تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2982 از 3347 اولاول ... 19822482288229322972297829792980298129822983298429852986299230323082 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,811 به 29,820 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همراه اول که تعطیل کرد بسته شبانه رو
    نه برگشتن بسته هاش

2. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    با توجه به کاهش هزینه مکالمه دائمی و ظاهرا بسته های متنوعی همانند اعتباری حتی بهتر از ان معرفی کرده
    ارزش داره خطمونو دائمی کنیم؟
    الان دائمی از همه نظر بهتر هست اما بسته های اینترنتی ساعتی و نامحدود رو نداره در ضمن تنوع بسته های روزانش هم کم هست.

اما بعضی از بسته های دائمی بهتر هست. مثلا سیمکارت اعتباری 3 گیگ رو باید بخرید 13 هزار تومن اما واسه دائمی 4 گیگ 13 هزار تومن هست ماهانه
    یا واسه سیمکارت اعتباری 5 گیگ 20 هزار تومان هست ماهانه، ولی واسه دائمی 7 گیگ 20 هزار تومان ماهانه

4. این کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

6. 4 کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی گوشی شما میره رو مد استندبای هر نوتیفیکیشنی که به گوشی شما ارسال میشه ( مهم نیست چه برنامه ایی این نوتیفیکشن رو میفرسته میتونه تلگرام باشه یا اسکایپ یا ... ) این نوتیفیکیشن مستقیم توسط برنامه به گوشی شما ارسال نمیشه و برنامه اون پیام رو به سرورهای اپل میفرسته که این سرورها APNs یا (Apple Push Notification Service) نامیده میشن. در واقع گوشی شما یه کانکشن همیشه مستقیم با سرور اپل داره و فقط APN ها میتونن پیغام ها رو به شما بفرستن. چه وای فای گوشی شما روشن باشه یا خاموش اولویت سیستم عامل iOS واسه ارسال پیغام ها ارتباط 3G/4G هست و نه WiFi که علت هم به حداقل رساندن مصرف باطری است.
    ما چون کار برنامه نویسی انجام میدیم به این مشکل برخوردیم و تصورمون این بود که این تاخیر از سمت ماست. واسه تست سه دستگاه iDevice که هر سه توسط یک اپل اکانت لاگین شده بودن و آخرین ورژن iOS رو داشتن هر سه دستگاه وای فای خاموش و هر کدوم از این دستگاه ها سیم کارت های ایرانسل و همراه اول و رایتل رو داشتن پیغام های اسکایپ و iMessage فرستادیم. در 99 درصد اوقات همراه اول و رایتل بعد از دو سه ثانیه تا حداکثر ده ثانیه پیغام ها دلیور میشدن اما در 40 تا 50 درصد اوقات دستگاهی که سیم کارت ایرانسل داشت از دو سه دقیقه تا نیم ساعت هم تاخیر در گرفتن نوتیفیکیشن ها داشت.
    شما که رو وای فای این مشکل رو دارید برای تست و حل این مشکل اینترنت سیم کارت رو قطع کنید و تنها اتصال اینترنتی تون وای فای باشه ( به غیر از اینترنت حتی ثابت ایرانسل!) ببیند باز هم تاخیر دارید یا نه.

در جواب دستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم که این مشکل ربطی به ورژن iOS نداشت و ما روی ورژن 9 هم تست کردیم.
    ممنون از توضیحاتتون،
    بنده کارم VOIP هست و با نحوه سیستم PushKit اپل آشنایی دارم و قصد دارم برای یوزرهام از اپلیکیشن Groundwire (که برنامه شاتل تاک هم کاستومایز شده همین برنامست) استفاده کنم ولی کلا" روی گوشی خودم با Push Notification این برنامه و برنامه های دیگه (واتس اپ، وایبر و . . .) هم در حالت WiFi Only هم در حالت LTE Only هم در حالت WiFi + LTE و چه با ایرانسل و چه با همراه اول و یا شاتل مشکل دارم و بصورت رندوم کار میکنه.
    امروز مجددا" این مشکل رو بررسی کردم و بالاخره با ریست کردن Network Settings گوشی از مسیر General > Reset > Reset Network Settings فعلا" مشکل حل شده.
    پیشنهاد میکنم شما هم رو iDevice ی که مشکل دارین این مورد رو تست کنید.
    Last edited by iDownload & iGame; 02-07-2017 at 15:20.

8. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای بعضی ها این بسته ها خوبه ! ولی بازم هدف غالب کردن مودم هست و بس ! اون کسایی که هدفشون فقط دانلود هست استفاده از شبانه خیلی بصرفه تر هست از نظر هزینه
    برای من که روزی 40 گیگ دانلود میکنه میشه گیگی 100 تومن !!!! همراه اولم با 1000 تومن 35 گیگی دانلود میشه که میشه گیگی زیر 30 تومن !!!

برای 99 درصد افراد اشتباه خریدن این بسته ها چون اولا سیار هست واصلا ثبات کابلی رو نداره و هزینه هر گیگ نامحدود خیلی کمتره ( برای دانلودر ها )

10. 5 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

برای بعضی ها این بسته ها خوبه ! ولی بازم هدف غالب کردن مودم هست و بس ! اون کسایی که هدفشون فقط دانلود هست استفاده از شبانه خیلی بصرفه تر هست از نظر هزینه
    برای من که روزی 40 گیگ دانلود میکنه میشه گیگی 100 تومن !!!! همراه اولم با 1000 تومن 35 گیگی دانلود میشه که میشه گیگی زیر 30 تومن !!!

برای 99 درصد افراد اشتباه خریدن این بسته ها چون اولا سیار هست واصلا ثبات کابلی رو نداره و هزینه هر گیگ نامحدود خیلی کمتره ( برای دانلودر ها )
    البته همراه اول شد ۲۵۰۰ تومن شبانش
    مگه اینکه منظورت ماهیانه شبانه باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باز ایرانسل من خراب شده نمیشه بسته خرید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منطقه به منطقه فرق میکنه - همسایه ما ثابت گرفته بود سرعتش 500 کیلوبایت هست !! در صورتی که باند 3 4جی سرعتش 2.5 مگابایت هست !

15. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    من سیم را دائمی کردم
    دوستانی که دائمی کردند در نظر داشته باشید اعمال بسته ها تشویقی رایگان ۲۴-۷۲ ساعت طول خواهد کشید
    و اگر بدهی قبلی در ایرانسل من مشاهده کردید شوکه نشید
    حل خواهد شد

17. 7 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •