تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2983 از 4428 اولاول ... 1983248328832933297329792980298129822983298429852986298729933033308334833983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,821 به 29,830 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقایون کسی الان با پشتیبانی فنی پارس انلاین تونسته تماس بگیره ؟؟؟

من بعد از تماس که 3 رو میزنم برای پشتیبانی فنی میگه با عرض پوزش بخش فروش شرکت تعطیل میباشد !!

اولش فکر کردم دکمه های گوشی خونه خراب شده و 1 رو به جای 3 ثبت میکنه . با موبایلم زنگ زدم بازم همینه !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کسی اطلاع داره الان سرعت تو اصفهان چجوره؟چقدر هر شب تو زمان رايگان ميشه دانلود کرد؟ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه resident2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مگه مهمه همه جای ایرن سرای من

پيش فرض

اینم نتیجه دانلود شبانه سرویس 512 نکته جالبش تعداد دیس شدنهاشه اونم بعد از حجم معینی هربار دیس شده تعدادش بمونه واقعا پارس آن لاین مزخرف شده روزی کمتر از 20بار دیس نشیم روزمون روز نیست

4. این کاربر از resident2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

من الان حدود 5 سال هستش که از پارس آنلاین استفاده میکنم و تصمیم گرفتم که از مخابرات با یه خط دیگم بگیرم اگر پارس آنلاین رو از روی خط جمع آوری نکنم هزینه ای روی قبض میاد ؟ مثل آبونمان , عوارض و ... ؟؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان حدود 5 سال هستش که از پارس آنلاین استفاده میکنم و تصمیم گرفتم که از مخابرات با یه خط دیگم بگیرم اگر پارس آنلاین رو از روی خط جمع آوری نکنم هزینه ای روی قبض میاد ؟ مثل آبونمان , عوارض و ... ؟؟
    شرکتهای خصوصی مایات و عوارض شهرداری رو در همون قرارداری که شما باهاشون داری اضافه می کنند و از شما می گیرند نه روی قبض تلفن,خوب مسلماْ‌وقتی شما هم هزینه اشتراک پار‌آنلاین رو پرداخت نکنی و دوره طرحت تموم بشه رانژه خط جمع آوری میشه توسط شرکت.
    ولی مخابرات در کل برای من که حجم دانلودم بالاست در این 6ماهه خوب بوده(بهتر از شرکتهای خصوصی)

7. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

اهواز، پادادشهر
    شرکت فعلی: hiWeb
    اصلا راضی نیستم، روزی هزاربار قطع میشه.

چی بگیرم؟
    من بیشتر برای مرور صفحات میخوام (وبگردی) نه دانلود فایل های حجیم.

پارس آنلاین بگیرم؟
    تو تاپیک hiWeb یکی از دوستان پیشنهاد داد پارس آنلاین بگیرم.
    نظر شما؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اهواز، پادادشهر
    شرکت فعلی: hiWeb
    اصلا راضی نیستم، روزی هزاربار قطع میشه.

چی بگیرم؟
    من بیشتر برای مرور صفحات میخوام (وبگردی) نه دانلود فایل های حجیم.

پارس آنلاین بگیرم؟
    تو تاپیک hiWeb یکی از دوستان پیشنهاد داد پارس آنلاین بگیرم.
    نظر شما؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    پارس جدیداً کیفتش تو تهران اومده پایین همونطور که در پستهای بالا هم می بینی دوستان از قطعی های پی در پی گلایه داشتند,اگر دانلود برات مهم نیست پیشنهاد میدم شاتل بگیری (اگر با4 گیگ حجم در ماه کارت راه می افته)

10. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    من از سرویس 256 نامحدود پارس آنلاین استفاده میکنم...
    تا قبل ار عید همه چی خوب بود سرعت دانلودم بین 300-400 و پبنگم هم بین 130-150 بود...
    ولی تو سال جدید همه چی ترکید سرعت دانلودم به 200 هم نمیرسه(تا قبل از 20 گیگ) وقتی هم که زنگ میزنم پشتیبانی میگن از سایت sdpol.ir تست بگیر |: |:
    پینگم هم که به شدت نوسانی شده از 160 تا 380 متغیره!!
    برای من که گیم آنلاین میزنم تقریبا بازی کردن غیر ممکن شده!!! حالا مشکل پورتهای udp به کنار |:

از چند نفر شنیده بودم این کاهش کیفیت پارس آنلاین به خاطر این سیستم مدیریت ترافیک هستش آیا این درسته یا نه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.
    من از سرویس 256 نامحدود پارس آنلاین استفاده میکنم...
    تا قبل ار عید همه چی خوب بود سرعت دانلودم بین 300-400 و پبنگم هم بین 130-150 بود...
    ولی تو سال جدید همه چی ترکید سرعت دانلودم به 200 هم نمیرسه(تا قبل از 20 گیگ) وقتی هم که زنگ میزنم پشتیبانی میگن از سایت sdpol.ir تست بگیر |: |:
    پینگم هم که به شدت نوسانی شده از 160 تا 380 متغیره!!
    برای من که گیم آنلاین میزنم تقریبا بازی کردن غیر ممکن شده!!! حالا مشکل پورتهای udp به کنار |:

از چند نفر شنیده بودم این کاهش کیفیت پارس آنلاین به خاطر این سیستم مدیریت ترافیک هستش آیا این درسته یا نه؟؟؟

وجود مشکلات عجیب و غریب مثل قطع شدن دانلود و ناقص دانلود شدن صفحات وب و سرعت پایین تک کانکشنها و نوسان بسیار شدید احتمالا به خاطر همین سیستمه. ولی ظاهرا اینا مشکل پهنای باند هم دارن. چون هر روز توی مقاطع زمانی خاص یعنی الان که دارم مینویسم توی بعضی مناطق سرعت اینترنت از دایال آپ هم پایینتر میاد. وقتی زنگ میزنم عنوان میکنن که دلیلش مشکل پهنای باند از جانب مخابرانه. پارس آنلاین دیگه مثل گذشته نیست. این هم که میگن سرویسها رو روی 9 مگ یا 6 مگ میبندن یک فریب برای جذب مشتریه. چون به قول دوستمون مثل این میمونه که روی یک ماشین که سرعتش بیشتر از 100 تا نمیشه یک کیلومترشمار ببندی که بتونه عدد 500 رو نشون بده . حداقل جایی که من سرویس گرفتم این شکلیه.

13. این کاربر از tosan622 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان من پارس گرفتم 512 شبا برای دانلود روی 500 است ولی اکثر موقع ها مثلا یه فایل برای دانلود می ذارم سرعتش اینجوری می شه 500 - 430 -400 350 200 100 0 بعد دوباره می ره تو 500 اصلا سرهتش ثابت نیست و خیلی نوسان داره می خواستم بپرسم برای شما هم همینطوریه یا برای من فقط اینجوری این نوسانات سرعتش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •