سلام راهی نیست Line Attenuation یا همون میرایی خط رو بهبود داد؟ الان من SNRام 23 هست ولی میرایی 45 که باعث شده خطم پرش زیاد داشته باشه، پورت هم عوض کردن برام ولی فایده نداشته.
سلام راهی نیست Line Attenuation یا همون میرایی خط رو بهبود داد؟ الان من SNRام 23 هست ولی میرایی 45 که باعث شده خطم پرش زیاد داشته باشه، پورت هم عوض کردن برام ولی فایده نداشته.
میرایی خط به کیفیت سیم کشی و فاصله شما تا مرکز مخابراتی بستگی دارد بهترین کار اینه سیم تلفنی که از پست مخابراتی میاد داخل خونه رو مستقیما بیاریش تا پشت مودم! اینطوری میرایی خط بهتر میشه یه ذره...
سیم مستقیم با یه کابل باکیفیت اومده تا اسپلیتر از اونجا یه مودم و یه دونه تلفن وصل شده، اسپلیتر رو برداشتم و تعویض هم کردم فایده نداشته، البته بیشتر توی روز قعطی زیاد دارم و شب کمتر مشکل پیش میاد.
پارس آنلاین من داشتم دو مگ نامحدود یک ماهه ۱۴۰۰ گیگ گرفتم
مشکل اینجاست مخابرات میگن نامحدود ما محدودیت ندارد !!!
پارس آنلاین من داشتم دو مگ نامحدود یک ماهه ۱۴۰۰ گیگ گرفتم
مشکل اینجاست مخابرات میگن نامحدود ما محدودیت ندارد !!!
نامحدود نباید محدودیت داشته باشه تحت هیچ شرایطی سرعت نباید زیر 2 مگ بیاد آگه سرعت بیاد زیر 2 مگ میتوانید 195 از مخابرات شکایت کنید!
سلام دوستان
کسی 512 نامحدود مخابرات گرفته جدیدا؟
وضعیتش چطوره؟
با تشکر
محدودیت داره
- - - Updated - - -
محدودیت داره
سلام
چک کردم دیدم 145 هزارتومن پول دادی برای این سرویس آشغال !!!
شما بفرما اینترنت های همراه اول و ایرانسل رو چک کن ... متوجه میشی تا پاچه کلاه گذاشتن سرت !!!
اینترنت شبانه نامحدود همراه اول 1 صبج تا 11 صبج ... ماهانه 29 هزارتومن!!!!
برای همراه اول میتونی شارژ با تخفیف گیر بیاری که هزینه ها خیلی میاد پایین
اینترنت ایرانسل 5 گیگ یکهفته از ساعت 6 صبح تا 12 ظهر فقط 2 هزارتومن !!!!! اگر مودم 4G داشته باشی حتا میتونی ایرانسل ساعتی بذاری برای دانلود (900 تومن) که راحت همون 5 گیگ دانلود میشه
شما در طول یکماه 20 تا بسته اینترنت یکهفته هم بگیری برای دانلود در مجموع میشه 100 گیگ 40 هزار تومن (با تخفیف از فروم همسایه که شارژ میفروشن ... 34 تومن میشه )
یه 100 تومن میمونه ... که اگر بسته با تخفیف از فروم ها پیدا کنی ... میتونی 48 گیگ یکساله رو بگیری 96 هزارتومن در مجموع اعصابت هم راحت تره
اینها برای دانلود کردن بود
اینترنت های ماهانه شون هم چک کن ... دیگه نمیدونم چه دلیلی داره که از مخابرات اینترنت بگیری و انتظار بالا داشته باشی ... شاتل ندارم (قبلن داشتم ولی بعد مخابرات نمیذاره بگیرم) ولی این شاتل لند خیلی تعریف میکنند ... اگر میتونی شاتل بگکیر وگرنه برو سمت همون اینترنت همراه
اگر فقط دانلود میخای ... فقط همون اینترنت های شبانه رو بگیر
این رو گفتم که ماه بعدی پولت رو دور نریزی !!! هر کدوم از این ها اپاتورها آنتن داری ... برو بگیر که بجز اینترنت داخل خونه ... اینترنت همراه هم داری ... برق هم بره میتونی کارهات رو انجام بدی ...
یه تحقیق و بررسی کن ... میتونی خیلی بهتر از اینترنت استفاده کنی و مهمتر اینکه اعصابت راحت باشه ...
آقابون و خانوم ها ... بلد نیستید راهنمایی کنید ... حرف نزنید ... اینکه میگید توقغت بالا هست ( o935) یا میگید فلان اپراتور گرونتر میده ( AnonymousX)... نیازی به مقایسه نداره ... باید راه حل حل بدید ... مثل بقیه افراد که میگن برید از فلان اپراتور اینترنت بگیرید بهتره ووو ... نیازی نیست با تبلیغ مخابرات اینترنت پورسانت بگیرید ...
اینترنت نامحدود یعنی نامحدود .. دیگه اما و اگر و شاید و جر زنی نداره
اینترنت مخابرات خوزیتان آشغال ترین اینترنت هست که توی عمرم دیدم
موفق باشید
512 نامحدود که تازه آوردن چجوره؟ سرعت اولیش تا چقدر میره؟ تا چه حجمی سرعتش بالاست؟ میخوام ببینم میصرفه بگیرم یا نه، ماهی حدود 30-40 گیگ مصرف دارم که فقط بسته 30گیگی حدود 50 در میاد. هزینه خود سرویس هم که باید حساب کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)