من امروز خطم کانکت شد از پارس به اسیاتک سویچ کردم، پیش فرض روی دو مگ ست شده!
باید زنگ بزنم؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من امروز خطم کانکت شد از پارس به اسیاتک سویچ کردم، پیش فرض روی دو مگ ست شده!
باید زنگ بزنم؟
تنظیمات مودم نگاه کنید بذارید روی adsl+ همچنین snr اگه روی این حالت خوب باشه حداقل بالای 12 باشه باز اگه در این حالت تنظیم مودم باز روی 2 مگ بود تماس بگیرید بهشون بگید.
احتمال میدم مشکل از تنظیمات مودم و یا snr شما باشه..... که به اون حالتی که گفتم بذارید حل میشه ...وگرنه نباید روی 2 مگ بسته باشن مگر کیفیت خط یا همون snr اینقدر پایینه که خود مودم روی 2 مگ ثابت میشه. و غیر از این باشه حتما تماس بگیرید.
البته بک احتمال دبگه هم هست که کمبود پهنای باند توی اون مرکز باشه که روی 2 مگ یسته شده باشه.
بهر حال اول تنظیمات مودم رو چک کنید تا مشخص بشه موضوع چیه.
Last edited by amin885; 15-07-2016 at 21:19.
البته هر کسی نظر خودش محترم و همچنین نظر شما محترم اما بشخصه ترجیح میدم پول سرویس بیشتری بدم اما از چیز پی ان داخلی استفاده نکنم چون خود چیز پی ان امنیت رو به خطر مینداره
شما فکرشو کنید دیتا ما داره از یه سرور داخلی دیگه تبادل میشه پس حالا اومدیم یه عکس شخصی برای کسی فرستاده بشه و یادمون نباشه که به چیز پی ان کانکت شده بودیم که این موارد هم زیاد پیش میاد بعد از کجا معلوم که این سرور داخلی که داریم ازش استفاده و تبادل ترافیک میکنیم امن هست !گذشته از هزینه اش.
همچنین من بشخصه دانلود زیادی ندارم شاید هر هفته به 1 گیگ هم نمیرسه کل دانلودم اما دوست دارم هر موقع میزنم دانلود با خیال راحت و احساس رضایت دانلود پایداری خوبی رو و با امنیتی رو داشته باشم.
Last edited by amin885; 15-07-2016 at 21:14.
فکر کنم از بس که انتقاد شده ازشون اینترنت رو بهتر کردن الان پینگا جالب شدن
خیلی پایدار و تر و تمیز
ولی امان از روزی که بخواد اذیت کنه :|
![]()
تست سرعت هم اکنون
![]()
تست هم اکنون با خط 10 مگابیت
![]()
چرا از تهران تست میذارید؟
خیلی هنر نیست که از سرور داخلی سرعت و پینگ خوب داشت.
وقتی از سرور خارجی داشت اون موقع ارزش داره.
برای فرستادن یک عکس شخصی نیاز به چیز پی ان نیست و میتونید چیز پی ان قطع کنید و بعدا بفرستید
چیز پی ان رو هروقت نیاز به نت پرسرعت داشتید باید فعال کنید نه 24 ساعت در روز
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سرویسم تمام بشه شرکت رو عوض میکنم که خیالم راحت باشه که هم پول چیز پی ان داخلی ندم و هم نگران نباشم که اطلاعاتم جایی درز کرده یا نه.
یعنی چون شرکت اسیاول محدود کرده مشتری باید عذاب بکشه و چیز پی ان داخلی بخره و حواسشم باشه که کانکت هست یا خیر .
حتی بیست نت مخابرات که وضعش خوب نیست بازم اینقدر محدود نکرده که اسیاول محدود کرده سرور خارجی رو.
این چیز پی ان داخلی هم سو استفاده از همین محدودیت هاست وگرنه چرا اصلا باید اینطور باشه!!
کسی که وی پی ان داخلی میفروشه توی انجمن رو لینکشو بدید یا لینک تاپیکش
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)