تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2983 از 4105 اولاول ... 1983248328832933297329792980298129822983298429852986298729933033308334833983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,821 به 29,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان، من اولین باره توی این فروم ثبت نام کردم. یه سری سوال داشتم، ممنون میشم جواب بدید من مدرک کارشناسی ارشد نرم‌افزار کامپیوتر دارم و برای اول تیر ماه اعزامم سوال اول اینکه با این شرایط، نمیدونید حدس بزنید آموزشیم کجا میشه؟ سوال دوم اینکه اگر از بچه‌ها کسی در مورد سازمانهایی که برای رشته من امریه میگیرن خبر داره، خیلی خوشحال میشم خبر بدید

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام دوست من.من اموزشیم امروز تموم شد تو01.درمورد اونجا ب یکی از دوستان کامل توضیح داده بودم به تو هم باز میگمشون:
    به ما از همون هفته اول هرروز بعد تموم شدن کلاسا معمولا ازساعت ۴بعدازظهر تا ۵:۳۰ صبح فرداش روزبرگی دادن پنجشنبه جمعه ها هم مرخصی دادن.
    نگهبانی ها بسته به سمت و وظیفه ای که بهت دادن فرق میکنه.معمولا اگه منشی یا ارشد گروهان انتخاب بشی نگهبانیت کمتر از بقیس.بقیه هم معمولا هفته ای یه بار نهایتن ۲بار توهفته نگهبان میشن البته اگه نگهبان تنبیهی نشن.نگهبانی ها هم معمولا یا نگهبان اسلحه خونس که ۲۴ساعتس و ۲ساعت پست ۴ساعت استراحته.یا پاسبخشیه که راحته و باید نگهبان های دیگه رو بیدارکنه و براشون غذابیاره.یانگهبان اسایشگاهه که فقط تو شب ۳ساعته یا نگهبان متفرقس که معمولا ۲تا پست ۲ ساعتس بیرونه گروهان و نگهبانیه بخشی از پادگان.معمولا هر دوهفته یبار هم به گروهانتون گشتی و اماده میخوره که یعنی یا باید ۲۴ ساعت اماده باشید یا گشت بزنید تو پادگان برای چندساعت.
    اگر هم دژبان دانشجو انتخاب بشید که نگهبانیتون دیگه دست یگانتون نیست و دست دژبانیه و معمولا هفته ای یک پست ۳ساعتس برای یکی از درها.میتونید سربازهارو هم بگردین چون دژبان حساب میشین.من خودم دژبان دانشجو انتخاب شدم و واقعا خوشحالم چون کارم نسبت ب بقیه خیلی راحت بود.اگه اومدن دژبان دانشجو انتخاب کنن حتما داوطلب شو.ازهمه لحاظ ازاد میشی.
    رژه معمولا از هفته دوم اموزش هاش شروع میشه.دژبان بشی رژه هم نداری مراسم تحلیف همه رژه میرن ولی دژبان دانشجوها دور میدون وایمیسن.هفته های اخر هم که همه واسه روز تحلیف تمرین میکنن ما دژبانا ازاد بودیم
    میدون تیر همه دوره ها ۳روز و ۲ شبه ولی برای ما چون تعطیلات عید ۲۰روز مرخصی داده بودن ۴روزو ۳ شب بود.تیراندازی هم سخت نیس فقط صدای ژ۳ زیاده و لکد زدنشم با کتفت باید مهار کنی تا به زیر چشمت که نشونه میگیری اسیب نزنه.
    همون اول عقیدتی میگن کسایی ک حافظ یاقاری قرانن برن واسه عقیدتی.بعد یه ازمون هم عقیدتی میگیره سعی کن شرکت کنی.از لویزان و عقیدتی مرکز هم اومدن و گفتن کسایی ک رشتشون کامپیوتره یاتدوین و گرافیک و کارگردانی یاعکاسیه و کسری ندارن برن ثبت نام من چون کسری دارم نرفتم.
    ما شنبه دوم اسفند رفتیم لباس دادن گفتن برید سه شنبه پنجم بیاین.اره ب همه میدن.به شما چون تعطیلات عید ندارین هم احتمالا بیشتر بدن.
    خیلی ازت ممنونم دوست عزیز بات توضیحت امیدوارم که عین خودت دژبان بشم

3. این کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

پادگان 01 بودم و الان که تقسیم شدیم دوره کد خوردم پرندک- مرکز آموزش تکاور شهید سرلشگر ابوالفضل شبان نزاجا

دوستان کسی هست که اینجا خدمت کرده باشه؟ اگه هست بکه که یه سری سوال ازش دارم
    خدا بهت صبر بده دوست عزیز

توی پست های من سرچ کن توضیح دادم من برج 6 اولین دوره لیسانسش اونجا بودم

با نقطه صفر مرزی هیچ فرقی نمیکنه

سعی کن خودتو جا کنی تو گردان ابوذر گروهان 1 سروان حسن پور

ولی خداتو شکر کن بهترین قصل اونجا هستش

تقسیماتش هم نه میشه بگی خوبه نه میشه بگی بده

اگر گروهان 1 افتادی برو پیش سرگروهبان نیسی هواتو داره

دژبان هاشم دور از انسان هستن کلا پادگان جالبی نیستش

تو پستام سرچ کن

5. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام رفیق
    منم اردیبهشت اعزامم به 01
    من تهرانم و فوق لیسانس فناوری اطلاعات و بدون شرایط و بدون پارتی
    شنیدم فوق لیسانسا بیشتر تو شهر خودشونن.
    میشه بگی تقسیمات واسه تهرانی ها کجا بود بیشتر؟
    اگه بچه های 01 دیگه ای تو تالار هستن و تازه تقسیم شدن ممنون میشم هرکی اطلاعی داره جواب بده؟
    سلام داداش
    والا الان که برای اسفند تقسیمات خیلی خوب بود. البته من بد جایی افتادم ولی اکثرا جاهای خوبی افتادن

اونجا هم چند باری اومدن دنبال بچه های کامپیوتر و به شدت نیاز داشتن بهش و آی تی هم جزو علوم کامپیوتره و قطعا میخوان
    بچه های کامپیوتر تهرانی همشون تهران افتادن و بیشتر هم لویزان افتادن که عشق و حاله!
    کلا کامپیوتری ها خیلی حال کردن و شما هم که ارشدی و احتمال خیلی زیاد تهرانی و جای خوبی میوفتی

موفق باشی

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان من اعزامی 19/4/94 افتادم کسی میدونه محل آموزشیم کجا میفتم؟معاف از رزم هستم ساکن اصفهان و دیپلمه

داره خودمونی میشه Mani_Asi2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام داداش
    والا الان که برای اسفند تقسیمات خیلی خوب بود. البته من بد جایی افتادم ولی اکثرا جاهای خوبی افتادن

اونجا هم چند باری اومدن دنبال بچه های کامپیوتر و به شدت نیاز داشتن بهش و آی تی هم جزو علوم کامپیوتره و قطعا میخوان
    بچه های کامپیوتر تهرانی همشون تهران افتادن و بیشتر هم لویزان افتادن که عشق و حاله!
    کلا کامپیوتری ها خیلی حال کردن و شما هم که ارشدی و احتمال خیلی زیاد تهرانی و جای خوبی میوفتی

موفق باشی
    نه بابا کجا بچه های کامپیوتر تهرانی حال کردن؟من و دوستم افتادیم شاهرود یکی دیگه از بچه های کامپیوتر هم افتاد کرمانشاه.هممونم بچه تهران.تقسیمات یگان ما که افتضاح بود همه شهرستان.فقط بیشتره شرایط دارا شهرخودشون افتادن.پزشک وظیفمون خاش افتاد

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

رفتیم نظام وظیفه، بلیط دادن واسه ساعت 12 برگشتیم خونه
    01 01 ما داریم میایم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من 15 اسفند 92 مدارک رو ثبت کردم و برگه آماده به خدمتم میگه که اول تیر اعزامم. حالا متوجه شدم میتونم از معافیت پزشکی استفاده کنم. دوستان میدونند باید چه مراحلی رو طی کنم؟

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خدا بهت صبر بده دوست عزیز

توی پست های من سرچ کن توضیح دادم من برج 6 اولین دوره لیسانسش اونجا بودم

با نقطه صفر مرزی هیچ فرقی نمیکنه

سعی کن خودتو جا کنی تو گردان ابوذر گروهان 1 سروان حسن پور

ولی خداتو شکر کن بهترین قصل اونجا هستش

تقسیماتش هم نه میشه بگی خوبه نه میشه بگی بده

اگر گروهان 1 افتادی برو پیش سرگروهبان نیسی هواتو داره

دژبان هاشم دور از انسان هستن کلا پادگان جالبی نیستش

تو پستام سرچ کن

شما در مورد بد بودن شرایط پادگان توضیح دادید

آموزش ها چجوریه؟ بیشتر جنبه عملی و تکاوری داره؟

اون جناب حسنوند که فرمودید اگر اشتباه نکنم الان سرگرد شده و به جای دیگه منتقل شده

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی از مالک اشتر اراک سوالی داشت در خدمتم

13. این کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •