تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2983 از 3745 اولاول ... 198324832883293329732979298029812982298329842985298629872993303330833483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,821 به 29,830 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه rahman4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وقتی ثبت نام میکنید پیش فرض روی 6 مگ بسته شده اما در هر حالت حتی اگر روی ده مگا بیت هم با درخواست خودتون ببندن باز هم سرور خارجی رو از 250 بیشتر برای دانلود جواب نمیده حتی در حالت عادی و در طول روز اما سرور داخلی رو هر چقدر خط بکشه بهتون دانلود میده بنده از سرور داخلی در طول روز تا 1 مگ هم دانلود میکنم از سرورهای خود اسیاتک اما سرور خارجی هر کاری هم کنید از 250 بالاتر نمیره.
    من امروز خطم کانکت شد از پارس به اسیاتک سویچ کردم، پیش فرض روی دو مگ ست شده!
    باید زنگ بزنم؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من امروز خطم کانکت شد از پارس به اسیاتک سویچ کردم، پیش فرض روی دو مگ ست شده!
    باید زنگ بزنم؟
    تنظیمات مودم نگاه کنید بذارید روی adsl+ همچنین snr اگه روی این حالت خوب باشه حداقل بالای 12 باشه باز اگه در این حالت تنظیم مودم باز روی 2 مگ بود تماس بگیرید بهشون بگید.

احتمال میدم مشکل از تنظیمات مودم و یا snr شما باشه..... که به اون حالتی که گفتم بذارید حل میشه ...وگرنه نباید روی 2 مگ بسته باشن مگر کیفیت خط یا همون snr اینقدر پایینه که خود مودم روی 2 مگ ثابت میشه. و غیر از این باشه حتما تماس بگیرید.

البته بک احتمال دبگه هم هست که کمبود پهنای باند توی اون مرکز باشه که روی 2 مگ یسته شده باشه.

بهر حال اول تنظیمات مودم رو چک کنید تا مشخص بشه موضوع چیه.
    Last edited by amin885; 15-07-2016 at 21:19.

3. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درست نیست اما مجبورید دوست عزیز
    شما شاید کمی پول سرویس داده باشید خب کمی هزینه برای چیز پی ان که کیفیت خوب بشه که چیزی نیست

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    البته هر کسی نظر خودش محترم و همچنین نظر شما محترم اما بشخصه ترجیح میدم پول سرویس بیشتری بدم اما از چیز پی ان داخلی استفاده نکنم چون خود چیز پی ان امنیت رو به خطر مینداره
    شما فکرشو کنید دیتا ما داره از یه سرور داخلی دیگه تبادل میشه پس حالا اومدیم یه عکس شخصی برای کسی فرستاده بشه و یادمون نباشه که به چیز پی ان کانکت شده بودیم که این موارد هم زیاد پیش میاد بعد از کجا معلوم که این سرور داخلی که داریم ازش استفاده و تبادل ترافیک میکنیم امن هست !گذشته از هزینه اش.

همچنین من بشخصه دانلود زیادی ندارم شاید هر هفته به 1 گیگ هم نمیرسه کل دانلودم اما دوست دارم هر موقع میزنم دانلود با خیال راحت و احساس رضایت دانلود پایداری خوبی رو و با امنیتی رو داشته باشم.
    Last edited by amin885; 15-07-2016 at 21:14.

5. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

فکر کنم از بس که انتقاد شده ازشون اینترنت رو بهتر کردن الان پینگا جالب شدن
    خیلی پایدار و تر و تمیز
    ولی امان از روزی که بخواد اذیت کنه :|

7. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تست سرعت هم اکنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تست هم اکنون با خط 10 مگابیت

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

چرا از تهران تست میذارید؟
    خیلی هنر نیست که از سرور داخلی سرعت و پینگ خوب داشت.
    وقتی از سرور خارجی داشت اون موقع ارزش داره.

11. 3 کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

البته هر کسی نظر خودش محترم و همچنین نظر شما محترم اما بشخصه ترجیح میدم پول سرویس بیشتری بدم اما از چیز پی ان داخلی استفاده نکنم چون خود چیز پی ان امنیت رو به خطر مینداره
    شما فکرشو کنید دیتا ما داره از یه سرور داخلی دیگه تبادل میشه پس حالا اومدیم یه عکس شخصی برای کسی فرستاده بشه و یادمون نباشه که به چیز پی ان کانکت شده بودیم که این موارد هم زیاد پیش میاد بعد از کجا معلوم که این سرور داخلی که داریم ازش استفاده و تبادل ترافیک میکنیم امن هست !گذشته از هزینه اش.

همچنین من بشخصه دانلود زیادی ندارم شاید هر هفته به 1 گیگ هم نمیرسه کل دانلودم اما دوست دارم هر موقع میزنم دانلود با خیال راحت و احساس رضایت دانلود پایداری خوبی رو و با امنیتی رو داشته باشم.
    برای فرستادن یک عکس شخصی نیاز به چیز پی ان نیست و میتونید چیز پی ان قطع کنید و بعدا بفرستید
    چیز پی ان رو هروقت نیاز به نت پرسرعت داشتید باید فعال کنید نه 24 ساعت در روز

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برای فرستادن یک عکس شخصی نیاز به چیز پی ان نیست و میتونید چیز پی ان قطع کنید و بعدا بفرستید
    چیز پی ان رو هروقت نیاز به نت پرسرعت داشتید باید فعال کنید نه 24 ساعت در روز

سرویسم تمام بشه شرکت رو عوض میکنم که خیالم راحت باشه که هم پول چیز پی ان داخلی ندم و هم نگران نباشم که اطلاعاتم جایی درز کرده یا نه.

یعنی چون شرکت اسیاول محدود کرده مشتری باید عذاب بکشه و چیز پی ان داخلی بخره و حواسشم باشه که کانکت هست یا خیر .

حتی بیست نت مخابرات که وضعش خوب نیست بازم اینقدر محدود نکرده که اسیاول محدود کرده سرور خارجی رو.

این چیز پی ان داخلی هم سو استفاده از همین محدودیت هاست وگرنه چرا اصلا باید اینطور باشه!!

14. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی که وی پی ان داخلی میفروشه توی انجمن رو لینکشو بدید یا لینک تاپیکش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •