این سرویس آشغال !!!
    شما بفرما اینترنت های همراه اول و ایرانسل رو چک کن ... متوجه میشی تا پاچه کلاه گذاشتن سرت !!!
    اینترنت شبانه نامحدود همراه اول 1 صبج تا 11 صبج ... ماهانه 29 هزارتومن!!!!
    برای همراه اول میتونی شارژ با تخفیف گیر بیاری که هزینه ها خیلی میاد پایین

اینترنت ایرانسل 5 گیگ یکهفته از ساعت 6 صبح تا 12 ظهر فقط 2 هزارتومن !!!!! اگر مودم 4G داشته باشی حتا میتونی ایرانسل ساعتی بذاری برای دانلود (900 تومن) که راحت همون 5 گیگ دانلود میشه
    شما در طول یکماه 20 تا بسته اینترنت یکهفته هم بگیری برای دانلود در مجموع میشه 100 گیگ 40 هزار تومن (با تخفیف از فروم همسایه که شارژ میفروشن ... 34 تومن میشه )
    یه 100 تومن میمونه ... که اگر بسته با تخفیف از فروم ها پیدا کنی ... میتونی 48 گیگ یکساله رو بگیری 96 هزارتومن در مجموع اعصابت هم راحت تره

اینها برای دانلود کردن بود

اینترنت های ماهانه شون هم چک کن ... دیگه نمیدونم چه دلیلی داره که از مخابرات اینترنت بگیری و انتظار بالا داشته باشی ... شاتل ندارم (قبلن داشتم ولی بعد مخابرات نمیذاره بگیرم) ولی این شاتل لند خیلی تعریف میکنند ... اگر میتونی شاتل بگکیر وگرنه برو سمت همون اینترنت همراه
    اگر فقط دانلود میخای ... فقط همون اینترنت های شبانه رو بگیر

این رو گفتم که ماه بعدی پولت رو دور نریزی !!! هر کدوم از این ها اپاتورها آنتن داری ... برو بگیر که بجز اینترنت داخل خونه ... اینترنت همراه هم داری ... برق هم بره میتونی کارهات رو انجام بدی ...
    یه تحقیق و بررسی کن ... میتونی خیلی بهتر از اینترنت استفاده کنی و مهمتر اینکه اعصابت راحت باشه ...
    آقابون و خانوم ها ... بلد نیستید راهنمایی کنید ... حرف نزنید ... اینکه میگید توقغت بالا هست ( o935) یا میگید فلان اپراتور گرونتر میده ( AnonymousX)... نیازی به مقایسه نداره ... باید راه حل حل بدید ... مثل بقیه افراد که میگن برید از فلان اپراتور اینترنت بگیرید بهتره ووو ... نیازی نیست با تبلیغ مخابرات اینترنت پورسانت بگیرید ...
    اینترنت نامحدود یعنی نامحدود .. دیگه اما و اگر و شاید و جر زنی نداره
    اینترنت مخابرات خوزیتان آشغال ترین اینترنت هست که توی عمرم دیدم

موفق باشید

11. این کاربر از dayanoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

512 نامحدود که تازه آوردن چجوره؟ سرعت اولیش تا چقدر میره؟ تا چه حجمی سرعتش بالاست؟ میخوام ببینم میصرفه بگیرم یا نه، ماهی حدود 30-40 گیگ مصرف دارم که فقط بسته 30گیگی حدود 50 در میاد. هزینه خود سرویس هم که باید حساب کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •